stixima Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Λοιπον ξαφνικα οταν θελω να ανοιξω καποιες φωτογραφιες που εχω στο δισκο, τα XP δεν μου τις ανοιγει. Συγκεκριμενα π.χ. στο αρχειο bfafaa.jpg κανω δεξι κλικ και επιλεγω Ανοιγμα με-> Προγραμμα προβολης εικονων και φαξ των Windows και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "Αυτη η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει, επειδή το στοιχείο gdiplus.dll δεν εντοπιστηκε. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα." Υπαρχει καποια λυση? Δεν θελω να κανω ολοκληρη εγκατασταση των XP μονο και μονο γι'αυτο το αρχειο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 dialekse na tis anoikseis me kapoio allo program photoshop an exeis h allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. June 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Exo allo programma, alla thelo na brethei h lysh me to sygkekrimeno programma. An einai kathe fora na perimeno na anoigei to photoshop gia na blepo tis eikones kahka.. :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 καλα δεν βλεπεις τις εικονες με το acd see? :confused: :eek: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (23 Ιούν. 2004 , 23:02) Λοιπον ξαφνικα οταν θελω να ανοιξω καποιες φωτογραφιες που εχω στο δισκο, τα XP δεν μου τις ανοιγει. Συγκεκριμενα π.χ. στο αρχειο bfafaa.jpg κανω δεξι κλικ και επιλεγω Ανοιγμα με-> Προγραμμα προβολης εικονων και φαξ των Windows και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "Αυτη η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει, επειδή το στοιχείο gdiplus.dll δεν εντοπιστηκε. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα." Υπαρχει καποια λυση? Δεν θελω να κανω ολοκληρη εγκατασταση των XP μονο και μονο γι'αυτο το αρχειο. γνωστο "bug" : η καλυτερη λυση ειναι να περασεις το service pack 1 , η να κανεις παλι εγκατασταση το office. εκανα ενα search στο PC μου και το βρισκει το αρχειο σε αυτους τους φακελους: C:\Program Files\Microsoft Works C:\Program Files\Macromedia\Dreamweaver MX 2004 C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.GdiPlus_6595b64144ccf1df_1.0.0.0_x-ww_8d353f13 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.GdiPlus_6595b64144ccf1df_1.0.10.0_x-ww_712befd8 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.GdiPlus_6595b64144ccf1df_1.0.2600.2149_x-ww_522b9e8f C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\1312a3f1ac98f15508399b7807031040\asms\10\msft\windows\gdiplus Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts