unforgiven21 Δημοσιεύτηκε October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2012 παιδια καλημερα σε ολους...το προβλημα μου ειναι το εξης: αφου αγορασα τον υπολογιστη ενας καθηγητης μου μου εδωσε ενα cd με τα windows 7..ολα οκ...με αυτο το cd μολις κανω boot απο cd στην εκκινηση, με βαζει κανονικα μεσα για να συνεχιστει η εγκατασταση ή να γινει format κτλ.?Μετα απο λιγο καιρο αντεγραψα το cd αυτο σε ενα αλλο cd δικο μου..To cd το δικο μου μολις το εβαζα στον υπολογιστη και εκανα boot απο cd στην εκκινηση δεν εκανε τιποτα.....απλα ανοιγε κανονικα ο υπολογιστης...πως μπορω να κρατησω ενα αντιγραφο απο αυτο το cd του καθηγητη μου;; αυτη την ερωτηση καποιος μπορει να την απαντησει..;;σας ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν μπορεις να κανεις αντιγραφη το cd των Windows μαλλον επειδη ειναι αυθεντικο και εχει προστασια απο την αντιγραφη. Αν καταφερεις να το αντιγραψεις και ειναι αυθεντικο τα Windows θα ειναι παρανομα. Γινεται αλλα ειναι μαλλον εναντια των κανονων το forum να το αναφερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. October 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 οχι δεν ειναι αυθεντικο αφου ειναι σε dvd και απ εξω δεν εχει καποια ετικετα ειναι δηλαδη μαρκα το cd σαν αυτα τα αδεια που αγοραζουμε..τετοιο ειναι και γραφει απ εξω ο καθηγητης μου με στυλο....καποιος να με βοηθησει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δοκιμασε το αντιγραφο στον ιδιο υπολογιστη που βαλες το πρωτοτυπο. Το πιθανοτερο εινα οτι πρεπει να μπεις στο bios και να ελεξεις αν σαν πρωτη επιλογη για εκκινηση εχει το cd tom Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. October 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 μολις μπω στο bios Που επιλεγω να εχει το cd σαν πρωτη επιλογη μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο;;που ακριβως παταω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 μολις μπω στο bios Που επιλεγω να εχει το cd σαν πρωτη επιλογη μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο;;που ακριβως παταω;; Δες τις οδηγίες εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts