arte1234566 Δημοσιεύτηκε November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2012 Υπαρχει τροπος να αλλαξω το ip του internet επειδη εφαγα bun σε ενα παιχνιδι απο χαζομαρα και πρεπει να αλλαξω τωρα το ip μου ειπαν οι modetors αλλα εχω προβλημα επειδη εχω mi-fi και νομιζω λογο οτι δεν ειναι σταθερη γραμμη δεν αλλαζει το ip Μηπως ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Υπαρχει τροπος να αλλαξω το ip του internet επειδη εφαγα bun σε ενα παιχνιδι απο χαζομαρα και πρεπει να αλλαξω τωρα το ip μου ειπαν οι modetors αλλα εχω προβλημα επειδη εχω mi-fi και νομιζω λογο οτι δεν ειναι σταθερη γραμμη δεν αλλαζει το ip Μηπως ξερει κανεις τιποτα? restart την σύνδεση/router δοκίμασες να κάνεις ; ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. November 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 restart την σύνδεση/router δοκίμασες να κάνεις ; ;) Για αυτο εγραψα οτι εχω MI-Fi και οχι wifi δηλαδη εχω καρτα σιμ μεσα δεν αλλαζει οταν το εκλεισα και το ξανανοιξα διαβασα οτι μπορω να μπω σε σερβερ proxy αλλα χανω πολυ ταχυτητα δεν βρηκα κατι αλλο.. Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts