asmodeus Δημοσιεύτηκε June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2004 εχω εναν παλιο p3 550 με 128mb ram και ηθελα απο win98 (ελληνικα) που εχει να του περασω xp.του βαζω να μπουταρει απο το cd για να τα κανω install αλλα μολις μου βγαζει την μπλε οθονη και παει να τα γραψει συνεχεια κολαει.γιατι γινεται αυτο?μηπως πρεπει να κανω format πρωτα η μηπως δεν τα σηκωνει το συστημα?παρολα αυτα ομως δεν θα επρεπε να τα γραφει?το cd ειναι μια χαρα.το εχω δοκιμασει και αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (27 Ιούν. 2004 , 23:57) εχω εναν παλιο p3 550 με 128mb ram και ηθελα απο win98 (ελληνικα) που εχει να του περασω xp.του βαζω να μπουταρει απο το cd για να τα κανω install αλλα μολις μου βγαζει την μπλε οθονη και παει να τα γραψει συνεχεια κολαει.γιατι γινεται αυτο?μηπως πρεπει να κανω format πρωτα η μηπως δεν τα σηκωνει το συστημα?παρολα αυτα ομως δεν θα επρεπε να τα γραφει?το cd ειναι μια χαρα.το εχω δοκιμασει και αλλου.. Φίλε προφανώς δεν το σηκώνει το σύστημα σου το xp :o ] Τόσο χαμηλή μνήμη και επεξεργαστής.. Εδώ στο 800αρη μου με 256 μνήμη παίζεται αν θα τα αντέχει... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Το καλύτερο για σένα κ το σύστημα σου είναι να κάνεις φορμάτ. Η εγκατάσταση των ΧΡ σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Κατ'άρχήν θα σβήσεις το partition του σκληρού σου, θα δημιουργήσεις ένα καινούριο (ή και 2 αν θέλεις) και θα το κάνεις φορμάτ με σύστημα αρχείων NTFS για βέλτιστη απόδοση. Ολα αυτά είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες κατά την εγκατάσταση. Εννοείται ότι το μηχάνημα σου σηκώνει τα ΧΡ, αν κ θα το αισθάνεσαι λιγο πιο "βαρύ" σε σχέση με τα 98. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kfran (28 Ιούν. 2004 , 08:52) Το καλύτερο για σένα κ το σύστημα σου είναι να κάνεις φορμάτ. Η εγκατάσταση των ΧΡ σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Κατ'άρχήν θα σβήσεις το partition του σκληρού σου, θα δημιουργήσεις ένα καινούριο (ή και 2 αν θέλεις) και θα το κάνεις φορμάτ με σύστημα αρχείων NTFS για βέλτιστη απόδοση. Ολα αυτά είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις ακολουθώντας απλώς τις οδηγίες κατά την εγκατάσταση. Εννοείται ότι το μηχάνημα σου σηκώνει τα ΧΡ, αν κ θα το αισθάνεσαι λιγο πιο "βαρύ" σε σχέση με τα 98. Δλδ το δικό μου μηχάνημα θα τα παίρνει τα xp σχετικά άνετα? Οι πόροι του συστήματος που έχω συνήθως είναι γύρω στο 30-40 Θα αντέξει? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Ανετότατα. Οι πόροι του συστήματος σου δεν έχουν σημασία γιατί πολυ απλά με τα ΧΡ θα αλλάξεις σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Το cd που χρησιμοποιείς είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 aneta to perni to pc sou to xp! to etrexa ego se p3500 mia xara! apla ama ine kalo to cd.. ama ine kalo.... kane ena kalo format meso tou cd ke den tha exis prob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 το cd ειναι μια χαρα βρε παιδια.format uα κανω μεσο δισκετας γιατι την επιλογη μεσο του cd δεν εχω βρει.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Gia ta xp bres ena bootable cd kai kane apo ekei format! Ego spu systino na baleis ta 2000 Professional pou einai kai pio elafria! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Τα 2000 είναι ΠΟΛΥ πιο ελαφριά. Κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη έκδοση των Windows απο άποψη σταθερότητας, ταχύτητας και ασφάλειας (μόνο τα XP Professional είναι καλύτερα απο την άποψη της ασφάλειας). Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1629395509 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Gia na kaneis format boreis na ftiaxis mia disketa apo ta win98 8a pas sto pinaka elegxou -> pros8aferesi programaton -> kai sti kartela disketa ekinisis kai 8a kaneis click sto dimiourgia disketas.Molis ti ftiaxei kaneis epanakinisi kai epilegis apo to bios na kanei boot apo ti disketa molis kanei boot 8a patisi sto menu pou 8a sou bgalei enter kai 8a perimenis ligo kai ota stamatisi ekei pou leei a:\.Meta grafis format c: enter -> patas to pliktro y kai sinexizei i diadikasia.Otan teliosi 8a exeis ena disko formarismeno se fat32.Kaneis epanakinisi kai bazeis na kanei boot apo to cd kai sinexeizis ti diadikasia pou ekanes prin etsi den 8a sou bgalei malon ti ble o8oni.Episis kitaxe na exeis kanei backup kai mipos fteei i siskeuei pou diabazei to cd ton windows. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Είχα γράψει παλιότερα αναλυτικές οδηγίες για το πως να στήσεις από την αρχή ένα μηχάνημα. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=348570#post348570 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 σας ευχαριστω ολους παιδια.μου φανηκατε πολυ χρησιμοι!!!παρασκευη που τελειωνω εξεταστικη πιανω δουλεια...ελπιζω οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα και μαλλον τελικα θα περασω τα 2000 γιατι οντως ειναι πολυ πιο σταθερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Tα ΧΡ pro είναι πολυ σταθερότερα κατά τη γνώμη μου. Ναι είναι πιο βαριά, αλλά είναι καλύτερα απο κάθε άποψη. Σημαντικό ειναι να βάλεις τα τελευταία Service packs.Αν δεν κάνω λάθος στα 2000 είναι το SP4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 2000 opos eisai bale kai min to skeftesai giati me xp tha gonatizei to systima! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts