FRONTO Δημοσιεύτηκε October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2012 Μια ερώτηση να κάνω μόνο. Πήγα να εγκαταστησω το avg to security και όταν εκανα επανεκκίνηση μου κόλλησε όλο το σύστημα και το ίδιο συνεβη με το zone alarm και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα τι δταίει για υτο το κόλλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μια ερώτηση να κάνω μόνο. Πήγα να εγκαταστησω το avg to security και όταν εκανα επανεκκίνηση μου κόλλησε όλο το σύστημα και το ίδιο συνεβη με το zone alarm και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα τι δταίει για υτο το κόλλημα άμα δεν παίζεις παιχνίδια βάλε linux (Τα Ubuntu ας πούμε).. ούτε antivirus δεν χρειάζονται :D Και θέλω να μάθετε αυτό.. Μή λέτε κόλλησε το σύστημα.. Να λέτε κόλλησαν τα Windows.. :ninja: και ναι επειδή δεν έχεις καμοία πρόθεση ( όπως σιδών όλοι ), ας μπούμε στο θέμα. υποθέτω τα Windows κολλάνε γιατί μόλις αρχίζουν τα Windows θα γίνετε κάποιο είδους αναζήτηση για ιούς.. μπορείς να αναφέρεις τι υπολογιστή έχεις? (to hardware με ενδιαφέρει) :O και επίσης αφού λες ότι κολλάει, πως κατάφερες να τα απεγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις και άλλο πρόγραμμα.. μήπως εννοείς απλά τα Windows γίνονται πιο αργά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) άμα δεν παίζεις παιχνίδια βάλε linux (Τα Ubuntu ας πούμε).. ούτε antivirus δεν χρειάζονται :D Και θέλω να μάθετε αυτό.. Μή λέτε κόλλησε το σύστημα.. Να λέτε κόλλησαν τα Windows.. :ninja: Η καραμέλα με το linux και η απάντηση "βάλε το τάδε λειτουργικό" γίνεται κουραστική, ειδικά εδώ που αναφέρεται ένα πρόβλημα. Να αποφεύγεται στο εξής. Μια ερώτηση να κάνω μόνο. Πήγα να εγκαταστησω το avg to security και όταν εκανα επανεκκίνηση μου κόλλησε όλο το σύστημα και το ίδιο συνεβη με το zone alarm και έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα τι δταίει για υτο το κόλλημα Αν έβαλες το AVG Internet Security, έχει antivirus και firewall. Επίσης αν έχεις βάλει το ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, έχει antivirus και firewall. Γενικά αν έχεις εγκαταστήσει δύο σουίτες που κάνουν την ίδια δουλειά, δηλαδή έχουν και οι δύο antivirus ή έχουν και οι δύο firewall, πας γυρεύοντας για προβλήματα. Μπες σε safe mode (πατώντας F8 πριν εμφανιστεί το λογότυπο των windows) και απεγκατέστησε το ένα από τα δύο. Edited October 26, 2012 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts