kosnik Δημοσιεύτηκε November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2012 Καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που καποιος γνωριζει/εχει την συγκεκριμενη συσκευη, αν ξερει πως γινεται στην αναζητηση ονοματων στον καταλογο επαφων, οταν παταω ενα γραμμα π.χ. 'Κ' για να με παει στην σχετικη περιοχη ονοματων που αρχιζουν με Κ, να το δινω σαν κεφαλαιο. Ρωταω γιατι το γραμμα περνιεται σαν μικρο, με αποτελεσμα (καθως ολα τα ονοματα των επαφων μου αρχιζουν με κεφαλαιο) να μην μπορω να χρησιμοποιησω στην πραξη την αναζητηση.Με 200+ ονοματα, να σκρολαρω για να παω εκει που θελω ειναι απελπισια, το ιδιο επισης να αλλαξω ολα τα ονοματα να ξεκινανε με μικρο γραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που καποιος γνωριζει/εχει την συγκεκριμενη συσκευη, αν ξερει πως γινεται στην αναζητηση ονοματων στον καταλογο επαφων, οταν παταω ενα γραμμα π.χ. 'Κ' για να με παει στην σχετικη περιοχη ονοματων που αρχιζουν με Κ, να το δινω σαν κεφαλαιο. Ρωταω γιατι το γραμμα περνιεται σαν μικρο, με αποτελεσμα (καθως ολα τα ονοματα των επαφων μου αρχιζουν με κεφαλαιο) να μην μπορω να χρησιμοποιησω στην πραξη την αναζητηση.Με 200+ ονοματα, να σκρολαρω για να παω εκει που θελω ειναι απελπισια, το ιδιο επισης να αλλαξω ολα τα ονοματα να ξεκινανε με μικρο γραμμα... απλο ειναι, συνεχισε να πληκτρολογας το ονομα που ψαχνεις και θα στο βρει Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnik Δημ. November 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Κι ομως δεν..το ιδιο μου ειπαν κι απ το helpdesk της αλκατελ..ειναι πραγματικα παρανοια αυτο που συμβαινει..anyway, υποθετω πως αναγκαστικα πρεπει να αλλα ξω σε ολες τις επαφες το πρωτο γραμμα με μικρο (ετσι δουλευει μια χαρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts