Guest powerulez Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 θα αλλάξω κινητό και επειδή έχουμε περιοριστεί πολύ με τα χρήματα θέλω να μου πείτε από που στην αθηνα μπορώ να πάρω τις πιο φθηνές IR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Plaisio;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 iparxoun pouthena pio fthines? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Kαλα για ενα τετοιο τρομερο ποσο που κοστιζουν οι ir περι τα 30 ευρω δεν νομιζω να βρεις μεγαλες διαφορες σε τιμες πανω απο 1-2 ευρω!!! Οποτε απο οπου και να παρεις το ιδιο ειναι!! ;) Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 ok efxaristo pantos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Κάπου είχα εντοπίσει παλιότερα ένα guide για να φτιάχνεις δικιά σου θύρα με κόστος <10Ε. Αν το ξαναβρώ θα επανέλθω. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Νομίζω ότι το Plaisio είναι το πιο φθηνό. Για περισσότερη οικονομία, μπορείς να πάρεις και ένα καλώδιο σύνδεσης. Μακάρι να το βρείς, Spanaks... Αν το βρείς, πες και σ΄εμάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 To καλώδιο σύνδεσης όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μόνο τηλέφωνο ή σειρά τηλεφώνων... Οι υπέρυθρες είναι επένδυση. Το φτηνότερο που έχω και εγώ υπ' όψιν μου είναι του Πλαισίου, που δίνει και πρόγραμμα διαχείρισης μαζί. Εναλλάκτικά fleamarket.gr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Συμφωνώ μαζί σου Trobocop®. Επίσης και το Bluetooth είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά το παιδί ήθελε φθηνή λύση, και το καλώδιο σύνδεσης είναι ότι πιό φθηνό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 bluetooth exo edo kai 1 xrono alla ta 3-4 kinita pu ixa mexri tora ixan bt tora to gx20 pou pira den exei bt :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts