djtutis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τι ακριβώς κάνει; όταν λέμε συγχρονίζει τους λογαριασμούς; Όπως μπορείς να ανεβάζεις τα αρχεία σου στο Dropbox έτσι ακριβώς τα ανεβάζεις με μόνο μια εφαρμογή στο dropbox αλλά και άλλους πολλούς cloud παρόχους χωρίς να χρησιμοποιείς την εφαρμογή που σου δίνει ο καθένας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Αύριο 21 βγαίνει ο αγαπημένος BBM που είχα στο BlackBerry και για Android, θα σπάσει και το what's up messenger, η διαφορά με το δεύτερο είναι ότι δε χρειάζεται ο άλλος να ξέρει το τηλέφωνο σου, απλά με ένα pin του messenger ξεκινάς και μιλάς Edited September 20, 2013 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 SPORT24 Αριστερα στις επιλογές εχει προγραμμα tv https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.sport24 Καλό είναι, αν είχε και ένα φίλτρο να πετάμουμε εκτός τα αγωνίσματα που δε μας ενδιαφέρουν να δούμε στην TV π.χ. σνούκερ, πυγμαχία, τένις κτλ., θα ήταν τέλειο. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 υπαρχει αποτελεσματικος τροπος να σταματησει αυτη η σάρωση πολυμεσων που μου σπαει τα νευρα καθε φορα που μετακινω φωτογραφιες η βιντεο??? εχω galaxy s4 και ειμαι ρουτ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 υπαρχει αποτελεσματικος τροπος να σταματησει αυτη η σάρωση πολυμεσων που μου σπαει τα νευρα καθε φορα που μετακινω φωτογραφιες η βιντεο??? εχω galaxy s4 και ειμαι ρουτ....... αν ειναι συγκεκριμενη εφαρμογη που το κανει αυτο μπορεις να βαλεις το app quarantine να την κανεις freeze αλλιως βαλε και το disable service με το οποιο εχεις τη δυνατοτητα να απενεργοποιεις services Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλό είναι, αν είχε και ένα φίλτρο να πετάμουμε εκτός τα αγωνίσματα που δε μας ενδιαφέρουν να δούμε στην TV π.χ. σνούκερ, πυγμαχία, τένις κτλ., θα ήταν τέλειο. στειλε τους μηνυμα να το κανουν στο μελλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Το AppLock, παρεμπιπτόντως, έβγαλε update σήμερα και δείχνει να έχει στρώσει το θέμα με τη μνήμη. Επίσης, δεν τρέχει βρέξει χιονίσει στο background όπως παλιά. Το δοκίμασα το update αλλά με χάλασε γιατί αν και είχα την pro έκδοση, πρέπει να ξαναπληρώσω και μάλιστα με συνδρομή. Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ο μετρητής δουλεύει.απλώς αφού ενεργοποιήσουμε την επιλογή για 160 χαρακτήρες,ο μετρητής συνεχίζει να μετράει σαν να μην την έχουμε ενεργοποιήσει.Όταν πατάμε αποστολή όμως φτιάχνει το μήνυμα με 160 χαρακτήρες.Μόλις το τέσταρα.προχειροδουλειά πάντως το textra ακόμη...μένω με το τέλειο 88 sms... Αναβάθμιση του 88! Άλλαξε όνομα και εικονίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 μιας και εχουν ξεκινησει πρωταθληματα,champions league κτλ προτεινω να χρησιμοποιησετε το sofascore για livescore(μην μπερδευτειτε δεν εχει για στοιχημα:)) εχει ολα τα πρωταθληματα απο ολες τις χωρες ανεξαρτητου κατηγοριας πρωταθληματος οχι μονο απο ποδοσφαιρο αλλα και απο 10 διαφορετικα αθληματα οποιος ενδιαφερεται ας ασχοληθει λιγο με το μενου της εφαρμογης και θα με θυμηθει:) στο τελευταιο update βαλανε και το highlights το οποιο σε παραπεμπει στο daily motion και βλεπεις τη φαση του γκολ τη στιγμη που γινεται ο αγωνας(βεβαια περιμενεις λιγο μεχρι να ανεβει το σχετικο βιντεο) σου δειχνει διαφορα στατιστικα,βαθμολογιες πρωταθληματων ακομα και τις εντεκαδες πριν απο καθε ματς(αν θυμαμαι καλα για αυτο) οπως επισης και σε αποτελεσματα αγωνων μεταξυ ομαδων της προηγουμενης χρονιας και παραπροηγουμενης εχει και ημερολογιο(δεν το εχω ψαξει ακριβως τι κανεις με αυτο) νομιζω πως τα ειπα ολα:rolleyes::lol: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έχει ειδοποιήσεις στα γκολ / κάρτες / δοκάρια / αποτελέσματα (κτλ) σε ομάδες που έχεις ορίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έχει ειδοποιήσεις στα γκολ / κάρτες / δοκάρια / αποτελέσματα (κτλ) σε ομάδες που έχεις ορίσει; σε ομαδες εννοιεις στους αγωνες που εχεις επιλεξει τοτε ναι για τα γκολ σιγουρα αλλα δεν ξερω για καρτες βεβαια να εχεις ανοιχτο το wifi τωρα αμα εχει και για τα δοκαρια τι να σου πω δεν ξερω:lol: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 σε ομαδες εννοιεις στους αγωνες που εχεις επιλεξει τοτε ναι για τα γκολ σιγουρα αλλα δεν ξερω για καρτες βεβαια να εχεις ανοιχτο το wifi τωρα αμα εχει και για τα δοκαρια τι να σου πω δεν ξερω:lol: Εννοώ να επιλέξεις κάποιες ομάδες (πχ εγώ θέλω ΠΑΟΚ) και να σου βγάζει ειδοποιήσεις σε κάθε αγώνα του χωρίς να πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις τον αγώνα που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εννοώ να επιλέξεις κάποιες ομάδες (πχ εγώ θέλω ΠΑΟΚ) και να σου βγάζει ειδοποιήσεις σε κάθε αγώνα του χωρίς να πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις τον αγώνα που θέλεις. Εγώ αυτό το κάνω με το Sportsmate. Εχω ορίσει ως αγαπημένες ομάδες ΠΑΟΚ και Juventus και μ' ενημερώνει για αρχική εντεκάδα, εκκίνηση και λήξη παιχνιδιού/ημιχρόνων, γκολ και αλλαγές. Ειδοποίηση για τα δοκάρια δεν έχει. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εγώ αυτό το κάνω με το Sportsmate. Εχω ορίσει ως αγαπημένες ομάδες ΠΑΟΚ και Juventus και μ' ενημερώνει για αρχική εντεκάδα, εκκίνηση και λήξη παιχνιδιού/ημιχρόνων, γκολ και αλλαγές. Ειδοποίηση για τα δοκάρια δεν έχει. :p Εγώ έχω live score addicts και απλώς λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά μάλλον όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 αυτο το BBM γιατι ειναι-λενε-καλυτερο απο πχ το whatsapp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εννοώ να επιλέξεις κάποιες ομάδες (πχ εγώ θέλω ΠΑΟΚ) και να σου βγάζει ειδοποιήσεις σε κάθε αγώνα του χωρίς να πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις τον αγώνα που θέλεις. δεν το ξερω αυτο.δεν το εχω προσεξει μπορει και να γινεται Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έλα ντε... Και γω έχω την ίδια απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 αυτο το BBM γιατι ειναι-λενε-καλυτερο απο πχ το whatsapp? μαλλον λογω συμβατοτητας πλεον σε android και ios πεφτει πολυ διαφημιση αν και δεν εχω δει την εφαρμογη για να κρινω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Αύριο 21 βγαίνει ο αγαπημένος BBM που είχα στο BlackBerry και για Android, θα σπάσει και το what's up messenger, η διαφορά με το δεύτερο είναι ότι δε χρειάζεται ο άλλος να ξέρει το τηλέφωνο σου, απλά με ένα pin του messenger ξεκινάς και μιλάς Τι είναι αυτό; Edit :το sofa score έχει και nba βλέπω και πολλά άλλα Edited September 20, 2013 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εγώ έχω live score addicts και απλώς λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά μάλλον όχι... Και εγώ αυτό έχω πλέον, πέταξα το fotmob, εάν είχε και widget θα ήταν το κορυφαίο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Το δοκίμασα το update αλλά με χάλασε γιατί αν και είχα την pro έκδοση, πρέπει να ξαναπληρώσω και μάλιστα με συνδρομή. Έλεος. Τις απεχθάνομαι τις συνδρομές. Το έχω στην free μέχρι να αποφασίσω τι θα το κάνω αλλά να το αγοράσω δεν το συζητώ. Την Pro την είχα στην wishlist πριν το χαλάσουν. Τώρα ούτε συζήτηση. Btw, στείλ' τους mail. Θα έπρεπε σε όσους έχουν αγοράσει να δίνουν έστω έναν χρόνο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εχω δοκιμάσει τ πάντα για scores κλπ. Live score addicts και sofa ειναι τα καλύτερα. Για ειδοποιήσεις το πρώτο και για ολα τα αθλήματα το δεύτερο. Δυστυχώς στο. Sofa δεν μπορούσα να βρω τις ομάδες και να τις βαλω στα αγαπημένα και έπρεπε να πετύχω αγώνα τους. Μονο αυτο με χαλάει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Στο Sofascore πατάς στο Favorites και μετά στο αστεράκι που είναι πάνω δεξιά. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου ομάδα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Έχω μια ερώτηση για το play music της google κι ελπίζω κάποιος να ξέρει γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη μέχρι τώρα Πως βάζουμε φωτό σε αυτό το πράγμα που μοιάζει με banner; Βάζω εικόνα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω εύκολα με λόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Μέτριο το sofascore, με χάλασε που δεν μπορώ να ορίσω συγκεκριμένο ήχο για κάθε ειδοποίηση. Δεν μπορεί πχ να έχει τον ίδιο ήχο το γκολ με την λήξη του αγώνα. Εκτός και αν δεν το έψαξα καλά. Για να το δοκιμάσω το έβαλα να μου πει το αποτέλεσμα στον αγώνα Ισπανία - Γαλλία στο eurobasket και μόλις τελείωσε μου έβγαλε ειδοποίηση ότι τελείωσε ο αγώνας χωρίς να δείχνει τελικό σκορ. Έπρεπε να πατήσω πάνω στην ειδοποίηση για να μπω στην εφαρμογή ώστε να δω το αποτέλεσμα. Απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts