maria02 Δημοσιεύτηκε November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2012 Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό μέρος. Αγορασα μία κάμερα για τον υπολογιστή.Δεν χρειαζόταν εγκατάσταση.Την συνεδεσα στην usb και τις πρωτες μέρες,2-3 φορές μου την εμφάνισε στο msn.Τώρα δεν μου την εμφανίζει καθόλου.Μου λέει δεν υπάρχει εγκατεστημένη κάμερα.Μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει γιατί γινεται αυτό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό μέρος. Αγορασα μία κάμερα για τον υπολογιστή.Δεν χρειαζόταν εγκατάσταση.Την συνεδεσα στην usb και τις πρωτες μέρες,2-3 φορές μου την εμφάνισε στο msn.Τώρα δεν μου την εμφανίζει καθόλου.Μου λέει δεν υπάρχει εγκατεστημένη κάμερα.Μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει γιατί γινεται αυτό; Ευχαριστώ! σε άλλα προγράμματα (skype,oovoo) την αναγνωρίζει ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. November 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δεν έχω τα αλλα προγραμματα.Την δοκίμασα και στο facebook και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δεν έχω τα αλλα προγραμματα.Την δοκίμασα και στο facebook και πάλι τίποτα. άλλαξε την θύρα usb και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts