Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, ilka71 said:

τι να φταίει άραγε;καμια ιδέα; 

Τους φακελους του viber τους πηγες στην sd ή τους εκανες διαγραφη ?

6 ώρες πριν, Teo010 said:

Τους φακελους του viber τους πηγες στην sd ή τους εκανες διαγραφη ?

δεν εχω sd.δεν εχω κανει ακομα τιποτα...

Άλλαξα κινητό και πέρασα πάλι τον αγορασμένο true phone dialer, αλλά μου έχει καταστρέψει τις φωτογραφίες επαφών. Μήπως υπάρχει τρόπος ανάκτησης χωρίς αλλοίωση; 

20241002_080758.jpg

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

23 ώρες πριν, al_exis said:

Άλλαξα κινητό και πέρασα πάλι τον αγορασμένο true phone dialer, αλλά μου έχει καταστρέψει τις φωτογραφίες επαφών. Μήπως υπάρχει τρόπος ανάκτησης χωρίς αλλοίωση; 

20241002_080758.jpg

Μήπως είναι ενεργοποιημενο το πλέγμα χαμηλής ανάλυσης; 

Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα 

IMG_20241003_073019.jpg

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

3 ώρες πριν, akilleas said:

Μήπως είναι ενεργοποιημενο το πλέγμα χαμηλής ανάλυσης; 

Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα 

IMG_20241003_073019.jpg

Ήταν ενεργοποιημένο. Το απενεργοποίησα. Αλλά το περίεργο είναι ότι και στο προηγούμενο τηλέφωνο, πάλι ήταν κλικαρισμένο αλλά οι εικόνες των επαφών ήταν άριστες! Μήπως παίζει ρόλο αυτό ως προς την μεταφορά κατά την εναλλαγή συσκευών; Θα δούμε. Μπορεί αν βρω χρόνο, να τον κάνω απεγκατασταση, και να τον ξαναπεράσω από την αρχή με την λειτουργία αυτή off, και στα δύο τηλέφωνα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 26/9/2024 at 8:15 ΠΜ, ilka71 said:

έβγαλε ειδοποίηση στην αδελφή μου ότι κοντεύει να γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος των 15 γιγα της google. πήγαμε στο storage και λέει 13 γιγα είναι το google drive. (που η αδελφή μου δεν ήξερε καν τι είναι). πάμε στην εκκαθάριση, εκεί λέει μεγάλα αρχεία πάτησα και πλέον δεν δείχνει κανένα αρχείο. ΌΜΩΣ στο storage δείχνει παλι 13 γιγα γεμάτα(ενώ στο google drive δεν έχει πλέον αρχεία). και άρα δείχνει γεμάτος ο χώρος. τι να φταίει άραγε;καμια ιδέα; 

Κλασσικό πρόβλημα του back Up του viber. Λογικά έχετε βάλει να κάνει back Up και φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό το back Up δε φαίνεται στους φακέλους του drive. Πρέπει να μπεις από υπολογιστή και μόλις μπεις στο drive, δεξιά εκεί στις ρυθμίσεις να κάνεις διαγραφή του back Up. Για λεπτομέρειες googlαρε delete viber back Up from drive. 

Παίδες θα κάνω μια 1000ειπομένη ερώτηση αλλα είχα καιρό να ασχοληθώ με το φόρουμ. Δουλειά κ παιδιά κ επίσης παλαιό κινητό.....

Πήρα μετά απο 7 χρόνια νεο κινητό αλλα είναι σχεδόν στοκ android. Δε το περίμενα τόσο στοκ.
Θέλω όπωςδήποτε μια ταξινόμηση εφαρμογών, στο συρτάρι κ να μπορώ τουλάχιστον να αλλάξω τις αρχικές οθόνες.
Εχετε να μου προτύνετε κάποιον εκκινειτή (launcher) που να έχει αυτά? 
Δε με νοιάζουν εικονιδιάκια κλπ, αλλα να μπορώ να ταξινομήσω λίγο τις εφαρμογές κ τις οθόνες..
Ευχαριστώ

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

2 ώρες πριν, VaL_Phoenix said:

Παίδες θα κάνω μια 1000ειπομένη ερώτηση αλλα είχα καιρό να ασχοληθώ με το φόρουμ. Δουλειά κ παιδιά κ επίσης παλαιό κινητό.....

Πήρα μετά απο 7 χρόνια νεο κινητό αλλα είναι σχεδόν στοκ android. Δε το περίμενα τόσο στοκ.
Θέλω όπωςδήποτε μια ταξινόμηση εφαρμογών, στο συρτάρι κ να μπορώ τουλάχιστον να αλλάξω τις αρχικές οθόνες.
Δε με νοιάζουν εικονιδιάκια κλπ, αλλα να μπορώ να ταξινομήσω λίγο τις εφαρμογές κ τις οθόνες..
Ευχαριστώ

Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τον nova launcher, έχει ρυθμίσεις για τα πάντα και σίγουρα θα σε καλύψει.

2 ώρες πριν, sgatzo said:

Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τον nova launcher, έχει ρυθμίσεις για τα πάντα και σίγουρα θα σε καλύψει.

Ο δωρεαν ή ο πληρωμένος;;

Κ τώρα HTC U24pro

2 ώρες πριν, VaL_Phoenix said:

Ο δωρεαν ή ο πληρωμένος;;

Ταπεινή μου αποψη. Ξεκινα πρώτα με τον δωρεάν κάνε τις δοκιμές που θες και άμα σου κάνει προχωράς στην αγορά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

18 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Κλασσικό πρόβλημα του back Up του viber. Λογικά έχετε βάλει να κάνει back Up και φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό το back Up δε φαίνεται στους φακέλους του drive. Πρέπει να μπεις από υπολογιστή και μόλις μπεις στο drive, δεξιά εκεί στις ρυθμίσεις να κάνεις διαγραφή του back Up. Για λεπτομέρειες googlαρε delete viber back Up from drive. 

θα δοκιμάσω αλλά νομίζω δεν είχε κάτι για viber εκεί

EDIT κάτι γίνεται νομίζω! αργότερα θα το κάνει και η αδελφή μου που είχε το θέμα και θα αναφέρω 

Edited by ilka71

9 ώρες πριν, mips said:

Ταπεινή μου αποψη. Ξεκινα πρώτα με τον δωρεάν κάνε τις δοκιμές που θες και άμα σου κάνει προχωράς στην αγορά του.

4ευρο ειχε, πηρα την καλη κ το παλευω να το φέρω στα μετρα μου.

Ξερει κανεις πως μπορω να εχω καποιες εφαρμογες διπλες;; Το 7 ετων LG μου ειχε τη δυνατότητα...

Κ τώρα HTC U24pro

On 6/10/2024 at 10:38 ΠΜ, VaL_Phoenix said:

4ευρο ειχε, πηρα την καλη κ το παλευω να το φέρω στα μετρα μου.

Ξερει κανεις πως μπορω να εχω καποιες εφαρμογες διπλες;; Το 7 ετων LG μου ειχε τη δυνατότητα...

Διπλές; 

Διπλές συντομεύσεις στην αρχική οθόνη; 

Εάν ναι, από το συρτάρι εφαρμογών παρατεταμένο ταπ στην εφαρμογή που θες και μετά διαλέγεις που θες να την αφήσεις. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Διπλες εφαρμογες. Να εχω 2 facebook, 2 messenger κλπ.

Σε  καποιες εφαρμογες, να τις εχω 2 φορες, με διαφορετικους λογαριασμους. Μου το εδινε σαν επιλογη ρο 7ετιας κινητο μου

Κ τώρα HTC U24pro

5 ώρες πριν, VaL_Phoenix said:

Διπλες εφαρμογες. Να εχω 2 facebook, 2 messenger κλπ.

Σε  καποιες εφαρμογες, να τις εχω 2 φορες, με διαφορετικους λογαριασμους. Μου το εδινε σαν επιλογη ρο 7ετιας κινητο μου

Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή από το playstore Ψάξε κάτι σε dual app ή κάτι τέτοιο.

16 ώρες πριν, geotzia said:

Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή από το playstore Ψάξε κάτι σε dual app ή κάτι τέτοιο.

Κανείς δε χρησιμοποιεί;;

Ελεγα οτι κάτι ξερετε καλύτερα απο μενα...

Κ τώρα HTC U24pro

4 ώρες πριν, VaL_Phoenix said:

Κανείς δε χρησιμοποιεί;;

Τι συσκευή πήρες; στα samsung πχ υπάρχει επιλογή για διπλές εφαρμογές messaging (WhatsApp, viber, messenger, Skype) 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

4 ώρες πριν, VaL_Phoenix said:

Κανείς δε χρησιμοποιεί;;

Αν κατάλαβα καλά έχεις Samsung οπότε μέσα από τον Ασφαλή φάκελο μπορείς να κάνεις όποια εφαρμογή θέλεις διπλότυπη.

Θα τον βρεις γράφοντας στις ρυθμίσεις στην αναζήτηση ασφαλής φάκελος 

Μετα στο φάκελο θα έχεις πρόσβαση μόνο με κωδικό και δακτυλικό αποτύπωμα.

Εννοείται γίνονται και οι social εφαρμογές 

Edited by sgatzo

υπάρχει εφαρμογή email εκτός από την aquamail που να ΜΗΝ δημιουργεί google account στο μενού του κινητού με τα accounts, όταν φτιάχνεις λογαριασμούς email μέσα στην εφαρμογή; 

17 ώρες πριν, vastegial_74 said:

Τι συσκευή πήρες; στα samsung πχ υπάρχει επιλογή για διπλές εφαρμογές messaging (WhatsApp, viber, messenger, Skype) 

Πηρα htc με πεντακαθαρο android μεσα. Δυστυχως δεν εχει τιποτα εντελώς.

Κ στο lg μου που ειναι 7 ετών, εχει..

Κ τώρα HTC U24pro

11 ώρες πριν, ilka71 said:

υπάρχει εφαρμογή email εκτός από την aquamail που να ΜΗΝ δημιουργεί google account στο μενού του κινητού με τα accounts, όταν φτιάχνεις λογαριασμούς email μέσα στην εφαρμογή; 

Αν δεν μιλάς γιά gmail λογαριασμούς ρίξε μιά ματιά στο Fairemail..Γιά μένα ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή!!

9 minutes ago, geotzia said:

Αν δεν μιλάς γιά gmail λογαριασμούς ρίξε μιά ματιά στο Fairemail..Γιά μένα ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή!!

για gmail μιλάω αλλά πχ το aquamail δεν δημιουργεί στο μενού του κινητού με τα accounts, Gmail accounts όσων Gmail βάζω. φτιάχνει aquamail accounts. οπότε δεν συγχρονίζει (και γινεται μπάχαλο) επαφές, ημερολόγια από όλα τα accounts. 

On 5/10/2024 at 4:10 ΜΜ, _NikitaS_ said:

είσαι ωραίος! ναι αυτό ήταν  αι σιχτηρ! 

On 10/10/2024 at 8:10 ΜΜ, ilka71 said:

για gmail μιλάω αλλά πχ το aquamail δεν δημιουργεί στο μενού του κινητού με τα accounts, Gmail accounts όσων Gmail βάζω. φτιάχνει aquamail accounts. οπότε δεν συγχρονίζει (και γινεται μπάχαλο) επαφές, ημερολόγια από όλα τα accounts. 

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Έχω aqua mail με yahoo email, gmail κλπ και κανένα θέμα με τα email. Τι είναι αυτά τα aqua mail accounts που λες; Πρώτη φορά τα ακούω.

Επίσης κανένα θέμα με το ημερολόγιο, ούτε μπλέκεται το aqua mail με αυτό.

On 5/10/2024 at 5:50 ΜΜ, VaL_Phoenix said:

Ευχαριστώ

Microsoft launcher έχω σε όλα τα Oneplus κινητά μου εδώ και χρόνια.

Γρήγορος, δωρεάν, με backup τον επαναφέρω εύκολα σε ότι νέο κινητό έχω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

1 hour ago, junglist said:

Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Έχω aqua mail με yahoo email, gmail κλπ και κανένα θέμα με τα email. Τι είναι αυτά τα aqua mail accounts που λες; Πρώτη φορά τα ακούω.

Επίσης κανένα θέμα με το ημερολόγιο, ούτε μπλέκεται το aqua mail με αυτό.

Microsoft launcher έχω σε όλα τα Oneplus κινητά μου εδώ και χρόνια.

Γρήγορος, δωρεάν, με backup τον επαναφέρω εύκολα σε ότι νέο κινητό έχω.

άμα έχεις aquamail δεν υπάρχει θέμα το έγραψα. μιλάω για άλλα προγράμματα email