kostashark Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ξερει καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη για σχεδιο και ζωγριαφιες για το Νοτε 4 με το πενακι και μια εφαρμογη που να μπορω να κλειδωνω την συλλογη μνμ κλπ με το δαχτυλικο αποτυπωμα του κινητου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Με ποιά εφαρμογή μπορώ να κάνω download φωτογραφίες από το Instagram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) ξερει καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη για σχεδιο και ζωγριαφιες για το Νοτε 4 με το πενακι και μια εφαρμογη που να μπορω να κλειδωνω την συλλογη μνμ κλπ με το δαχτυλικο αποτυπωμα του κινητου ; Για σχέδιο και ζωγραφιές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προτεινόμενες εφαρμογές εδώ. Για κλείδωμα εφαρμογών με αποτύπωμα (και εύκολη ενεργοποίηση του μέσω widget) μπορείς να δοκιμάσεις το Finger Security. Με ποιά εφαρμογή μπορώ να κάνω download φωτογραφίες από το Instagram ? Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτήν. Λογικά αν ψάξεις θα βρεις κι άλλες. Edited December 13, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Για σχέδιο και ζωγραφιές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προτεινόμενες εφαρμογές εδώ. Για κλείδωμα εφαρμογών με αποτύπωμα (και εύκολη ενεργοποίηση του μέσω widget) μπορείς να δοκιμάσεις το Finger Security . σε ευχαριστω δοκιμασα μια εχει παρα πολλα αλλα δεν εχει την πιεση στο πενακι δεν δουλευει οπως στις στοκ εφαρμογες με χαλασε λιγο μπορω να πω γιατι χαλαει η ολη αισθηση και εμπειρα αλλα what ever...! αυτο εχω για το αποτυπωμα και ελεγα μηπως βρω τπτ αλλο γιατι δεν βρηκα κατι ! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εφαρμογή που να έχει μαζεμένα όλα τα αρχεία pdf -word που υπάρχουν μέσα στο κινητό σε διάφορες θέσεις υπάρχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Για σχέδιο και ζωγραφιές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προτεινόμενες εφαρμογές εδώ. Για κλείδωμα εφαρμογών με αποτύπωμα (και εύκολη ενεργοποίηση του μέσω widget) μπορείς να δοκιμάσεις το Finger Security. Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτήν. Λογικά αν ψάξεις θα βρεις κι άλλες. Την έχεις δοκιμάσει αυτή την εφαρμογή; Σε αυτό το νήμα αν δεν κάνω λάθος ο καθένας προτείνει κάτι που να είναι δοκιμασμένο. Πέρασα την εφαρμογή που είπες και έχω σοβαρό θέμα. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου ούτε καν από file manager, στις ρυθμίσεις στον αποθηκευτικό χώρο δείχνει ότι ο χώρος είναι κατηλειμενος αλλά ότι αρχεία είχα είναι σαν να μην υπάρχουν. Καλό είναι όταν προτείνουμε και τουλάχιστον να το έχουμε δοκιμάσει. Τελικά έπρεπε να κάνω δύο φορές επανεκκίνηση και μετά να μπω από τις ρυθμίσεις αποθ. χώρος και να σβήσω το φάκελο που είχε δημιουργήσει η εφαρμογή. Edited December 14, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εφαρμογή που να έχει μαζεμένα όλα τα αρχεία pdf -word που υπάρχουν μέσα στο κινητό σε διάφορες θέσεις υπάρχει ; EBookDroid Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Την έχεις δοκιμάσει αυτή την εφαρμογή; Σε αυτό το νήμα αν δεν κάνω λάθος ο καθένας προτείνει κάτι που να είναι δοκιμασμένο. Πέρασα την εφαρμογή που είπες και έχω σοβαρό θέμα. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου ούτε καν από file manager, στις ρυθμίσεις στον αποθηκευτικό χώρο δείχνει ότι ο χώρος είναι κατηλειμενος αλλά ότι αρχεία είχα είναι σαν να μην υπάρχουν. Καλό είναι όταν προτείνουμε και τουλάχιστον να το έχουμε δοκιμάσει. Τελικά έπρεπε να κάνω δύο φορές επανεκκίνηση και μετά να μπω από τις ρυθμίσεις αποθ. χώρος και να σβήσω το φάκελο που είχε δημιουργήσει η εφαρμογή. Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Γιατί ναι τις δοκίμασα όλες εκτός από κάποιες σχεδιαστικές που παρέθεσα στον πρώτο σύνδεσμο και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Γιατί ναι τις δοκίμασα όλες εκτός από κάποιες σχεδιαστικές που παρέθεσα στον πρώτο σύνδεσμο και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Photo saver for Instagram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) EBookDroid Σ ευχαριστώ φίλε Edit τελικά δεν μου τα εμφανίζει αυτή η εφαρμογή Edited December 14, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Photo saver for Instagram Αγαπητέ τη δοκίμασα λοιπόν την εν λόγω εφαρμογή πριν τη προτείνω. Μετά το σχόλιο σου επίτηδες τη δοκίμασα και σε ένα S2, σε ένα G2, ένα Motorola που δεν γνωρίζω μοντέλο και σε ένα S4 χωρίς προβλήματα. Επίσης έχει κατέβει από >500.000 χρήστες και έχει βαθμολογία 4.6. Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως μπορεί να συμπεριφέρεται στην εκάστοτε συσκευή αλλά πιστεύω έτυχε στη περίπτωση σου, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί. Καταλαβαίνω τη σύγχυση σου τη δεδομένη στιγμή και χαίρομαι που βρήκες μόνος σου την άκρη και δεν έχασες προσωπικά δεδομένα, να σου υπενθυμίσω όμως για την επόμενη φορά πως προτού τρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα και να κατηγορήσεις δημόσια, καλό είναι να υπολογίζεις όλες τις περιπτώσεις. Άλλωστε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και σίγουρα όχι να προβληματίσουμε. Edited December 14, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Αγαπητέ τη δοκίμασα λοιπόν την εν λόγω εφαρμογή πριν τη προτείνω. Μετά το σχόλιο σου επίτηδες τη δοκίμασα και σε ένα S2, σε ένα G2, ένα Motorola που δεν γνωρίζω μοντέλο και σε ένα S4 χωρίς προβλήματα. Επίσης έχει κατέβει από >500.000 χρήστες και έχει βαθμολογία 4.6. Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως μπορεί να συμπεριφέρεται στην εκάστοτε συσκευή αλλά πιστεύω έτυχε στη περίπτωση σου, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί. Καταλαβαίνω τη σύγχυση σου τη δεδομένη στιγμή και χαίρομαι που βρήκες μόνος σου την άκρη και δεν έχασες προσωπικά δεδομένα, να σου υπενθυμίσω όμως για την επόμενη φορά πως προτού τρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα και να κατηγορήσεις δημόσια, καλό είναι να υπολογίζεις όλες τις περιπτώσεις. Άλλωστε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και σίγουρα όχι να προβληματίσουμε. Δεν σε κατηγόρησα επειδή είχα "νεύρα", με βάση το ποστ σου έκρινα ότι δεν την είχες δοκιμάσει, Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτήν. Λογικά αν ψάξεις θα βρεις κι άλλες. οπότε μου έκανε εντύπωση το ότι την πρότεινες, σαφώς και είδα τις βαθμολογίες και τα σχόλια και σαφώς δεν σου επιρρίπτω καμιά ευθύνη, άλλωστε από όσα προτείνονται εγώ και μόνο εγώ κρίνω τι θα δοκιμάσω ;) . έγραψα όμως το παραπάνω ποστ με την ευκαιρία, (ίσως όχι σωστά συντακτικά) για να υπενθυμίσω σε όλους (και σε μένα που μερικές φορές παρασύρομαι) ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε και να ξέρουμε τι προτείνουμε. Αν το πήρες σαν προσωπική επίθεση, συγνώμη, δεν είχα αυτόν τον σκοπό, στο κάτω κάτω είμαι σίγουρος ότι κανείς στην παρέα μας δεν θέλει το κακό κάποιου :) ΥΓ έχω ένα G2 με coustom rom 5.1.1 και θα την ξαναδοκιμάσω (τώρα πήρα και nandroid backup) ;) Edited December 14, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δεν σε κατηγόρησα επειδή είχα "νεύρα", με βάση το ποστ σου έκρινα ότι δεν την είχες δοκιμάσει, οπότε μου έκανε εντύπωση το ότι την πρότεινες, σαφώς και είδα τις βαθμολογίες και τα σχόλια και σαφώς δεν σου επιρρίπτω καμιά ευθύνη, άλλωστε από όσα προτείνονται εγώ και μόνο εγώ κρίνω τι θα δοκιμάσω ;) . έγραψα όμως το παραπάνω ποστ με την ευκαιρία, (ίσως όχι σωστά συντακτικά) για να υπενθυμίσω σε όλους (και σε μένα που μερικές φορές παρασύρομαι) ότι καλό είναι να δοκιμάζουμε και να ξέρουμε τι προτείνουμε. Αν το πήρες σαν προσωπική επίθεση, συγνώμη, δεν είχα αυτόν τον σκοπό, στο κάτω κάτω είμαι σίγουρος ότι κανείς στην παρέα μας δεν θέλει το κακό κάποιου :) ΥΓ έχω ένα G2 με coustom rom 5.1.1 και θα την ξαναδοκιμάσω (τώρα πήρα και nandroid backup) ;) Όλα καλά λοιπόν, συγγνώμη και από μεριάς μου. :-) Το με μια πρόχειρη αναζήτηση το ανέφερα για να δώσω έμφαση στο γεγονός πως θα μπορούσε κάποιος να βρει εύκολα αποτελέσματα με μια γρήγορη αναζήτηση αλλά σωστή η παρατήρηση σου, παρ'όλα αυτά την δοκίμασα την εφαρμογή όντως ως όφειλα πριν τη προτείνω σαν λύση. Το nandroid δεν θα σε σώσει, τις φωτογραφίες σου πάρε backup!! Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2); Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 sofos5 δε ξερω τι ζητας απο ενα ημερολογιο αλλα πιστευω το acalendar+ να ειναι απο τα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2); Digical https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendar Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 +1 για το digical.Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όλα καλά λοιπόν, συγγνώμη και από μεριάς μου. :-) Το με μια πρόχειρη αναζήτηση το ανέφερα για να δώσω έμφαση στο γεγονός πως θα μπορούσε κάποιος να βρει εύκολα αποτελέσματα με μια γρήγορη αναζήτηση αλλά σωστή η παρατήρηση σου, παρ'όλα αυτά την δοκίμασα την εφαρμογή όντως ως όφειλα πριν τη προτείνω σαν λύση. Το nandroid δεν θα σε σώσει, τις φωτογραφίες σου πάρε backup!! Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2); Στα Bold συμφωνώ και επαυξάνω :) Όσο για τις φώτο και άλλα media είναι σε 2-3 cloud ;) ερώτηση, τι παραπάνω έχουν τα άλλα calendar app από αυτό της google? εμένα με βόλεψε αλλά ρωτάω μήπως χάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ερώτηση, τι παραπάνω έχουν τα άλλα calendar app από αυτό της google? εμένα με βόλεψε αλλά ρωτάω μήπως χάνω κάτι. Κι εγώ έχω αγορασμένα κάποια από τα γνωστά που κυκλοφορούν (είτε από προσφορές από το Play (ή πιο παλιά Market) ή το παλιό Amazon App) αλλά δεν βρήκα να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το Google Calendar που υπάρχει μέσα στο κινητό, και έτσι κι εγώ δεν τα χρησιμοποιώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 η εφαρμογή Google street view χρειάζεται η το street view είναι ενσωματωμένο στο google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Απ'όσο ξέρω και βλέπω όταν κάνεις αναζήτηση για μια οδό σου βγάζει και φωτός από το street view άρα για νορμάλ χρήση δεν χρειάζεται, αν τώρα κάνει το street view και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Ορματε OsmAnd+ Maps & Navigation στα 10 λεπτά στο playstore άψογοι offline χάρτες. Edited December 15, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Ορματε OsmAnd+ Maps & Navigation στα 10 λεπτά στο playstore άψογοι offline χάρτες. γραφει οτι ειναι free,εχεις καποιο link; edit Ok το βρηκα ,το εχεις δοκιμασμενο; ευχαριστω. Edited December 15, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) γραφει οτι ειναι free,εχεις καποιο link; edit Ok το βρηκα ,το εχεις δοκιμασμενο; ευχαριστω. Έχει αρκετή λεπτομέρεια στους χάρτες είναι και offline τους προτιμώ προσωπικά έχει και ελληνική πλοήγηση αξίζουν. Edited December 15, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) δε μπορω ομως να κατεβασω την ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση ,δοκιμασα αλλης γλωσσας αλλα παλι τιποτα ,μαλλον καποιο κολλημα εχει , πολυ ωραιο φαινεται ,αν και εχω και το sygic, αλλα με 10 λεπτα δε το συζηταμε καν ,ευχαριστω και παλι edit ok κατεβηκε και η φωνη Edited December 15, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Σχετικά με τις εφαρμογές τώρα, μήπως έχει κάποιος να προτείνει για ημερολόγιο κάτι ανάλογο της ποιότητας του Business Calendar (2); Είχα το Digical αλλά τελικά προτίμησα το Business calendar 2. Εχω καιρό να δοκιμάσω το digical οπότε δεν χάνεις κάτι να ρίξεις μια ματιά. Παράλληλα χρησιμοποιώ και το Sunrise https://play.google.com/store/apps/details?id=am.sunrise.android.calendar&hl=el για το widget agenda που έχει (δεν έχει άλλο δυστυχώς). Το καλό με το Sunrise είναι πως κάνει sync με evernote, todoist , wunderlist και άλλες εφαρμογές. Έτσι μπορώ να βλέπω tasks μαζί με συμβάντα ημερολογίου και να κανονίζω το προγραμμά μου. Το κακό με το Sunrise είναι πως το αγόρασε η Microsoft και δεν ξέρω τι σχέδια έχουν γι'αυτό. Έχει να ενημερωθεί απ'το καλοκαίρι. Την δουλειά του προς το παρόν την κάνει πάντως. Edited December 15, 2015 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts