Jump to content

[Συζήτηση] CyanogenMod 10

D_Angelos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πείτε εντυπώσεις προβλήματα και οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με cm10... Edited by Superuser

20121111 nighty κ δεν έχω πρόβλημα

Σημειωτέον 218 BB CM10 RIL

Ότι άλλο δοκιμάσετε θα έχετε προβλήματα κατά 90% πιθανότητα

Εννοείται ακόμα δεν έχω ραδιόφωνο :p

και το wifi καίει ακόμα λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία

2 μέρες μπαταρίας νορμάλ χρήση

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Όσο υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίζεται,αργά ή γρήγορα,ο θόρυβος στις κλήσεις,μακρυά η CM10...

Η BB δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτό... Τόσα post στο xda forum αυτό αναφέρουν και το πιστεύω καθώς δοκίμασα και εγώ κάποιες αλλά μετά από 2 μέρες το αργότερο,επιστρέφει ο θόρυβος.(Πάνω στα πανηγύρια ότι σταθεροποιήθηκε...)

Έχω σταματήσει μετά την 20121107 να flashάρω...

Κατά τ' άλλα,το wi-fi έχει τρελό drain battery το οποίο δεν είναι τεράστιο πρόβλημα,και κάποιες φορές σταματάει η λειτουργία της κάμερας ή κάποιων άλλων μικρο-εφαρμογών.

Λυπάμαι που δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμα λόγο του σοβαρού,για 'μενα,θέματος με τις κλήσεις,καθώς είναι πολύ smooth χωρίς κολλήματα μπουκώματος της μνήμης.

Προς το παρόν χρησιμοποιώ την 4.0.4 leaked,αν και έχει κάποια lagαρίσματα που και που και δεν είναι πολύ smooth με αρκετά lwp...

Σκέφτομαι την επιστροφή στην CM7,2 που είχα πριν δοκιμάσω τη CM10 αλλά τη βαρέθηκα την GB... Αυτά! :happy:

Το βασικό πρόβλημα στην cm10 είναι οι κλησεις..Όταν φτιάξουν αυτό για μένα θα είναι τέλεια..Προς το παρόν ice leak! !

Τι πρόβλημα έχουν οι κλήσεις που δεν μου έχει τύχει ποτέ ; :/ πως ακούγεται;

Τι πρόβλημα έχουν οι κλήσεις που δεν μου έχει τύχει ποτέ ; :/ πως ακούγεται;

Δεν δουλευει το μικροφωνο και στους αλλους ακουγεται παρασιτο..

Έγω γιατί δε το έχω αυτό με τις κλήσεις;έχω την τελευταία έκδοση που δεν έχει ραδιόφωνο και η μπαταρια αδειάζει σε 7 ώρες έχοντάς το στην τσέπη μου και χωρίς καθόλου χρήση και κοίταξα και δεν έτρεχαν εφαρμογες....

Έγω γιατί δε το έχω αυτό με τις κλήσεις;έχω την τελευταία έκδοση που δεν έχει ραδιόφωνο και η μπαταρια αδειάζει σε 7 ώρες έχοντάς το στην τσέπη μου και χωρίς καθόλου χρήση και κοίταξα και δεν έτρεχαν εφαρμογες....

Εισαι σιγουρος??Ουτε μια φορα δεν σου εχει τυχει?

ΑΥτό με τις κλήσεις ούτε με εμέν έχει τύχει .

Battery drain υπάρχει κυρίως με ανοιχτό wi-fi

αποφύγετε τις 20121113/14 : Κάνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα

Most stable until now is 20121111

Αν βάλω την τελευταία nightly, έχουν βάλει τη δυνατότητα για OTA για κάθε νέα nightly ή θα πρέπει να την φλασάρω χειροκίνητα;

Και αν η απάντηση είναι το 2, τουλάχιστον υποστηρίζει αυτόματο κατέβασμα από τον (αγορασμένο) ROM Manager;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βάλω την τελευταία nightly, έχουν βάλει τη δυνατότητα για OTA για κάθε νέα nightly ή θα πρέπει να την φλασάρω χειροκίνητα;

Και αν η απάντηση είναι το 2, τουλάχιστον υποστηρίζει αυτόματο κατέβασμα από τον (αγορασμένο) ROM Manager;

Προσωπικά πάντα χειροκίνητα το κάνω, κάνε ένα backup και δοκιμάσε το :p

Η Cm10 έχει δικό της updater btw και σου δίνει την δυνατότητα να κάνει το update μόνο του χωρίς να το κάνεις χειροκίνητα

but guess what :p

It didnt work for me at the recovert mode stage :p

Αυτη τη στιγμη εχω cm7 nightly στο κινητο μου και θελω να βαλω τη cm 10 20121114 ....τι προβληματα εχει αυτη η εκδοση ; αν εχω kernel etana στο κινητο μου τωρα ,τι πρεπει να κανω για να βαλω τη cm 10 ; πρεπει να αλλαξω kernel ή απλως να βαλω την καινουργια rom με τη μια ;

• 2 months later...

Καλησπερίζω την ιντερνετική παρέα σας. Νέο μέλος στο forum και δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω την βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Optimus μου.

Το κινητό μου "φοράει" CM10, δυστυχώς η συγκεκριμένη βερσιόν, συγκεκριμένα η 20130102 (nightly) μου δημιούργησε πρόβλημα στις κλήσεις. Κάποιες φορές δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου ούτε αυτός εμένα ενώ παράλληλα δεν ακούω καν τον ήχο κλήσης, απλά το χρονόμετρο της ώρας κλήσης τρέχει χωρίς όμως ήχο.

Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει την αμέσως προηγούμενη έκδοση με την οποία δεν είχα κανένα πρόβλημα και από το site απ'όπου κατέβαζα τις νέες εκδόσεις "προχώρησε" πια στην 10.1 την ποία όμως δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω στο κινητό.

Το site είναι αυτό:

http://get.cm/?device=p990&type=

Φταίει η V20e που έχω?

Μήπως έχει κάποιος από εσάς κάποια αμέσως παλιότερη βερσιόν να μου την στείλει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφού την εγκαθιστώ το κινητό ξεκινά μεν βγάζοντας όμως μήνυμα λάθους ότι ο οδηγός εγκατάστασης δεν ολοκληρώθηκε σωστά. Εμφανίζεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο για να εισάγω το pin της κάρτας μου αλλά χωρίς το OK έτσι ώστε το pin να γίνει αποδεκτό.

Στην παρακάτω σελίδα γράφει ότι το 2χ δεν υποστηρίζει (ακόμα? για πάντα?) την 10.1

http://wiki.cyanogenmod.org/w/P990_Info

Αφού την εγκαθιστώ το κινητό ξεκινά μεν βγάζοντας όμως μήνυμα λάθους ότι ο οδηγός εγκατάστασης δεν ολοκληρώθηκε σωστά. Εμφανίζεται το αριθμητικό πληκτρολόγιο για να εισάγω το pin της κάρτας μου αλλά χωρίς το OK έτσι ώστε το pin να γίνει αποδεκτό.

Στην παρακάτω σελίδα γράφει ότι το 2χ δεν υποστηρίζει (ακόμα? για πάντα?) την 10.1

http://wiki.cyanogenmod.org/w/P990_Info

Βασικά δεν έχει οκ..Πρεπει να πατήσεις αυτό που είναι δίπλα στο 9..Το εικονίδιο του enter..Όσο για το μήνυμα λάθους που το βγάζει;Λογικά δεν εχεις συνδέσει το κινητό στο ίντερνετ για να περάσεις το gmail σου..

Βασικά δεν έχει οκ..Πρεπει να πατήσεις αυτό που είναι δίπλα στο 9..Το εικονίδιο του enter..Όσο για το μήνυμα λάθους που το βγάζει;Λογικά δεν εχεις συνδέσει το κινητό στο ίντερνετ για να περάσεις το gmail σου..

Οποιοδήποτε κουμπί πατήσω δεν δέχεται το pin, όσο για το μήνυμα που βγάζει δεν το διευκρίνησα σωστά στο προηγούμενο ποστ. Γράφει ότι o setup wizard δεν ολοκληρώθηκε σωστά, μάλιστα πατώντας οκ στο μήνυμα αυτό δεν εξαφανίζεται αλλά εμφανίζεται εκ νέου.

Προφανώς ισχύουν αυτά που γράφει το λινκ που παρέθεσα πριν.

Για την ώρα η μόνη λύση είναι να βρω κάποια άλλη nightly βερσιόν παλιότερη αυτής που έχω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη αφού βρίσκω μόνο 10.1.

Όποιος έχει κάποια θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου με p.m.