Jump to content

ZTE S511 music

GiorikasGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img.ebw.gr/13648/ZTE_S511_4ffb0ea2b3c10.png

Πρόσφατα πήρα αυτό το κινητό της ZTE. Έχει όλες τις απλές λειτουργίες, όπως ράδιο, mp3, φακό, δέχεται κάρτα μνήμης microSD κλπ.

Αρνητικό του, ότι δεν συνοδεύεται από handsfree, το οποίο πρέπει να έχει σύνδεση Micro USB και είναι δυσεύρετο.

Έχω ένα πρόβλημα με τα SMS. Τα απεσταλμένα μηνύματα δεν αποθηκεύονται στο κινητό, παρόλο που έχω ενεργή την αντίστοιχη επιλογή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Επίσης, γίνεται να βάλω μια δική μου ταπετσαρία εκτός των προεπιλεγμένων που υπάρχουν;

Edited by GiorikasGR
DigiLab.gr ~ my-Fitness.gr ~ GreekNight.gr ~ Apaixtoi.gr

Θελω να το παρω κ γω αυτο. Στα media markt το ειχε πριν 3 μηνες στα 15 ευρω, απο που το πηρες εσυ? Μηπως εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη διαγραφη μυνηματων οσων πιανουν χωρο στην μνημη(εαν υπαρχει αυτη η επιλογη σε αυτο το τηλεφωνο).

Κατα τα λα πως τα ππαει με το ραδιοφωνο, πιανει?? Τη καρτα μνημης αν εχεις βαλει τη διαβαζει?:)

Από το Easy Buy World το πήρα και πρέπει να ήταν απ' τα τελευταία κομμάτια.

Δοκίμασα με άλλη SIM και αποθήκευε και τα απεσταλμένα, ενώ με την κανονική μου όχι, αν κι έχει κενό χώρο. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό και επίσης δεν έχω βρει τρόπο να τα αποθηκεύει απευθείας στη μνήμη του κινητού. Τα αποθηκεύει στη SIM και μετά πρέπει να τα κάνω μετακίνηση στο τηλέφωνο.

Το ραδιόφωνο μια χαρά είναι και δεν χρειάζεται ακουστικά για κεραία.

Κάρτα μνήμης έβαλα μια micro SD 2GB που είχα και τη διαβάζει κανονικά. Αλλά μάλλον μπορεί να παίξει μόνο τραγούδια όπως mp3, ενώ πχ εικόνες που δοκίμασα δεν τις ανοίγει.

Επίσης, να ξέρεις δεν συνοδεύεται από handsfree.. το οποίο χρειάζεται θύρα Micro USB και είναι δυσεύρετο...

Εγώ πήρα μέσω ebay από Αγγλία τα αυθεντικά της ZTE με 7€. Εδώ υπήρχαν σε κανά 2 μαγαζιά μόνο και ήταν πανάκριβα...

• The title was changed to ZTE S511 music