NickName98 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Προσπαθώ να αναβαθμίσω εφαρμογές από το play στο κινητό της συζύγου και μου βγάζει σφάλμα : δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση σε χώρο αποθήκευσης usb ή κάρτα sd Καμιά ιδέα; Τα κλασικά... Εκκαθάριση δεδομένων στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το έχω κάνει και επανεκκίνηση και κατάργηση εγκατάστασης ενημέρωσης του play. Τις ενημερώσεις που προορίζονται για την μνήμη της συσκευής τις κάνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το έχω κάνει και επανεκκίνηση και κατάργηση εγκατάστασης ενημέρωσης του play. Τις ενημερώσεις που προορίζονται για την μνήμη της συσκευής τις κάνει κανονικά. Το έχω παρατηρήσει και εγώ, μου βγάζει ότι απομένουν πχ 2 mb αποθηκευτικού χώρου, σε nexus 7 32gb, με 20 gb ελεύθερα... Απλά το αγνοώ, και όλα δουλεύουν μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Άλλη μια χαζομάρα του νέου tapatalk. Στην παλιότερη έκδοση όταν σε κάποιο μυνημα ακολουθούσα κάποιο λινκ και άνοιγε ο internet explorer, πατώντας επιστροφή ξανά έμπαινα στο tapatalk στο σημείο μου ήμουν πριν. Τώρα με βγάζει στην λίστα με τα αδιαβαστα μυνήματα και έτσι ξανά ψάχνω να βρω το μυνημα που άφησα αδιάβαστο. :thumbdown: Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική γιατί μεταφερανε όλες τις λειτουργίες στο πάνω μέρος της εφαρμογής. Για να κάνεις πχ απάντηση, επεξεργασία η ανανέωση τώρα πρέπει να τεντωνεις τα δάκτυλα σου για να πας στο πάνω μέρος της οθόνης. :banghead: Όταν τα είχαμε στο κάτω μέρος ήταν πιο πρακτικό. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Άλλη μια χαζομάρα του νέου tapatalk. Στην παλιότερη έκδοση όταν σε κάποιο μυνημα ακολουθούσα κάποιο λινκ και άνοιγε ο internet explorer, πατώντας επιστροφή ξανά έμπαινα στο tapatalk στο σημείο μου ήμουν πριν. Τώρα με βγάζει στην λίστα με τα αδιαβαστα μυνήματα και έτσι ξανά ψάχνω να βρω το μυνημα που άφησα αδιάβαστο. :thumbdown: Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική γιατί μεταφερανε όλες τις λειτουργίες στο πάνω μέρος της εφαρμογής. Για να κάνεις πχ απάντηση, επεξεργασία η ανανέωση τώρα πρέπει να τεντωνεις τα δάκτυλα σου για να πας στο πάνω μέρος της οθόνης. :banghead: Όταν τα είχαμε στο κάτω μέρος ήταν πιο πρακτικό. Ευτυχώς δεν το έκανα update Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά, κυκλοφορεί μια νέα εξαιρετική εφαρμογή και διατίθεται προσωρινά δωρεάν. Ονομάζεται Network Connections και μας δείχνει την κυκλοφορία δεδομένων ανά εφαρμογή. Για να την αποκτήσετε ακολουθήστε τον σύνδεσμο και τις οδηγίες: http://www.xda-developers.com/android/monitor-your-devices-network-connections/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευτυχώς δεν το έκανα update Ευτυχώς κατέβασα το κλασικό Tapatalk αφού τη πάτησα πρώτα:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευτυχώς δεν το έκανα update Ναι, άλλα τώρα έχασες το φανταστικό σούπερ εικονίδιο που γράφει...pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναι, άλλα τώρα έχασες το φανταστικό σούπερ εικονίδιο που γράφει...pro Σπεύδω για το update Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παίδες υπάρχει κάποιο camera app που όταν τραβάω βίντεο να μπορώ να κάνω focus?όπως στο HTC sense? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ,ας ειναι και paid,που να προβαλει ΜΟΝΟ τις εικονες-φωτογραφιες και οχι και τα βιντεο μαζι? για αποκλειστικη προβολη βιντεο υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ευτυχώς κατέβασα το κλασικό Tapatalk αφού τη πάτησα πρώτα:p Από πού το κατέβασες ; Δώσε σε παρακαλώ κάποιο λινκ γιατί δεν το αντέχω αλλο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ,ας ειναι και paid,που να προβαλει ΜΟΝΟ τις εικονες-φωτογραφιες και οχι και τα βιντεο μαζι? για αποκλειστικη προβολη βιντεο υπαρχει. Το quick pic το κάνει αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το quick pic το κάνει αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Ευχαριστω.Απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης ξετικαρετε την επιλογη συμπεριληψη βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει σε χάρτη ποια βενζινάδικα είναι ανοιχτά το βράδυ; Για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Από πού το κατέβασες ; Δώσε σε παρακαλώ κάποιο λινκ γιατί δεν το αντέχω αλλο https://support.tapatalk.com/threads/not-ready-to-upgrade-try-this.20754/ Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει σε χάρτη ποια βενζινάδικα είναι ανοιχτά το βράδυ; Για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι! +1 επίσης Θέλω να πω ότι το fotmob έχει πλέον widget, κρίμα όμως που δουλεύω το live score addicts Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 https://support.tapatalk.com/threads/not-ready-to-upgrade-try-this.20754/ Το λινκ δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το λινκ δεν δουλεύει. μια χαρα δουλευει,το κατεβασα(απο dropbox το εχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εχω μια μεγαλη απορια με της φωτογραφιες στης επαφες του κινητου βαζω φωτογραφια μεγαλη αναλυση και οταν με περνει τηλεφονο καπιος βλεπω πολυ ωραια την φωτο του στην μιση οθονη ομως μετα απο καθε φορα που θα κανω συνχρονισμο με το google της επαφες μου οι φωτογραφιες μικρενουν δραματικα οποτε πρεπει καθε φορα μετα απο συνχρονισμο να της ξαναφτιαχνω μια μια .......... ξερει κανεις τι δεν κανω σωστα???????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εχω μια μεγαλη απορια με της φωτογραφιες στης επαφες του κινητου βαζω φωτογραφια μεγαλη αναλυση και οταν με περνει τηλεφονο καπιος βλεπω πολυ ωραια την φωτο του στην μιση οθονη ομως μετα απο καθε φορα που θα κανω συνχρονισμο με το google της επαφες μου οι φωτογραφιες μικρενουν δραματικα οποτε πρεπει καθε φορα μετα απο συνχρονισμο να της ξαναφτιαχνω μια μια .......... ξερει κανεις τι δεν κανω σωστα???????????????????????? Copy/paste από το thread του Nexus 4. Η απάντηση είναι προς κάποιο μέλος που δεν μπορούσε να συγχρονίσει καθόλου τις επαφές του με αυτές του Facebook, για να έχει την εικόνα, αλλά λογικά θα λύσει και το δικό σου πρόβλημα. Δοκίμασε να τις ενώσεις με κάποια 3rd party εφαρμογή από το Market (πχ. Haxsync, Ubersync). Χρησιμοποιώ την 1η που έχω αγορασμένη, στο Nexus, και την άλλη που είναι δωρεάν, σε δύο φίλων μου τα Galaxy S3 mini, και κάνουν ακριβώς αυτό που ζητάς. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ανάσταση. Γύρισα στην παλιά έκδοση του tapatalk και βρήκα την υγεια μου. Το μόνο θέμα που εχω και που το είχα και πριν είναι η μην εμφάνιση του γράμματος Φ,φ. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει σε χάρτη ποια βενζινάδικα είναι ανοιχτά το βράδυ; Για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι! Fuel Prices in Greece Δεν έχει διανυκτερεύοντα , αλλά έχει τα τηλέφωνα των πρατηρίων. Σε περίπτωση ανάγκης παίρνεις τηλέφωνο, αν απαντήσει είναι ανοιχτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.x4real.fuelprices.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα να προωθώ κλήσεις από ένα μόνο νούμερο (όχι όλες) σε ένα άλλο; Επίσης να μπορώ να κάνω προώθηση και κλήσεις από απόκρυψη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Προσπαθώ με το tasker να απενεργοποιώ το κλείδωμα της οθόνης όταν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού. Όταν δεν θα είμαι συνδεδεμένος να επανέρχεται κανονικά. Το πετυχαίνω μαζί με το secure settings. Αν κάνω όμως αρκετή ώρα να πιάσω το τηλέφωνο, βλέπω πως ενώ υπάρχει η ένδειξη στην notification bar, το κλείδωμα έχει επανέλθει, τι μου ξεφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts