galanakop Δημοσιεύτηκε October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2012 Παιδια εχω ενα θεμα με το tapa talk και το iphonehellas. .. Εχω απ εγκαταστήσει την εφαρμογη απο το tap a talk και εντούτοις ερχονται email ειδοποιησεις καθως και συνεχεις ηδοποιησεις στην μπαρα... Πως φευγει αυτο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Παιδια εχω ενα θεμα με το tapa talk και το iphonehellas. .. Εχω απ εγκαταστήσει την εφαρμογη απο το tap a talk και εντούτοις ερχονται email ειδοποιησεις καθως και συνεχεις ηδοποιησεις στην μπαρα... Πως φευγει αυτο... Θα πας στις ρυθμισεις -> γνωστοποιησεις και μετα στα προγραμματα που σε ζαλιζουν. Απο εκει θα απενεργοποιησεις τις ειδοποιήσεις που σε ζαλιζουν. Edited October 20, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Θα πας στις ρυθμισεις -> γνωστοποιησεις και μετα στα προγραμματα που σε ζαλιζουν. Απο εκει θα απενεργοποιησεις τις ειδοποιήσεις που σε ζαλιζουν. εγω εχω το αντιθετο και μου τη σπαει.δεν ερχονται ειδοποιησεις απαντησεων στα θεματα υπο παρακολουθηση στο ipad μου. απο το φορουμ των 4t εχω 6-7 θεματα υπο παρακολουθηση και ερχονται ειδοποιησεις μονο για το 1. και απο τα αλλα φορουμ καθολου ειδοποιησεις.... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Έχετε ρυθμίσει σωστά κάθε το πότε θα συνδέεται; το ελάχιστο είναι 15 λεπτά και το μέγιστο 12 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Έχετε ρυθμίσει σωστά κάθε το πότε θα συνδέεται; το ελάχιστο είναι 15 λεπτά και το μέγιστο 12 ώρες. ναι. καθε 15 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfito Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 για τσεκαρε μια παλι τις ρυθμισεις που εχεις κανει, το χεις αγορστο η σπασμενο;;;;; Παράθεση s4, 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μηπως σταμάτησε και αυτο την υποστήριξη του Tapatalk; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 για τσεκαρε μια παλι τις ρυθμισεις που εχεις κανει, το χεις αγορστο η σπασμενο;;;;; αγορασμενο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δε λειτουργει σχεδον καθολου..δεν μου εμφανιζει κανενα νημα...λες και ειναι κενο ολο το myphone...μετα απο 37 refresh ισως τα εμφανισει αλλα με το που παω να μπω στο νημα ολα ξαναεξαφανιζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts