Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δόθηκε update για το EvolveSMS, με καινούριο εικονίδιο (εμπευσμένο θα έλεγα από τον καινούριο Messenger της Google), material design look και κάποια δωρεάν themes.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δυστυχώς βλέπω ότι για δικαρτα κινητά έχει βγάλει μόνο το go sms το οποίο στο δικό μου κινητό με μία σιμ κοσμοτε και μία wind δεν βλέπει την wind! γμτ

και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το στοκ app με τον περιορισμό βέβαια των 70 αντί για 160 χαρακτήρων!

μια που πριν μερικές σελίδες συζητήθηκαν θέματα εφαρμογών για running, να ρωτήσω:

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που απο τα ακουστικά σου λέει πληροφορίες ώστε να μη χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη συνέχεια? (π.χ. ταχύτητα, χιλόμετρο κ.λ.π.)

μια που πριν μερικές σελίδες συζητήθηκαν θέματα εφαρμογών για running, να ρωτήσω:

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που απο τα ακουστικά σου λέει πληροφορίες ώστε να μη χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη συνέχεια? (π.χ. ταχύτητα, χιλόμετρο κ.λ.π.)

Runtastic από μενα

Μπόρεσε κανείς να συνδέσει windows live λογαριασμό στην εφαρμογή gmail;

Ναι λειτουργεί κανονικά.

Oneplus 6 8/128

Πώς μπορώ να δω ποιές εφαρμογές ανταλλάσσουν δεδομένα ανά πάσα στιγμή μέσω του wifi; γίνεται μέσω του λειτουργικού ή χρειάζεται extra εφαρμογή; το κινητό μου είναι το note 3.

Endomondo :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Γράψε τις ρυθμίσεις που επέλεξες γιατί σε μένα δεν δούλεψε

Δεν έκανα κάποια manual ρύθμιση. Πήγα add account, μετά personal, έβαλα το email, ζήτησε τον κωδικό και μπήκε.

Oneplus 6 8/128

ρε παιδια επανερχομαι για μια εφαρμογη να μου πειτε που μεσω αυτης εβλεπα την καμερα που εχω πανω στο πισι με usb και εβλεπα πχ το σαλονι!

αλλα δεν θυμαμαι ποια εφαρμογη ηταν αλλα και ΠΩΣ το εκανα!για βοηθειστε!

Δυστυχώς βλέπω ότι για δικαρτα κινητά έχει βγάλει μόνο το go sms το οποίο στο δικό μου κινητό με μία σιμ κοσμοτε και μία wind δεν βλέπει την wind! γμτ

και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το στοκ app με τον περιορισμό βέβαια των 70 αντί για 160 χαρακτήρων!

Xposed και gravitybox που επιλέγεις strip Unicode characters και είσαι κομπλέ. Πλέον υπάρχει αυτή η επιλογή και για kitkat.

Xposed και gravitybox που επιλέγεις strip Unicode characters και είσαι κομπλέ. Πλέον υπάρχει αυτή η επιλογή και για kitkat.
σε ευχαριστω αλλα δεν θελω να "μπλεξω" με xposed κλπ!ευχαριστω παντως

Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις ρομ αρκετά κοντά σε καθαρό android. Σε 3-4 επανεκκινήσεις θα είσαι έτοιμος.

το δικό μου έχει ρομ της Huawei οπότε μάλλον δεν...

το δικό μου έχει ρομ της Huawei οπότε μάλλον δεν...

Ε, το δοκιμάζεις και ίσως να δουλέψει. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, με 1 reboot είσαι έτοιμος (κατεβάζεις xposed και το module που θες, ενεργοποιείς το module, και μετά ενεργοποίεις το xposed).

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ε, το δοκιμάζεις και ίσως να δουλέψει. Είναι πολύ απλή η διαδικασία, με 1 reboot είσαι έτοιμος (κατεβάζεις xposed και το module που θες, ενεργοποιείς το module, και μετά ενεργοποίεις το xposed).

Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις ρομ αρκετά κοντά σε καθαρό android. Σε 3-4 επανεκκινήσεις θα είσαι έτοιμος.

ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ρουτ γιατί αναμένονται πολλά official updates από την μαμά Huawei και εάν είναι ρουτ δεν θα μπορώ να τα κάνω!

εγω εβαλα yahoo μια χαρα. Με τιποτα δεν μπορεσα icloud. Κανεις;

Στο Yahoo, έχει push ή ρυθμιζεις εσύ κάθε πότε θα κανει το έλεγχο για να δει καινούρια e-mails ;

Επειδή αναφέρατε το xposed εγώ έχω σε NOTE 2 την ρομ του Dr ketan και θέλω να βάλω το greenify και μου λέει μέσα να κάνω εγκατάσταση το xposed αλλά στην εγκατάσταση μου λέει ότι υπάρχει περίπτωση για Bootloop ή softbrick. Σας έχει τύχη ή είναι απίθανο να συμβεί οπότε να προχωρήσω άφοβα;

Επειδή αναφέρατε το xposed εγώ έχω σε NOTE 2 την ρομ του Dr ketan και θέλω να βάλω το greenify και μου λέει μέσα να κάνω εγκατάσταση το xposed αλλά στην εγκατάσταση μου λέει ότι υπάρχει περίπτωση για Bootloop ή softbrick. Σας έχει τύχη ή είναι απίθανο να συμβεί οπότε να προχωρήσω άφοβα;

Δεν θα πάθεις κάτι, είναι προληπτικο. Πάρε ένα backup της ρομ, πάντα είναι χρήσιμο. Μην το φοβηθεις όμως.

could you do it again?

Καλησπέρα,Υπάρχει κάποιος τροπος ή κάποιο module να απενεργοποιησω το led τον ειδοποίησεων;Δεν θέλω να αναβει ποτε.Επίσεις υπάρχει κάνα widget για χειροκίνητη ρύθμιση της φωτεινότητας;Ευχαριστω

Καλησπέρα,Υπάρχει κάποιος τροπος ή κάποιο module να απενεργοποιησω το led τον ειδοποίησεων;Δεν θέλω να αναβει ποτε.Επίσεις υπάρχει κάνα widget για χειροκίνητη ρύθμιση της φωτεινότητας;Ευχαριστω

http://s24.postimg.org/mxvk9g9b9/Screenshot_2014_11_04_01_00_33.png

post image online

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δυστυχώς αυτό είναι μόνο σε συσκευές LG, οπότε αν ο φίλος δεν έχει LG... (είμαι από tapatalk και δεν βλέπω το κινητό του)

Προτείνω να δοκιμάσεις το Light Flow.

could you do it again?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II