Jump to content

boot απο cd

unforgiven21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα σε ολους...το προβλημα μου ειναι το εξης: αφου αγορασα τον υπολογιστη ενας καθηγητης μου μου εδωσε ενα cd με τα windows 7..ολα οκ...με αυτο το cd μολις κανω boot απο cd στην εκκινηση, με βαζει κανονικα μεσα για να συνεχιστει η εγκατασταση ή να γινει format κτλ.?Μετα απο λιγο καιρο αντεγραψα το cd αυτο σε ενα αλλο cd δικο μου..To cd το δικο μου μολις το εβαζα στον υπολογιστη και εκανα boot απο cd στην εκκινηση δεν εκανε τιποτα.....απλα ανοιγε κανονικα ο υπολογιστης...πως μπορω να κρατησω ενα αντιγραφο απο αυτο το cd του καθηγητη μου;; αυτη την ερωτηση καποιος μπορει να την απαντησει..;;σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Δεν μπορεις να κανεις αντιγραφη το cd των Windows μαλλον επειδη ειναι αυθεντικο και εχει προστασια απο την αντιγραφη. Αν καταφερεις να το αντιγραψεις και ειναι αυθεντικο τα Windows θα ειναι παρανομα. Γινεται αλλα ειναι μαλλον εναντια των κανονων το forum να το αναφερουμε.

οχι δεν ειναι αυθεντικο αφου ειναι σε dvd και απ εξω δεν εχει καποια ετικετα ειναι δηλαδη μαρκα το cd σαν αυτα τα αδεια που αγοραζουμε..τετοιο ειναι και γραφει απ εξω ο καθηγητης μου με στυλο....καποιος να με βοηθησει;;;

Δοκιμασε το αντιγραφο στον ιδιο υπολογιστη που βαλες το πρωτοτυπο. Το πιθανοτερο εινα οτι πρεπει να μπεις στο bios και να ελεξεις αν σαν πρωτη επιλογη για εκκινηση εχει το cd tom
PaOk RE!!!!

μολις μπω στο bios Που επιλεγω να εχει το cd σαν πρωτη επιλογη μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο;;που ακριβως παταω;;

Δες τις οδηγίες εδώ