ask5868 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) επειδη κολλούσε το κινητό μου πήγα να το κάνω επανεκκίνηση αλλά κολλά πλέον στην οθόνη με λογότυπο liquid smooth.εκανα wipe data αφου ειχα βγαλει για παν ενδεχομενο την sd card.στην ουσια το εκανα φορματ.τωρα ομως δεν μπορω να δω τα αρχεια(εφαρμογεσ) της εξωτερικης καρτας.τι πρεπει να κανω? Edited July 6, 2014 by ask5868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κατέβασα το λογισμικό (μέσω sammobile) της Cosmote για το J3 του 2016 και αντι να μου κατεβάσει (μετά το unzip) αυτά τα πέντε αρχεία που απαιτούνται για να κάνω το φλασάρισμα μέσω odin3 v3.13, αυτό κατέβασε μόνο αυτό το αρχείο: J320FNXXU0ARE1_J320FNCOS0ARE1_J320FNXXU0ARA2_HOME.tar.md5 Τι μπορεί να συμβαίνει ή τι εχω κάνει λάθος? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts