enigma84 Δημοσιεύτηκε October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2012 Έχω ήδη εγκατεστημένα στον υπολογιστή το ubuntu. Θέλω να βάλω σαν partition τα win7. Έχω βάλει σαν προεπιλογή να μπουτάρει από το cdrom πρώτα και μετά από τον σκληρό. Το θέμα είναι ότι μόλις περάσει την πρώτη οθόνη όπου λέει "press del to enter set up", την επόμενη την περνάει αμέσως. Αν πατήσω F8 με ρωτάει από που θέλω να κάνει boot, σκληρό ή cdrom αλλά αν βάλω το 2ο δεν ξεκινάει για να κάνει την εγκατάσταση. Καμιά ιδέα το τι παίζει;;;;Άλλες φορές δεν είχα τόσο ζάλισμα.... Υπόψην η μητρική είναι asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Έχω ήδη εγκατεστημένα στον υπολογιστή το ubuntu. Θέλω να βάλω σαν partition τα win7. Έχω βάλει σαν προεπιλογή να μπουτάρει από το cdrom πρώτα και μετά από τον σκληρό. Το θέμα είναι ότι μόλις περάσει την πρώτη οθόνη όπου λέει "press del to enter set up", την επόμενη την περνάει αμέσως. Αν πατήσω F8 με ρωτάει από που θέλω να κάνει boot, σκληρό ή cdrom αλλά αν βάλω το 2ο δεν ξεκινάει για να κάνει την εγκατάσταση. Καμιά ιδέα το τι παίζει;;;;Άλλες φορές δεν είχα τόσο ζάλισμα.... Υπόψην η μητρική είναι asus. συνήθως χρειάζεται να πατήσεις και space bar (νομίζω). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Μηπως εχει καποιο προβλημα το cd των win7? Δοκιμασε σε αλλον υπολογιστη για να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts