jimbou Δημοσιεύτηκε June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2004 Ρε παιδια κατι εχω κανει στο pc μου! Οταν παω να ξεκινησω καποια προγραμματα ειτε δεν ξεκινανε καθολου ειτε ξεκινανε μεχρι την πρωτη εικονα τους για 1 δευτερολεπτο και μετα κλεινουν.Συνηθως μου συμβαινει αυτο στο adaware και στο folder access Δοκιμασα να τα κανω uninstall kai install ξανα αλλα τιποτα παλι.Το χειροτερο ειναι οτι το folder access μου εχει κλειδωσει καποιους φακελους και δεν γινεται uninstall χωρις το password αφου εμφανιζεται το παραθυρο φια τον κωδικο για 1 δευτερολεπτο και εξαφανιζεται παλι χωρις να προλαβω να γραψω τιποτα Προφανως η ζημια πρεπει να εγινε απο το regcleaner η το jv16PowerTools που καθαρισαν τη registry.Δοκιμασα να ψαξω στα backup της registry που δημιουργηθηκαν αλλα δεν βρηκα κατι Μπορει να βοηθησει κανενας? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Στο πρόβλημά σου δεν μπορώ να βοηθήσω, πάντως επειδή και εγώ κάποτε είχα χρησιμοποιήσει αυτά τα καταραμένα πρόγράμματα(κατά την γνώμη μου πάντα...) που σβήνουν τα κατα τα άλλα "άχρηστα" αρχεία κλπ, μου δημιούργησαν προβλήματα, και το μόνο που μπόρεσα να κάνω για να διορθωθεί το problem ήταν το format. Λυπάμαι που στο λέω αλλά εγώ προσωπικά δεν πιστεύω οτι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πάντως η συμβουλή μου είναι να μην ξαναακουμπήσει κανείς αυτές τις μ@λ@κ.... Η γνώμη μου πάντα βέβαια... Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 1) Δοκίμασε να μπείς απο την recovery console μήπως μπορέσεις να κάνεις κάτι. 2) Χρησιμοποίησε το System Restore. 3) Δοκίμασε με κάποιο Linux LiveCD 4) Αν δεν το καταφέρεις βρές κάποιον τρόπο να κάνεις backup γιατί τότε η μόνη λύση είναι Fo**at. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Me to linux livecd ti mporei na kanei??? :blink: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Τώρα με τρέλανες... Μιλάω για Linux LIVE CD Μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία του και να τα κάνει backup. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Den gnorizo,den eho hrisimopoieisei pote gia afto rotao! :) Me to live cd tha dei aftous tous fakelous diladi? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Μπορεί να φορτώσει το λειτουργικό κατ' ευθείαν απο το cd. Οπότε μπορεί να γράψει τους φακέλους σε ένα άλλο cd με κάποιο απο τα ενσωματωμένα προγράμματα εγγραφής του Linux. Εγώ συνιστώ το X-CD-ROAST ή το K3b. Κάποιο απο τα δύο πάντα υπάρχει στα LiveCD. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Χωρίς να γνωρίζω για το Live CD που λέτε έχω να κάνω μια ερώτηση: Τι σχέση έχει το Linux Live CD με το πρόβλημα του φίλου μας που είναι σε Windows XP???... Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις κάποιον Registry Cleaner? Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται εκεί διότι τα περισσότερα προγράμματα μετά το uninstall αφήνουν "κατάλοιπα" στη registry με αποτέλεσμα μερικές φορές να γίνονται κάποια μυστήρια και μαγικά με διάφορες λειτουργίες του Η/Υ. Σαν τελευταία λύση είναι το format, πάντως δοκίμασε και αυτό που σου είπα. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 αυτο εδω θα σε βοηθησει ;)http://www.winternals.com/products/repairandrecovery/erdcommander2002.asp?pid=erd ΥΓ δεν ειναι free , δεχομαι ομως PM για details :whistle: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Όταν λές οτι κοίταξες στα backups της registry εννοείς αυτά που κρατάει το πρόγραμμα ή των windows; Anyway δοκίμασε να κάνεις restore την registry start->run και γράψε "scanreg /restore" (χωρίς τα " ) Το έπαθα πριν κανα μήνα και έτσι το έλυσα (WinMe έχω αλλα δεν νομίζω να έχει διαφορά) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Τελικα κατεληξα στην επιπονη λυση του format.Ευτυχως κραταω συχνα backup των αρχειων μου και δεν εχασα τιποτα εκτος απο κατι favourites,κλπ Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noiz (22 Ιούν. 2004 , 00:48) Χωρίς να γνωρίζω για το Live CD που λέτε έχω να κάνω μια ερώτηση: Τι σχέση έχει το Linux Live CD με το πρόβλημα του φίλου μας που είναι σε Windows XP??? Διάβασες τι έγραψα πιο πάνω? Μπορεί να δεί οτιδήποτε αρχείο έχει στα Windows απο το Linux χωρίς να γράψει τίποτα απο Linux στον δίσκο του. Αυτό έχει σώσει πάρα πολύ κόσμο. ;) Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts