GreekCharmed Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 'Εγραψα με το Nero ένα αρχείο DivX σε CD (ένα video). Πήγα σήμερα να το κάνω copy στο desktop για να το δώ και κατά την διάρκεια της μεταφοράς και αφού έκανε 10 λεπτά μου εμφανίστηκε το μύνημα Η αντιγραφή δεν μπορεί να γίνει, εσφαλμένη εντολή του DOS. Τώρα, πήγα να παίξω το video κατευθείαν απο το cd και παίζει κανονικότατα. Όταν όμως θέλω να το μεταφέρω μου εμφανίζει πρόβλημα. Μήπως είναι γραντζουνισμένο το CD και δεν μπορεί να το μεταφέρει? Όμως αν ήταν γραντζουνισμένο δεν θα έπαιζε καν σωστά? Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων (Και καμιά θεραπεία για γραντζουνισμένα CD καλά θα ήτανε να είχαμε :o ) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 δοκιμασε ΑΥΤΟ ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Δοκιμασε με το νερο ή με κανενα αλλο προγραμμα να παρεις image του cd σου!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Μέχρι τώρα με το BadCopyPro ψιλοκολλάει το σύστημα και μου λέει συνέχεια Read Fail και ένα νούμερο και μετά Auto Fill και τόσα bytes... δεν βλέπω να κάνει δουλειά αυτό πάω να δοκιμάσω να κάνω image με το Alcohol EDIT: Με το Alcohol kai to Nero δεν έγινε τπτ, μου βγάζει σφάλμα. Αχ τι θα κάνω θα σκάσω...1μιση μήνα το κατέβαζα :cry: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts