Jump to content

Πρόβλημα με Η/Υ!

mistero
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα !

Έφτιαξε ο αδερφός μου έναν υπολογιστή με τα παρακάτω parts:

cpu i5 750 box(1156/2.66)

Ram ddr3 corsair 4gb xms 1600 c9

MB gigabyte p55 ud3 (1156/ddr3)

Hdd wd sata II 1tb 64 caviar green

vga pci-ex sapphire 5770 1gb

Τροφο/κο coolmaster real power Μ620

Windowd 7 ultimate 64 bit

και έχω το εξής πρόβλημα ο υπολογιστής σέρνεται και κολλάει στην επιφάνεια εργασίας ή οταν σερφάρω ενώ στα games δουλεύει κανονικά.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;:worry::worry:

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μυρίζει malware, trojan ή κατι παρόμοιο που επιβραδύνει τη λειτουργία των windows... Τσέκαρε με ctrl+alt+del τη χρήση επεξεργαστή του συστήματος και αν φταίει κάποιο άγνωστο "πρόγραμμα", τσέκαρε το στο google και διέκοψέ το και αφαίρεσέ το! Αν δε λυθεί έτσι θυμσου πότε παρατήρησες αυτό το "σύρσιμο" κ αν δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά, πας για φορματ για να ισιώσει! :-)
:)

Κάνε πάλι εγκατάσταση όλων των drivers κατεβάζοντας τους από το site της εταιρείας και όχι από το cd, επιλέγοντας σε περίπτωση πολών εκδόσεων την ποιο νέα. Επίσης δώσε προσοχή στην εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών σου (ATI) καθώς μερικές φορές στα 7 64 bit δημιουργούν κάποιο θέμα με την εγκατάσταση και αντικαθιστούνται από τους οδηγούς των windows. Οπως και να έχει, εαν η μητρική σε σχέση με τις μνήμες συνεργάζονται και υποστηρίζονται το θέμα σου είναι καθαρά θέμα drivers :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως