Jump to content

Σύγκριση δύο firewall software

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εγκατεστημένο το kaspersky antihacker στο pc μου.Μέχρι στιγμής βέβαια είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ένας φίλος μου συνέστησε να βάλω το zone alarm security suite v. 5.0.Γνωρίζει κάποιος παιδιά να με συμβουλεύσει αν πρέπει να βάλω το zone alarm ή πρέπει να αφήσω αυτό που έχω;Επίσης γνωρίζει κάποιος πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για αυτά τα δύο;Ευχαριστώ.

δε λεγεται anti-hack, ισως καποιοι που θελους να σε βοηθησουν

δε ξερουν τι χρειαζεσαι, οταν διαβασουν τον τιτλο του thread.

ψαχνεις για FIREWALL :)

:lock:

twitter.com/jojoGPS

το καλύτερο είναι sygate personal firewall 5.5 pro και ακόμα πιό νέα εκδοση αμα βρείς.

Ότι καλύτερο υπάρχει.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

http://www.texnokosmos.com

Είχα πρίν ένα χρόνο το sygate prof. firewall 5.0 αλλά μου άφηνε πόρτες ανοιχτές και γι' αυτό το άλλαξα΄('οπως και το norton antivirus το άλλαξα με το kaspersky antivirus και μου βρήκε ιούς που δεν τους είχε εντοπίσει το norton) και από τότε είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλώς επειδή μου είπαν ότι το zone alarm security αποτρέπει και διάφορα spyware γι΄αυτό ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει κάτι.

το κακο με το zonealarm ειναι οτι αν δεχεσαι συνεχεις επιθεσεις καποια στιγμη υποκυπτεις!σε μενα που εχω εγκαταστησει το v5.00 with antivirus μερικες φορες κλειδωνει και βγαινει εκτος λειτουργιας!αρα προσοχη....
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 3-4 χρόνια το zonealarm ( στην αρχή την απλή έκδοση και αργότερα έβαλα την pro "αγορασμένη" ) . Είναι πάρα πολύ καλό, δεν κολλάει ποτέ και κάνει άριστα την δουλειά που πρέπει. Επίσης μου αρέσει πολύ που με ρωτάει αν θέλω να δώσω πρόσβαση στο internet σε κάποιο πρόγραμμα. Για αρκετά που τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα έχω ρυθμίσει να έχουν αυτόματα πρόσβαση στο internet χωρίς να με ρωτάει.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 1 year later...
file mou apo thn peira mou sou lew na meineis me to firewall pou exeis giati einai arketa kalo.oso gia to zone alarm einai to idio kalo, me to diko sou alla exoun kyklophoreisei kati "tricks" pou to kanoun axrhsto.

Όταν λες το βγάζουν άχρηστο έννοείς με μεθόδους kill-firewall??

Nothing is :rolleyes: what it seems :cry: ...

Oντως, Kaspersky Anti-Hacker ειναι η ονομασια που δινει στο δικο της Firewall, η KasperskyLabs. Δεν παυει ομως, να ειναι Firewall.

:)

Επι του θεματος, εχεις (ειτε στην εκδοση 1.5, ειτε στην 1.7) ενα απο τα καλυτερα προγραμματα του ειδους. Ισως "πρωτο" να ειναι το Conseal, firewall ομως που απαιτει λιγακι πιο υψηλο επιπεδο γνώσεων καθως θελει αρκετη δουλεια στο ρυθμισμα του.

Φιλικα.

:)