WindowsNT Δημοσιεύτηκε November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2012 Καλημέρα. Μπήκα και εγώ στον κόσμο του iOS Development. Το Greek Fuel Online με τιμές βενζίνης από το υπουργείο ανάπτυξης είναι διαθέσιμο στο iOS Store. https://itunes.apple.com/us/app/fuel-online-greek/id574876665?ls=1&mt=8 Καλή συνέχεια. Μ.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiNOS Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Αν και δεν έχω ios, θα το δοκιμάσω σε φίλο! Καλή σου τύχη και καλή αρχή στον κόσμο του προγραμματισμού! :-P Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. November 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Αν και δεν έχω ios, θα το δοκιμάσω σε φίλο! Καλή σου τύχη και καλή αρχή στον κόσμο του προγραμματισμού! :-P Ευχαριστώ αλλά σε αυτόν τον κόσμο είμαι 25 χρόνια :) Απλά τώρα ξεκίνησα iOS και θα πάνε όλες οι εφαρμογές μου για android και εκεί. Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiNOS Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 oooops! Καλή συνέχεια τότε! Μιας και 25 χρόνια πριν εγώ ούτε σχολείο δεν είχα ξεκινήσει! :- Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts