katourlinaki Δημοσιεύτηκε October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Μόλις τον ανοίγω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα RunDLL << Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του msivhs32.dll Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη λειτουργική μονάδα. >> Δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παιδιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή. Μόλις τον ανοίγω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα RunDLL << Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του msivhs32.dll Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη λειτουργική μονάδα. >> Δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παιδιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! για ξαναέλενξαι το όνομα του dll.. δεν νομίζω να είναι msivhs32.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts