PsyGreg Δημοσιεύτηκε October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2012 μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχε τέτοιο topic μιας και το LOL είναι το 1ο online game από πλευράς κόσμου. για πείτε σχετικά επί του Game... ότι σας κατέβει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 τέλος η Season 2, πάμε για Season 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ~800 views και μονολογώ :p για να δω μπας και... ποιος είναι ο "main" σας? και τι ρόλο παίζεται συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 αίσχος... απλά ανεβαίνεις χωρίς νόημα... και εύκολα το βαριέσαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πιο βλακεία παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 εγώ παίζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγώ το είχα δει όταν πρωτοβγήκε και δε μου άρεσε καθόλου. Έπαιξα πάλι πρόσφατα με ένα φίλο, η ίδια εντύπωση. Αδιάφορο παιχνίδι για μένα. Gran Turismo FTW! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Kι εγω παιζω, περιστασιακα. Την Κυριακη μονο επαιξα πανω απο 10 παιχνιδια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 δεν παίζουμε καμιά μέρα παρεούλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 δεν παίζουμε καμιά μέρα παρεούλα? Πως σε λένε να σε κάνω add?Εμένα Batller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 σου έστειλα αίτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Galaxious εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Χάλασαν πολλά αντικείμενα στην νεα ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts