Jump to content

Καινούργια iPaq & Windows CE 5.0

Prof.Wizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω μονάχα αν βγουν τα καινούργια iPaq το καλοκαίρι μαζί με την 5η έκδοση του λειτουργικού CE για PocketPC, να φροντίσει η HP να μας τα προσφέρει τζάμπα... ως αναβάθμιση απ'το site της!

Φαίνεται πως τα Windows CE 5.0 βρίσκονται κοντά στην κυκλοφορία! :)

Επίσης, πέρα απ'το "μυαλό" ελπίζω και στο "σώμα"... ;)

http://www.brighthand.com/images/death_of_style_lead.gif

Πατήστε το link και διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον editorial από τη Brighthand σχετικά με το ιδανικό στυλ που πρέπει να έχουν τα μελλοντικά μοντέλα από την HP.

nformation about a number of upcoming iPAQ models first emerged last month. One of the models that attracted the most attention in this group is the hx4700, which is supposed to be first iPAQ with a VGA screen.

Despite all the rumors, there has been no direct confirmation that this handheld exists. Until today.

On a page listing available drivers and other support materials, HP's web site has a reference to the "HP iPAQ hx4700 TV Pocket PC." There are no files associated with this entry.

What is most interesting in this reference is the "TV" part. None of the earlier rumors make any mention of the hx4700 having any TV-related features. Instead, this is supposed to be a handheld targeted at business users.

An Overview of the iPAQ hx4700

As has already been mentioned, the hx4700 is expected to be the first iPAQ ever to include a 4-inch VGA display. As this model will use Windows Mobile Second Edition, this screen can be easily switched between portrait and landscape modes.

This device will have 128 MB of RAM and 64 MB of ROM, some of which will be available to the user for additional storage.

The hx4700 will supposedly also sport both 802.11b and Bluetooth 1.2 wireless networking, as well as a CompactFlash slot and an SD/MMC slot that supports SDIO. It will come with a cradle.

This handheld is expected to be released in July for $649.

@brighthand

anamoni loipon ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Thanx για το heads-up .

Λέτε να μας κάνει καμιά πλάκα και να έχει PAL/NTSC TV Tuner πάνω το hx4700; :p

Kαι να μην είναι ενσωματωμένο και μονάχα add-on gadget που θα το προσφέρει η ίδια η HP θα είναι τέλειο...

edited by MsK

διαβαστε εδω μερικες ενδιαφερουσες αποψεις για το τι μπορει να σημαινει αυτο το TV. :wacko: καποιοι απο αυτους εχουν πολυ φαντασια...

παντως θα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη απο την HP, αν και δεν το πιστευω. οπως θα δειτε και απο το Link οι επικρατεστερες αποψεις για το tv ειναι "Transflective VGA" ή "Touchpad VGA"

και για να γυρισω στον τιτλο του θεματος, εχουν καμια σχεση τα νεα windows με τα νεα ppc που περιμενουμε αμεσα?? μαλλον οχι ετσι?

εδω αναφερεται οτι τα C.E 5.00 θα ανακοινωθουν στις 9 Ιουλιου....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (25 Ιούν. 2004 , 18:32)

Ελπίζω μονάχα αν βγουν τα καινούργια iPaq το καλοκαίρι μαζί με την 5η έκδοση του λειτουργικού CE για PocketPC, να φροντίσει η HP να μας τα προσφέρει τζάμπα... ως αναβάθμιση απ'το site της!

Τα Windows CE 5.0 που βγαίνουν σε λίγο, θα μπουν τώρα σε συσκευές που τρέχουν μόνο CE. Τα πρώτα Pocket PCs και Smartphones με WCE 5.0 θα βγουν στη αγορά του χρόνου τέτοια εποχή (μάλλον - μπορει και αργότερα ή νωρίτερα) με την κυκλοφορία του Magneto της επόμενης έκδοσης Windows Mobile (μάλλον WM 2005).

Εξάλλου μόλις τώρα βγήκαν τα WM 2003 Second Edition. Ακόμη δεν έχουμε δει συσκευές, θα ψάχνουμε την επόμενη έκδοση;

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 2 Ιούλ. 2004 , 14:59)

ke perisi idia epoxi otan ipan ta parusiasan on schedule :)

Χμμ, ίσως αυτό το λες γιατί δεν έγραψα που το διάβασα... :o

Στο The Sun... ερμ... εννοώ στο The Register... :worry:

Τέσπα, μακάρι να βγαίνει τώρα το Σαββατοκύριακο γιατί θέλω να το δει... θα είναι το PPC που όλα τ'άλλα θα συγκρίνονται μαζί του!! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard ( 3 Ιούλ. 2004 , 00:14)

Τέσπα, μακάρι να βγαίνει τώρα το Σαββατοκύριακο γιατί θέλω να το δει... θα είναι το PPC που όλα τ'άλλα θα συγκρίνονται μαζί του!! ;)

Το μόνο πράγμα που μπορεί να βγει αυτό το Σ/Κ είναι κανένα κύπελλο! :D

Αλέξη, έχεις δει πουθενά το 730; Το Χ30 μου φαίνεται εντελώς consumer (κατασκευαστικά) χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Andreas Tsouchlaris

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch ( 3 Ιούλ. 2004 , 10:17)

Το μόνο πράγμα που μπορεί να βγει αυτό το Σ/Κ είναι κανένα κύπελλο! :D

Μιας που δεν βρήκα εισιτήρια φθηνά (κάτω από €400) Ρώμη-Λισσαβώνα, ήλπιζα τουλάχιστον στο κύπελλο απ'την τηλεόραση και την παρουσίαση (σήμερα) του hx4700.

Δυστυχώς απ'ό,τι φαίνεται και προέβλεψα, το Register μίλησε πάλι με αβάσιμους rumors και συν της άλλης αφαιρέσαν το hx4700 απ'το Support section της HP.

:cry:

Δυστυχώς απ'ό,τι φαίνεται και προέβλεψα, το Register μίλησε πάλι με αβάσιμους rumors και συν της άλλης αφαιρέσαν το hx4700 απ'το Support section της HP.

:cry:

κριμα :(

σημερα που τα αμερικανακια εχουν την εθνικη τους εορτη, θα ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια για την HP. Ας περιμενουμε λιγο ακομα, γι'αυτους η μερα δεν ξεκινησε ακομα :happy:

Βασικά ήθελα να ρωτήσω... ποιοί ενδιαφέρονται σοβαρά για το hx4700; Όταν λέω σοβαρά δηλαδή εννοώ αν είναι όπως τα specs το παρουσιάζουν να το πάρουν στους επόμενους 3 μήνες απ'την κυκλοφορία του...

Εγώ είμαι ένας απ'αυτούς, ποιοί άλλοι;

Και εγώ περιμένω να διαλέξω ανάμεσα σε 4700, Loox και νέου Asus. Μας έχουν σκάσει... :(

Είδες που τα έλεγα για την "ανακοίνωση"; Δεν μπορεί μέχρι τις 2/7 να γίνεται το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής στο οποίο η hp είναι βασικός σπόνσορας και να βγάλουν μοντέλο μετά από 2 μέρες (και Κυριακή). Και η 5η Ιουλίου σήμερα είναι αργία (εκ μεταφοράς) στην Αμερική... Βέβαια η hp κάποια στιγμή θα μας πετάξει 3-4 μοντέλα όλα μαζί - αλλά πότε;

Andreas Tsouchlaris

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch ( 5 Ιούλ. 2004 , 11:17)

Είδες που τα έλεγα για την "ανακοίνωση";

Χεχε, κι εγώ το ίδιο έλεγα. Δες παραπάνω που λέω στον Κασσιτερίδη να φυλάγει τα ρούχα του. ;)

The Register είναι IT gossip! :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard ( 4 Ιούλ. 2004 , 18:23)

Βασικά ήθελα να ρωτήσω... ποιοί ενδιαφέρονται σοβαρά για το hx4700; Όταν λέω σοβαρά δηλαδή εννοώ αν είναι όπως τα specs το παρουσιάζουν να το πάρουν στους επόμενους 3 μήνες απ'την κυκλοφορία του...

Εγώ είμαι ένας απ'αυτούς, ποιοί άλλοι;

Γιατι ρωτας Prof?? Θελεις να βλαλεις καποιο συγκεκριμενο συμπερασμα από τις απαντησεις που θα παρεις?

Τα τρια μοντελα που ειπε και ο Ανδρεας είναι σιγουρα τα επικρατεστερα για οποιον θελει να αγορασει ένα high end ppc. Εγω στην αρχη ειχα εντυπωσιαστει με το Asus λογω μεγεθους και δυνατοτητων, αν βεβαια κυκλοφορησει τελικα μοντελο με bt+wifi μαζι. Αν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι στανταρ στο 4700 και σε συνδυασμο με την 4αρα VGA, cpu, μεγαλη ram και cf slot, τοτε ειναι μια προκληση. αν τελικα αλλαξω το 2210 σιγουρα αυτο θα ειναι το επομενο μου ppc. το loox δεν το βαζω μεσα κυριως λογω υψηλης τιμης.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 5 Ιούλ. 2004 , 16:24)

Γιατι ρωτας Prof??

Αν είμαστε πολλοί θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε για μαζική αγορά από κάποιο ελληνικό κατάστημα (που συνεργάζεται με την HP Hellas). Αν πάρουμε 6-7 κομμάτια με τη μία ίσως μας κάνουν καλές-καλύτερες τιμές. Μπορεί ν'ακούγεται πολύ "μανάβικο" αλλά καλώς ή κακώς έτσι δουλεύει πολλές φορές ακόμα Ελλάδα και θα ήθελα να το εκμεταλλευτώ.

;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard ( 5 Ιούλ. 2004 , 22:30)

Αν είμαστε πολλοί θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε για μαζική αγορά από κάποιο ελληνικό κατάστημα (που συνεργάζεται με την HP Hellas). Αν πάρουμε 6-7 κομμάτια με τη μία ίσως μας κάνουν καλές-καλύτερες τιμές. Μπορεί ν'ακούγεται πολύ "μανάβικο" αλλά καλώς ή κακώς έτσι δουλεύει πολλές φορές ακόμα Ελλάδα και θα ήθελα να το εκμεταλλευτώ.

;)

κατσε να ερθει λοιπον και το ξανασυζηταμε.

παντως εχω δει πολλες τετοιες πρωτοβουλιες στο forum που μαλλον δεν οδηγησαν πουθενα. ειναι αρκετα δυσκολο να συντομιστουμε χρονικα, οικονομικα κτλ. θα ηταν καλο παντως αν καποιο ελληνικο καταστημα μπορουσε να το κανει αυτο και μαλιστα να αναλαβει και την διανομη γιατι δεν ειμαστε ολοι απο την ιδια πολη.

δες εδω ενα mail απο το "ελληνικο" expansys. ισως καταφερουμε να συνενοηθουμε με το ελληνικο support!!! ;)

to x4700 tha kani $649 dld me olus tu forus to expansys tha to exi stin arxi 750 euro. pio polla logika apo to 7xx loox.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 5 Ιούλ. 2004 , 21:12)

κατσε να ερθει λοιπον και το ξανασυζηταμε.

παντως εχω δει πολλες τετοιες πρωτοβουλιες στο forum που μαλλον δεν οδηγησαν πουθενα.

Κι επειδή στο παρελθόν απέτυχαν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να το ξαναδοκιμάσουμε; Τώρα είμαι κι εγώ στην εξίσωση... θα δουλέψει αρκεί να έχω ονόματα. ;)

Κι όσο για το "κάτσε να έρθει"... ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

http://www.brighthand.com/images/lead_CDW_Lists_New_iPAQs.gif

(πατήστε την εικόνα είναι link)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 6 Ιούλ. 2004 , 00:44)

to x4700 tha kani $649 dld me olus tu forus to expansys tha to exi stin arxi 750 euro. pio polla logika apo to 7xx loox.

650 Ευρώ θα έχει στο expansys..

Άποψη μου..