elthis Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αυτο ειναι κατι επισημο η φτιαγμενο απο οποιον να νε?:p Κυκλοφορεί μια leak έκδοση τη τελευταία ώρα...Τώρα τι να σου πω...Πάντως μου ήρθε επιβεβαίωση εγγραφής απο το sait. Μια επαφή έχω όλη κι όλη...Ας μου κλέψουν τη συνομιλία...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σύγκρισης συνέχεια : σε ελληνικό ματς και στα δύο γκολ η ειδοποίηση ήρθε πρώτα στο sofa, αμέσως μετά στο fotmob και μετά από ένα λεπτό στο addicts (με τον σκόρερ ομως). Το τέλος του παιχνιδιού πάλι πρώτα sofa, αμέσως μετά fotmob και τρία λεπτά αργότερα στο addicts. Τελευταίο τεστ απόψε με τον παναθηναικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κατεβάστε BBM https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlackBerry+Limited Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κατεβάστε BBM https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlackBerry+Limited Που είναι? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Πουθενά δεν είναι εκτός απ το παραπάνω link που έχω προσθέσει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κατεβάστε BBM https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlackBerry+Limited Φιλαράκι αυτό δεν είναι ο BBM, αυτό που έβαλες είναι αποκλειστικά για εταιρείες Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σύγκρισης συνέχεια : σε ελληνικό ματς και στα δύο γκολ η ειδοποίηση ήρθε πρώτα στο sofa, αμέσως μετά στο fotmob και μετά από ένα λεπτό στο addicts (με τον σκόρερ ομως). Το τέλος του παιχνιδιού πάλι πρώτα sofa, αμέσως μετά fotmob και τρία λεπτά αργότερα στο addicts. Τελευταίο τεστ απόψε με τον παναθηναικο. Για βάλε και το betscores στη σύγκριση. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος από το live scores addicts. Μια φορά σφύριξε τη λήξη πριν από τον διαιτητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Δεν έχει βγει ακόμα ο BBM αλλά επειδή έχω BlackBerry σαν δεύτερο, έχω εξηγήσει ποιο πάνω πως δεν χρειάζεται ο άλλος να έχει το τηλέφωνο σου η το mail σου για να επικοινωνησεις μαζί του... Αν είναι ο ίδιος πάντα διότι στα BlackBerry εκτός από τους διάφορους αριθμούς που έχει πάνω ή συσκευή έχει και ένα αποκλειστικό πιν το οποίο χρησιμοποιεί για τον BBM, απλώς δίνοντας το στον άλλο για να σε καταχωρίσει στις επαφές του messenger, έπειδη οι υπόλοιπες συσκευές δεν έχουν τέτοιο πιν, δεν γνωρίζω να πω, αυτά και ελπίζω να σας κατατοπισα Edit: Μολις κατεβασεις την εφαρμογή γράφεσαι με το email σου και θα δίνει ενα pin, αλλιώς οποίος είχε BlackBerry και θυμάται το παλιό μπορεί να το χρησιμοποιήσει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αυτό εννοείτε??? :p https://www.dropbox.com/s/lm490heymelcqj7/Screenshot_2013-09-21-17-16-58.png Download: https://www.dropbox.com/s/ku53ge702l4nzm7/BBM-release.apk Εμενα παντως αυτη η leaked εκδοση δεν μου δουλευει. Μου λεει συνεχως πως εχω χασει την ασυρματη συνδεση μου και να ξαναπροσαπθησω να συνδεθω σε αυτο. Τωρα μου βγαζει και μια σελιδα της bb που λεει πως το site τους ειναι σε maintenance. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Για βάλε και το betscores στη σύγκριση. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος από το live scores addicts. Μια φορά σφύριξε τη λήξη πριν από τον διαιτητή. :lol::lol::lol: Και εγω με live scores addicts ειμαι και το βρισκω πολυ καλο και γρηγορο. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ρε παιδια σε μια και μονο επαφη το viber μου κανει το εξεις ΠΑΝΚΟΥΛΟ. Ενω δοκιμαζω να στειλω ενα απλο sms ΟΧΙ ΜΕΣΩ VIBER και επειδη δεν εχει καρτα μεσα με το που μου βγαζει απετυχε λαμβανω το ιδιο ακριβως μυνημα μεσω viber σαν να μου το εστειλε το ατομο που το εστειλα μεσω viber. Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλον? Αν ναι πως το ελυσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Σύγκρισης συνέχεια : σε ελληνικό ματς και στα δύο γκολ η ειδοποίηση ήρθε πρώτα στο sofa, αμέσως μετά στο fotmob και μετά από ένα λεπτό στο addicts (με τον σκόρερ ομως). Το τέλος του παιχνιδιού πάλι πρώτα sofa, αμέσως μετά fotmob και τρία λεπτά αργότερα στο addicts. Τελευταίο τεστ απόψε με τον παναθηναικο. Μήπως δεν έχεις βάλει να κάνουν όλα την ίδια ώρα ανανέωση; Αναμένουμε νεότερα για το bbm --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 21, 2013 by kollatos Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Μήπως δεν έχεις βάλει να κάνουν όλα την ίδια ώρα ανανέωση; Στα push notifications δεν παίζει ρόλο η συχνότητα ανανέωσης. Σύγκρισης συνέχεια : σε ελληνικό ματς και στα δύο γκολ η ειδοποίηση ήρθε πρώτα στο sofa, αμέσως μετά στο fotmob και μετά από ένα λεπτό στο addicts (με τον σκόρερ ομως). Το τέλος του παιχνιδιού πάλι πρώτα sofa, αμέσως μετά fotmob και τρία λεπτά αργότερα στο addicts. Τελευταίο τεστ απόψε με τον παναθηναικο. Ακριβώς τα ίδια παρατήρησα και στο ματς του παναθηναικου. Το sofa είναι έστω και οριακά το γρηγορότερο στις ειδοποιήσεις. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι το πληρέστερο στην κάλυψη αθλημάτων είναι αρκετά για να το κρατήσω και να στείλω τα άλλα. Φυσικά έχει μειονεκτηματα που ελπίζω να διορθωθούν στο μέλλον : 1) άσχημο app icon και notification icon 2) δε μπορείς να καθορίσεις διαφορετικους ήχους ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης. Το live score addicts από την άλλη είναι το πληρέστερο στην κάλυψη αγώνων και έχει τις πιο πλούσιες ειδοποιήσεις ενώ το fotmob είναι συνολικότερα το ομορφότερο. Το betscores συγγνώμη αλλά δε το έβαλα στη σύγκριση. Το είχα και εγώ για basket αλλά το διέγραψα μόλις είδα ότι το sofa υποστηρίζει μπάσκετ καθώς έχει άθλιο interface και δεν υποστηρίζει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις ομάδες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 21, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ποιο καλο παιδι εχει το apk της SMS Mycosmos? προσπαθω να την κατεβασω εδω και ωρα και βγαζει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ποιο καλο παιδι εχει το apk της SMS Mycosmos? προσπαθω να την κατεβασω εδω και ωρα και βγαζει σφαλμα SMS Mycosmos 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Καμία σοβαρή εφαρμογή σε Android για μπλοκάρισμα κλήσεων υπάρχει?? Όσα έχω δοκιμάσει μου κάνουν το Block αλλά με μια χρόνοκαθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων οπότε κάνει ένα πρώτο κουδουνισμα μέχρι να την απορρίψει την κλήση... Εκτός και αν φταίει η συσκευή μου....? (Samsung Galaxy NOTE2) Κάτι σαν το iBlacklist θέλω που έχω στο iPhone και που δουλεύει μια χαρά... Edited September 22, 2013 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καμία σοβαρή εφαρμογή σε Android για μπλοκάρισμα κλήσεων υπάρχει?? Όσα έχω δοκιμάσει μου κάνουν το Block αλλά με μια χρόνοκαθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων οπότε κάνει ένα πρώτο κουδουνισμα μέχρι να την απορρίψει την κλήση... Εκτός και αν φταίει η συσκευή μου....? (Samsung Galaxy NOTE2) Κάτι σαν το iBlacklist θέλω που έχω στο iPhone και που δουλεύει μια χαρά... Το Avira Free Android Security έχει και block list για κλήσεις και μηνύματα. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει καμία καθυστέρηση. Σε αυτόν που καλεί ακούγεται σαν να μη μπορεί να πιάσει γραμμή. Και σαν antivirus είναι το μόνο που δεν τρέχει στο παρασκήνιο και δεν καταναλώνει πόρους. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καμία σοβαρή εφαρμογή σε Android για μπλοκάρισμα κλήσεων υπάρχει?? Όσα έχω δοκιμάσει μου κάνουν το Block αλλά με μια χρόνοκαθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων οπότε κάνει ένα πρώτο κουδουνισμα μέχρι να την απορρίψει την κλήση... Εκτός και αν φταίει η συσκευή μου....? (Samsung Galaxy NOTE2) Κάτι σαν το iBlacklist θέλω που έχω στο iPhone και που δουλεύει μια χαρά... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Κατέβασε το και καθάρισες...Δοκιμασμένο από μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Κατέβασε το και καθάρισες...Δοκιμασμένο από μένα.. Λίγη προσοχή με το συγκεκριμένο. Το είχα κάνει uninstall και οι κλήσεις μου εξακολουθουσαν να μπλοκαρονται. Το είχα ψάξει περισσότερο και είχε να κάνει με το γεγονός ότι απλά αλλάζει κάποια permissions το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν δεν τα επαναφέρεις μέσω του προγράμματος παραμένουν και μετά την απεγκατάσταση. Για όσο μου δούλευε τουλάχιστον, το μακράν καλύτερο τέτοιου είδους ήταν το root call blocker (για όσους έχουν ρουτ τη συσκευή τους φυσικά) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Λίγη προσοχή με το συγκεκριμένο. Το είχα κάνει uninstall και οι κλήσεις μου εξακολουθουσαν να μπλοκαρονται. Το είχα ψάξει περισσότερο και είχε να κάνει με το γεγονός ότι απλά αλλάζει κάποια permissions το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν δεν τα επαναφέρεις μέσω του προγράμματος παραμένουν και μετά την απεγκατάσταση. Για όσο μου δούλευε τουλάχιστον, το μακράν καλύτερο τέτοιου είδους ήταν το root call blocker (για όσους έχουν ρουτ τη συσκευή τους φυσικά) . Κορυφαίο όντως το root call blocker. Το χρησιμοποιώ χρόνια. Και αν απεγκαταστεθεί, δεν έχει παρατράγουδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Για τα μηνύματα χρησιμοποιώ το Textra. Όταν όμως κάνω reboot το κινητό μου έρχεται και το μήνυμα από τη stock εφαρμογή. Έχω cyanogenmod 10.1 rom αν παίζει ρόλο. Πως το απενεργοποιώ; Και μιας και ρωτάω.... Μπορώ με τη stock της rom να στείλω 160 χαρακτήρες; Έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Έχει κανείς να μου συστήσει κανένα καλό προγραμματάκι για να καταγράφω βίντεο και να βγάζω φωτός;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Για τα μηνύματα χρησιμοποιώ το Textra. Όταν όμως κάνω reboot το κινητό μου έρχεται και το μήνυμα από τη stock εφαρμογή. Έχω cyanogenmod 10.1 rom αν παίζει ρόλο. Πως το απενεργοποιώ; Και μιας και ρωτάω.... Μπορώ με τη stock της rom να στείλω 160 χαρακτήρες; Έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα. Μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις της stock εφαρμογής ή να κάνεις την stock εφαρμογή freeze! Σε όσες cyanogenmod roms έχω δουλέψει, αρχικά δεν στέλνεις 160 χαρακτήρες από την stock εφαρμογή, αλλά αν ψάξεις θα βρεις 2-3 τρόπους που θα σου επιτρέψουν να το κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καμία σοβαρή εφαρμογή σε Android για μπλοκάρισμα κλήσεων υπάρχει?? Όσα έχω δοκιμάσει μου κάνουν το Block αλλά με μια χρόνοκαθυστέρηση μερικών δευτερόλεπτων οπότε κάνει ένα πρώτο κουδουνισμα μέχρι να την απορρίψει την κλήση... Εκτός και αν φταίει η συσκευή μου....? (Samsung Galaxy NOTE2) Κάτι σαν το iBlacklist θέλω που έχω στο iPhone και που δουλεύει μια χαρά... Δοκίμασες του note και δεν σε κάλυψε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Για τα μηνύματα χρησιμοποιώ το Textra. Όταν όμως κάνω reboot το κινητό μου έρχεται και το μήνυμα από τη stock εφαρμογή. Έχω cyanogenmod 10.1 rom αν παίζει ρόλο. Πως το απενεργοποιώ; Και μιας και ρωτάω.... Μπορώ με τη stock της rom να στείλω 160 χαρακτήρες; Έπαιξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα. μιας και εισαι root βαλε το xposed framework και κοιταξε αν υπαρχει καποιο module το οποιο σου επιτρεπει να γραφεις οσους χαρακτηρες θες Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts