rzr86 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μετα το προσφατο update του youtube,κατι τρεχει με youtube-tapatalk.εκει που παω να επεξεργαστω ή να απαντησω σε θρεντ τσουπ! πεταγεται αυτη η εικονα... κανε μια εκκαθαριση cache του youtube και μια επανεκκινηση της συσκευης Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παίδες πέρασα έναν kernel στο optimus g που υποστηρίζει double tap το wake και θα ήθελα να μου πείτε ένα app ώστε να το ενεργοποιήσω, εκτος του trickster mod, γιατί με το trickster κάθε φορα που bootaro το κινητό κολλάει για κάποιο λόγο...:) Δοκίμασε το Kernel Tweaker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsht.kerneltweaker&hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) κανε μια εκκαθαριση cache του youtube και μια επανεκκινηση της συσκευης Δεν εφτιαξε....... Και cashe εσβησα και δεδομενα... Edited March 14, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Δεν εφτιαξε....... Και cashe εσβησα και δεδομενα... αν εισαι root κανε wipe cache + dalvik απο το recovery αρκει να εχεις custom recovery εγκατεστημενο edit: κανε μια απεγκαατασταση της εφαρμογης και ξαναεγκατεστησε την http://www.androidpolice.com/2014/03/12/youtube-5-5-26-update-introduces-ui-tweaks-new-playlist-actions-hints-at-youtube-surveys-apk-download/#5-5-27 Edited March 14, 2014 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 αν εισαι root κανε wipe cache + dalvik απο το recovery αρκει να εχεις custom recovery εγκατεστημενο Δεν ειμαι... Ευχαριστω παντως. Καποια κολλα εχει φαει.με κανενα μελλοντικο youtube update θα στρωσει. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δοκίμασε το Kernel Tweaker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsht.kerneltweaker&hl=el σε ευχαριστω πολυ ;) να εισαι καλα φιλε μου :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δεν ειμαι... Ευχαριστω παντως. Καποια κολλα εχει φαει.με κανενα μελλοντικο youtube update θα στρωσει. Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα... εκανα edit το ποστ μου τσεκαρε παλι:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) εκανα edit το ποστ μου τσεκαρε παλι:) Εσκισες.... :) Επειδη παλι το ξανακανε :hammer: εβαλα την εργοστασιακη του youtube και να παει να κουρευεται.... Edited March 14, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καμία καλή εφαρμογή για sms; Το handcent έχω που έχει αρκετές επιλογές για αλλαγή θέματος(και πολλές επιλογές γενικά). Αν θα το άλλαζα θα προτιμούσα το textra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra. Απλό, γρήγορο , χωρίς διαφημίσεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδιά για το tweeter ποια εφαρμογή να βάλω;talon or falcon? Και τα δύο πουλιά είναι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Υπάρχει εφαρμογή ανάγνωσης καλούντος σαν το Symbian? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδιά για το tweeter ποια εφαρμογή να βάλω;talon or falcon? Και τα δύο πουλιά είναι Εγώ έχω talon :-D Καταπληκτική εφαρμογή.. :-D Νομίζω καλύτερη, όμως πάρε και άλλη μια γνώμη ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Υπάρχει εφαρμογή ανάγνωσης καλούντος σαν το Symbian? έχει και άλλες πιο απλές εκδόσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δουλεύει καλά στα ελληνικά όμως; Γιατί λίγες που δοκίμασα δεν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δουλεύει καλά στα ελληνικά όμως; Γιατί λίγες που δοκίμασα δεν δεν έχω δοκιμάσει αλλά μου την είχαν προτείνει για ελληνικά και είχαν πει ότι είναι καλη.τωρα τι να σου πω δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Θα δοκιμάσω ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καμια καλη εφαρμογή- widget για 2g-3g-4g? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wmba.android.toggle4gforrazr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3D4g+toggle+play+store Ή καλύτερη που έχω βρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Rkremote Κορυφή Σε ευχαριστώ πολύ φίλος!!! Πολύ καλή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παίδες κανένα πρόγραμμα για παρακολούθηση των επεξεργαστών ;.... Μου φαίνεται ότι δουλεύουν μόνο οι δύο και θέλω να το τσεκάρω και με άλλο πρόγραμμα που να κάνει και καταγραφή. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παίδες κανένα πρόγραμμα για παρακολούθηση των επεξεργαστών ;.... Μου φαίνεται ότι δουλεύουν μόνο οι δύο και θέλω να το τσεκάρω και με άλλο πρόγραμμα που να κάνει και καταγραφή. εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z Αυτό το έχω αλλά θα ήθελα κάτι που να κάνει και καταγραφή...ευχαριστώ πάντως Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το handcent έχω που έχει αρκετές επιλογές για αλλαγή θέματος(και πολλές επιλογές γενικά). Αν θα το άλλαζα θα προτιμούσα το textra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra. Απλό, γρήγορο , χωρίς διαφημίσεις. Ευχαριστώ. Και τα τρία είναι πολύ καλά. Το chomp μου αρεσε λιγο περισσότερο. Ούτε αυτό δείχνει να έχει διαφημίσεις. Αριθμό αδιάβαστο εισερχομένων πανω στο εικονίδιο όμως δεν βλέπω να έχει καμια απο αυτές. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αυτό το έχω αλλά θα ήθελα κάτι που να κάνει και καταγραφή...ευχαριστώ πάντως Νομιζω θα σε βοηθησει το Android Tuner :) (δε θυμαμαι αν θελει root ομως) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε Ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό; Τώρα χρησιμοποιώ το xbmc αλλά δεν παίζουν όλα τα κανάλια σωστά πχ ant1, skai και όταν παίζουν ψιλοκολλανε! Κάποια που να δουλεύει σωστά στο εξωτερικό; Έχω το Note 3 και LG gpad. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ευχαριστώ. Και τα τρία είναι πολύ καλά. Το chomp μου αρεσε λιγο περισσότερο. Ούτε αυτό δείχνει να έχει διαφημίσεις. Αριθμό αδιάβαστο εισερχομένων πανω στο εικονίδιο όμως δεν βλέπω να έχει καμια απο αυτές. Το handcent το έχει στα widgets το εικονίδιο που δείχνει αριθμό αδιάβαστων εισερχομένων. Για τα άλλα δεν θυμάμαι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts