tsiftsism Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δόθηκε update για το EvolveSMS, με καινούριο εικονίδιο (εμπευσμένο θα έλεγα από τον καινούριο Messenger της Google), material design look και κάποια δωρεάν themes. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δυστυχώς βλέπω ότι για δικαρτα κινητά έχει βγάλει μόνο το go sms το οποίο στο δικό μου κινητό με μία σιμ κοσμοτε και μία wind δεν βλέπει την wind! γμτ και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το στοκ app με τον περιορισμό βέβαια των 70 αντί για 160 χαρακτήρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχω συνδέσει 2 λογαριασμούς office 365 που έχω και δουλεύει άψογα. εγω εβαλα yahoo μια χαρα. Με τιποτα δεν μπορεσα icloud. Κανεις; Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μια που πριν μερικές σελίδες συζητήθηκαν θέματα εφαρμογών για running, να ρωτήσω: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που απο τα ακουστικά σου λέει πληροφορίες ώστε να μη χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη συνέχεια? (π.χ. ταχύτητα, χιλόμετρο κ.λ.π.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μια που πριν μερικές σελίδες συζητήθηκαν θέματα εφαρμογών για running, να ρωτήσω: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που απο τα ακουστικά σου λέει πληροφορίες ώστε να μη χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη συνέχεια? (π.χ. ταχύτητα, χιλόμετρο κ.λ.π.) Runtastic από μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μπόρεσε κανείς να συνδέσει windows live λογαριασμό στην εφαρμογή gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Μπόρεσε κανείς να συνδέσει windows live λογαριασμό στην εφαρμογή gmail; Ναι λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsak77 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πώς μπορώ να δω ποιές εφαρμογές ανταλλάσσουν δεδομένα ανά πάσα στιγμή μέσω του wifi; γίνεται μέσω του λειτουργικού ή χρειάζεται extra εφαρμογή; το κινητό μου είναι το note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μια που πριν μερικές σελίδες συζητήθηκαν θέματα εφαρμογών για running, να ρωτήσω: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που απο τα ακουστικά σου λέει πληροφορίες ώστε να μη χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη συνέχεια? (π.χ. ταχύτητα, χιλόμετρο κ.λ.π.) Endomondo :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ναι λειτουργεί κανονικά. Γράψε τις ρυθμίσεις που επέλεξες γιατί σε μένα δεν δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Γράψε τις ρυθμίσεις που επέλεξες γιατί σε μένα δεν δούλεψε Δεν έκανα κάποια manual ρύθμιση. Πήγα add account, μετά personal, έβαλα το email, ζήτησε τον κωδικό και μπήκε. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 ρε παιδια επανερχομαι για μια εφαρμογη να μου πειτε που μεσω αυτης εβλεπα την καμερα που εχω πανω στο πισι με usb και εβλεπα πχ το σαλονι! αλλα δεν θυμαμαι ποια εφαρμογη ηταν αλλα και ΠΩΣ το εκανα!για βοηθειστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δυστυχώς βλέπω ότι για δικαρτα κινητά έχει βγάλει μόνο το go sms το οποίο στο δικό μου κινητό με μία σιμ κοσμοτε και μία wind δεν βλέπει την wind! γμτ και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το στοκ app με τον περιορισμό βέβαια των 70 αντί για 160 χαρακτήρων! Xposed και gravitybox που επιλέγεις strip Unicode characters και είσαι κομπλέ. Πλέον υπάρχει αυτή η επιλογή και για kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Xposed και gravitybox που επιλέγεις strip Unicode characters και είσαι κομπλέ. Πλέον υπάρχει αυτή η επιλογή και για kitkat.σε ευχαριστω αλλα δεν θελω να "μπλεξω" με xposed κλπ!ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις ρομ αρκετά κοντά σε καθαρό android. Σε 3-4 επανεκκινήσεις θα είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις ρομ αρκετά κοντά σε καθαρό android. Σε 3-4 επανεκκινήσεις θα είσαι έτοιμος. το δικό μου έχει ρομ της Huawei οπότε μάλλον δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 το δικό μου έχει ρομ της Huawei οπότε μάλλον δεν... Ε, το δοκιμάζεις και ίσως να δουλέψει. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, με 1 reboot είσαι έτοιμος (κατεβάζεις xposed και το module που θες, ενεργοποιείς το module, και μετά ενεργοποίεις το xposed). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ε, το δοκιμάζεις και ίσως να δουλέψει. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, με 1 reboot είσαι έτοιμος (κατεβάζεις xposed και το module που θες, ενεργοποιείς το module, και μετά ενεργοποίεις το xposed). Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις ρομ αρκετά κοντά σε καθαρό android. Σε 3-4 επανεκκινήσεις θα είσαι έτοιμος. ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ρουτ γιατί αναμένονται πολλά official updates από την μαμά Huawei και εάν είναι ρουτ δεν θα μπορώ να τα κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 εγω εβαλα yahoo μια χαρα. Με τιποτα δεν μπορεσα icloud. Κανεις; Στο Yahoo, έχει push ή ρυθμιζεις εσύ κάθε πότε θα κανει το έλεγχο για να δει καινούρια e-mails ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Επειδή αναφέρατε το xposed εγώ έχω σε NOTE 2 την ρομ του Dr ketan και θέλω να βάλω το greenify και μου λέει μέσα να κάνω εγκατάσταση το xposed αλλά στην εγκατάσταση μου λέει ότι υπάρχει περίπτωση για Bootloop ή softbrick. Σας έχει τύχη ή είναι απίθανο να συμβεί οπότε να προχωρήσω άφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Επειδή αναφέρατε το xposed εγώ έχω σε NOTE 2 την ρομ του Dr ketan και θέλω να βάλω το greenify και μου λέει μέσα να κάνω εγκατάσταση το xposed αλλά στην εγκατάσταση μου λέει ότι υπάρχει περίπτωση για Bootloop ή softbrick. Σας έχει τύχη ή είναι απίθανο να συμβεί οπότε να προχωρήσω άφοβα; Δεν θα πάθεις κάτι, είναι προληπτικο. Πάρε ένα backup της ρομ, πάντα είναι χρήσιμο. Μην το φοβηθεις όμως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα,Υπάρχει κάποιος τροπος ή κάποιο module να απενεργοποιησω το led τον ειδοποίησεων;Δεν θέλω να αναβει ποτε.Επίσεις υπάρχει κάνα widget για χειροκίνητη ρύθμιση της φωτεινότητας;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Καλησπέρα,Υπάρχει κάποιος τροπος ή κάποιο module να απενεργοποιησω το led τον ειδοποίησεων;Δεν θέλω να αναβει ποτε.Επίσεις υπάρχει κάνα widget για χειροκίνητη ρύθμιση της φωτεινότητας;Ευχαριστω http://s24.postimg.org/mxvk9g9b9/Screenshot_2014_11_04_01_00_33.png post image online Edited November 3, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 http://s8.postimg.org/5uo768umd/Screenshot_2014_11_04_01_00_33.png image ru Δυστυχώς αυτό είναι μόνο σε συσκευές LG, οπότε αν ο φίλος δεν έχει LG... (είμαι από tapatalk και δεν βλέπω το κινητό του) Προτείνω να δοκιμάσεις το Light Flow. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δυστυχώς δεν έχω lg και δεν έχω αυτές τις ρυθμίσεις.. Ενα huawei g630 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts