Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δηλαδή αν κάνω πρεσβυωπία τι γίνεται με την μυωπία που θα έχω ήδη; Θα εξαφανιστεί; Σε ποια ηλικία θα εμφανιστεί η πρεσβυωπία περίπου; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν θα εξαφανιστει αλλα δεν θα ειναι τοσο φανερη η πρεσβυωπια .Συνηθως μετα τα 40+ εμφανιζεται αλλα δεν ειναι απολυτο .Ξερω και μεγαλυτερα ατομα που δεν εχουν ακομα . Κανενα ομως μετα τα 50+ που να μην εχει .Ποσους βαθμους εχεις ? ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το ξερω αυτο απλα το μηχανημα που υπαρχει εδω διαφημιζετε ως ενα απο τα καλυτερα στην Ελλαδα και οτι το συγκεκριμενο μηχανημα το εχει και ενα μεγαλο ιδιωτικο κεντρο στη Θεσσαλονικη. Τωρα κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα δε ξερω, απλα το αναφερω. Καποιος ο οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει παραπανω. Χωρις να παρεξηγηθω νομιζω στην Αθηνα υπαρχουν τα πιο καλα επειδη υπαρχει ...μεγαλυτερη πελατεια και γινεται πιο ευκολα αποσβεση κοστους.Ψαξτο παντως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ναι το ξερω αυτο απλα το μηχανημα που υπαρχει εδω διαφημιζετε ως ενα απο τα καλυτερα στην Ελλαδα και οτι το συγκεκριμενο μηχανημα το εχει και ενα μεγαλο ιδιωτικο κεντρο στη Θεσσαλονικη. Τωρα κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα δε ξερω, απλα το αναφερω. Καποιος ο οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει παραπανω. Επειδή δεν κάνει να γράφουμε κέντρα αν θες στείλε μου ποιο εννοείς γιατί θα κάνω και εγώ σε ένα στη Θεσσαλονίκη 25 Αυγούστου Όσο για την τιμή είναι όντως ακριβά τα 2500 που έγραψα, αλλά τιμές 1200 κλπ δεν είχα ακούσει ποτέ μου Και μια φίλη μου που έκανε στο πανεπιστημιακο της Ξάνθης ούσα φοιτήτρια το 2010 πλήρωσε 2000 με έκπτωση 400 ως φοιτήτρια (και παλιότερα ένας οφθαλμίατρος μου είπε να μου την κάνει με 400 ευρώ αλλά όπως λένε καλύτερα να προσέχεις για να έχεις :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επειδή δεν κάνει να γράφουμε κέντρα αν θες στείλε μου ποιο εννοείς γιατί θα κάνω και εγώ σε ένα στη Θεσσαλονίκη 25 Αυγούστου Όσο για την τιμή είναι όντως ακριβά τα 2500 που έγραψα, αλλά τιμές 1200 κλπ δεν είχα ακούσει ποτέ μου Και μια φίλη μου που έκανε στο πανεπιστημιακο της Ξάνθης ούσα φοιτήτρια το 2010 πλήρωσε 2000 με έκπτωση 400 ως φοιτήτρια (και παλιότερα ένας οφθαλμίατρος μου είπε να μου την κάνει με 400 ευρώ αλλά όπως λένε καλύτερα να προσέχεις για να έχεις :)) Σου στελνω pm Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οχι δεν θα εξαφανιστει αλλα δεν θα ειναι τοσο φανερη η πρεσβυωπια .Συνηθως μετα τα 40+ εμφανιζεται αλλα δεν ειναι απολυτο .Ξερω και μεγαλυτερα ατομα που δεν εχουν ακομα . Κανενα ομως μετα τα 50+ που να μην εχει .Ποσους βαθμους εχεις ? Αν έχω θα έχω κάτω από βαθμό. Δεν με δυσκολεύει καθόλου, ούτε στην οδήγηση ούτε στην τηλεόραση εκτός και αν βλέπω από μακριά. Για να κάνω laser το αποκλείω. Μόνο αν ανέβει και άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αν έχω θα έχω κάτω από βαθμό. Δεν με δυσκολεύει καθόλου, ούτε στην οδήγηση ούτε στην τηλεόραση εκτός και αν βλέπω από μακριά. Για να κάνω laser το αποκλείω. Μόνο αν ανέβει και άλλο. Φυσικα και δεν θα κανεις με τοσο λιγο ....Αλλα αν εχεις καποιος πανω απο 1,5-2 εχει προβλημα ....Θελει γυαλια οπως και αυτον που εχει 5 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μόλις είδα πως στο κέντρο που θα κάνω εγώ στη Θεσσαλονίκη έχουν αποκλειστικά μια νέα μέθοδο ReLex Smile τη λένε, αποκλειστικά στην Ελλάδα (ReLEx is LASIK without flap and PRK without pain’) Αλλά εμένα μου είπαν πως θα κάνω τη Lasik... Ίσως πρέπει να ξαναμιλήσω με το γιατρό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Σου στελνω pmΚαι σε μένα αν είναι εύκολο φίλε γιατί με ενδιαφέρει. Επίσης αυτό που έχω ακούσει συμπληρώνοντας στα προηγούμενα είναι ότι δεν πρέπει για ένα μήνα πριν την επέμβαση να φοράμε φακούς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Και σε μένα αν είναι εύκολο φίλε γιατί με ενδιαφέρει. Επίσης αυτό που έχω ακούσει συμπληρώνοντας στα προηγούμενα είναι ότι δεν πρέπει για ένα μήνα πριν την επέμβαση να φοράμε φακούς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εχεις pm 7-10 μερεςς φτανουν Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Την έκανα εχθές την επέμβαση τελικά. Όλα καλά θεωρώ. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες όταν μπορέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Την έκανα εχθές την επέμβαση τελικά. Όλα καλά θεωρώ. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες όταν μπορέσω Κλαωσηρθες σε ενα πιο ομορφο κοσμο χωρις παλιογυαλια !! Edited September 2, 2017 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Αν έχω θα έχω κάτω από βαθμό. Δεν με δυσκολεύει καθόλου, ούτε στην οδήγηση ούτε στην τηλεόραση εκτός και αν βλέπω από μακριά. Για να κάνω laser το αποκλείω. Μόνο αν ανέβει και άλλο.Τελικά πήγα στη γιατρό και δεν είναι μυωπία. Έχω λίγο αστιγματισμό (0,75). Η μυωπία είναι στο 0. Είχε γίνει καλή επέμβαση και δεν έχει επανεμφανιστεί. Απλά είχα κουράσει λίγο τα μάτια με υπολογιστή, κινητό και τάμπλετ και δεν έβλεπα πολύ καλά. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να ανέβει άλλο ο αστιγματισμός, οπότε δεν τίθεται θέμα νέας επέμβασης. Πήρα βέβαια γυαλιά για τον υπολογιστή που έχουν και φίλτρο για το μπλε φως που κάνει ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Κλαωσηρθες σε ενα πιο ομορφο κοσμο χωρις παλιογυαλια !! Ευχαριστώ πολύ :) Λοιπόν η εμπειρία μου έχει ως εξής : Ήμουν πολύ αγχωμένος επειδή είμαι κλειστοφοβικος. Η διαδικασία όμως ήταν απλούστατη. Η διαδικασία του flap (καπάκι) πήρε ακριβώς 15 δευτερόλεπτα στο κάθε μάτι και μετά στο άλλο μηχάνημα (λέιζερ) γύρω στα 20 δευτερόλεπτα το κάθε μάτι. Όλη η διαδικασία ήταν δέκα λεπτά, τα υπόλοιπα ήταν καθαρισμός του ματιού, κλείσιμο του κλπ Πόνο είχα μόνο για 3 ώρες μετά τίποτα σχεδόν Από το δεξί βλέπω σχεδόν τέλεια ενώ από το αριστερό έχω μια θολούρα που με ανησυχεί μήπως δεν πέτυχε 100% και με αγχώνει αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα Κολλύρια ανά 2 ώρες τις δύο πρώτες ημέρες και μετά για 2 εβδομάδες 4 φορες την ημέρα. Μετά για καιρό μόνο τεχνητά δάκρυα Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μην αγχωνεσαι φιελε μου...Αν εκανες lasik μεθοδο συντομα θα εισαι ΟΚ . Η PRK θελει πιο πολυ χρονο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ναι Lasik έκανα γιατί είχα από 4 μυωπία και 1.5 αστιγματισμό σε κάθε μάτι Πριν βέβαια διάβασα κάτι πράγματα για Lasik που με ανησύχησαν (για ρωγμές στον κερατοειδη και κίνδυνο αποκόλλησης και μόνιμο "φωτοστέφανο" στα μάτια κλπ) Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά παλαιότερων ετών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ναι Lasik έκανα γιατί είχα από 4 μυωπία και 1.5 αστιγματισμό σε κάθε μάτι Πριν βέβαια διάβασα κάτι πράγματα για Lasik που με ανησύχησαν (για ρωγμές στον κερατοειδη και κίνδυνο αποκόλλησης και μόνιμο "φωτοστέφανο" στα μάτια κλπ) Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά παλαιότερων ετώνΜε τι κόστος, αν επιτρέπεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 2500 αλλά δεν πήγα απευθείας στην κλινική, αλλά μέσω του γιατρού μου. Ίσως είναι πιο φθηνά αν πας απευθείας αλλά δεν είμαι από Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 2500 αλλά δεν πήγα απευθείας στην κλινική, αλλά μέσω του γιατρού μου. Ίσως είναι πιο φθηνά αν πας απευθείας αλλά δεν είμαι από ΘεσσαλονίκηΣε ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Με αυτά που περνάω τώρα δεν θα την έκανα... (Lasik) Ενώ τα μάτια μου την πρώτη εβδομάδα ήταν καθαρά, ξαφνικά το αριστερό έχει πάθει μια φλεγμονή και συνεχίζω κανονικά (15 μέρες μετα) τις σταγόνες τις κορτιζόνης Το βασικό όμως είναι και το έλεγα από την αρχή ότι από το αριστερό βλέπω πιο θολά, πιο σωστά όμως είναι πως βλέπω πολύ πιο φωτεινά. Έτσι παρατήρησα πως η κόρη είναι διπλάσια και παραπάνω σε σχέση με το δεξί μάτι Αυτοί επιμένουν και έντονα μπορώ να πω, πως το είχα από πριν, πράγμα που δεν ισχύει γιατί όσο να πεις θα το παρατηρούσα. Επισης και από τα δύο μάτια ειδικά από το αριστερό φυσικά, βλέπω όλα τα φώτα με τεράστια διάθλαση. Θεωρώ αδύνατο να οδηγώ το βράδυ κλπ Επίσης και το γνωστό φωτοστέφανο γύρω από τα φώτα Δεν ξέρω τι να πω, κατέληξα και δίκιο να έχεις με τους γιατρούς δεν μπορείς να το βρεις Το θέμα είναι πως εγώ παιδεύομαι και ανατρέπονται τα σχέδια μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Για αυτο εχω ξαναπει πολλες φορες οτι εχει μεγαλη σημασια ο προεπεβατικος ελεγχος και ο γιατρος με τα μηχανηματα που θα κανουν την επεμβαση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Βλέπω 10/10 όμως, τι να τους πεις ως αντίλογο Γιατροί δεν είμαστε, η κλινική και ο γιατρός από τους καλύτερους της Β. Ελλάδας Ίσως δεν είμαστε όλοι για την επέμβαση αλλά και τα λεφτά είναι καλά αλλά κυρίως όπως διάβασα δυστυχώς μετά, υπάρχουν πολλές καταγγελίες, ειδικά στην Αμερική, για την επιχείρηση που λέγεται Lasik Εγώ διαβάσει και έρευνα από Έλληνα οφθαλμίατρο που χαρακτηρίζει τους ασθενείς Lasik πειραματόζωα στα χέρια των οφθαλμίατρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Βλέπω 10/10 όμως, τι να τους πεις ως αντίλογο Γιατροί δεν είμαστε, η κλινική και ο γιατρός από τους καλύτερους της Β. Ελλάδας Ίσως δεν είμαστε όλοι για την επέμβαση αλλά και τα λεφτά είναι καλά αλλά κυρίως όπως διάβασα δυστυχώς μετά, υπάρχουν πολλές καταγγελίες, ειδικά στην Αμερική, για την επιχείρηση που λέγεται Lasik Εγώ διαβάσει και έρευνα από Έλληνα οφθαλμίατρο που χαρακτηρίζει τους ασθενείς Lasik πειραματόζωα στα χέρια των οφθαλμίατρων... Αν μπλεξεις με το internet και τι λεει ο καθενας θα χασεις τον μπουσουλα .Σκεψου οτι καποια μπορει να λεγοντε απο καθαρα χρηματικες σκοπιμοτητες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γεια σας . Έχω κάνει την prk πριν από δύο εβδομάδες. Η γιατρός μου είπε πως όλα πήγαν καλά . Το ζόρι ήταν οι πρώτες 3 με 4 μέρες . Λίγος πόνος ενόχληση και δεν άνοιγαν τα μάτια μου. Μετά τίποτα . Πριν 3 μέρες μου έλεγξε την όραση και είπε πως η μυωπία που είχα έχει φύγει όλη και περιμένουμε όταν κλείσει ο μήνας να φύγει και ο αστιγματισμός. Εμένα με έχει πιάσει λίγο άγχος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως θα φύγει αργότερα ο αστιγματισμός και δεν θέλω να ξανά κάνω επέμβαση επαναληπτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γεια σας . Έχω κάνει την prk πριν από δύο εβδομάδες. Η γιατρός μου είπε πως όλα πήγαν καλά . Το ζόρι ήταν οι πρώτες 3 με 4 μέρες . Λίγος πόνος ενόχληση και δεν άνοιγαν τα μάτια μου. Μετά τίποτα . Πριν 3 μέρες μου έλεγξε την όραση και είπε πως η μυωπία που είχα έχει φύγει όλη και περιμένουμε όταν κλείσει ο μήνας να φύγει και ο αστιγματισμός. Εμένα με έχει πιάσει λίγο άγχος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως θα φύγει αργότερα ο αστιγματισμός και δεν θέλω να ξανά κάνω επέμβαση επαναληπτική. Ξερω οτι η prk αργει...Κανε λιγο υπομονη αν εχεις εμπιστοσυνη στη γιατρο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ξερω οτι η prk αργει...Κανε λιγο υπομονη αν εχεις εμπιστοσυνη στη γιατρο. Και γω το έχω ακούσει ότι αργεί ... Όπως έχω διαβάσει και περιστατικό στο οποίο ο άνθρωπος είδε εντελώς καθαρά 6 εβδομάδες μετά το χειρουργείο. Αλλά μου φαίνεται περίεργο ή μυωπία να έχει φύγει και να περιμένω να φύγει και ο στιγματισμός ενώ έχει επουλωθεί η πληγή. Δηλαδή θα γίνει ως δια μαγείας; Πάντως αν όντως συμβεί αξίζει το κόπο η επέμβαση και η οποία ταλαιπωρία. Ακόμα και με την prk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Και γω το έχω ακούσει ότι αργεί ... Όπως έχω διαβάσει και περιστατικό στο οποίο ο άνθρωπος είδε εντελώς καθαρά 6 εβδομάδες μετά το χειρουργείο. Αλλά μου φαίνεται περίεργο ή μυωπία να έχει φύγει και να περιμένω να φύγει και ο στιγματισμός ενώ έχει επουλωθεί η πληγή. Δηλαδή θα γίνει ως δια μαγείας; Πάντως αν όντως συμβεί αξίζει το κόπο η επέμβαση και η οποία ταλαιπωρία. Ακόμα και με την prk Ο γατρος τι λεει για αυτο? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts