Jump to content

'Εχει βάλει κανείς Adsl?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios

sou eipe kaneis oti eiani 512 Guaranteed???

den nomizw

ara gia arxi kala pas.

Katse na deis ti 8a ginei otan gemiei o topos adsl...

den perimeno oti einai eggyhmeno alla oxi kai etsi!

oi xristes stin perioxi mou den exoun perasei tous 20 opote einai noris gia na exei tetoia ptosi i taxuthta!

perimeno teleutaies rythmiseis kai tha sas enimeroso

"Ολα σας τα προβλήματα, ειτε θα τα λύσουμε, είτε θα τα ξεχάσετε"

Κωνσταντίνος Καραμανλής

• Απαντήσεις 184
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

λοιπον παιδια , ενα πραγμα να πω , onDSL OTENET 384/128 εγινε εγκατασταση σημερα το πρωι , και προς το παρων παει καλα , το λιγοτερο που κατεβαζω ειναι με 42kbps και ανωτερο 65kbps

θα δειξει η πορεια!!! ;)

μια ματια το τι παιζει αυτη την στιγμη :cool:

http://www.sachat.net/screenshot.jpg

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον Tsiou

meta apo duo meres me 512 ACN ....

APOGOHTEYSH!!!

den katafere na perasei kanena test taxutitas pano apo 240-250

apanota tilefona kai psaksimo se ola ta forum gia rithmiseis alla... tipota akoma :(

To modem soy syndeetai sta 512?

Yparxei periptvsh na syndeesai sra 250 (den doyleyei panta h grammh sthn onomastikh taxythta)

Se poia perioxh briskesai?

Αρχικό Μήνυμα από τον yannis1967

To modem soy syndeetai sta 512?

Yparxei periptvsh na syndeesai sra 250 (den doyleyei panta h grammh sthn onomastikh taxythta)

Se poia perioxh briskesai?

To modem pianei kanonika tin taxytyta. Milisa me ACN kai epimenoun oti den einai thema bandwith kai me esteilan gia download sto tucows toy panepistimiou. Ekei gia exe arxeia pianei 45-50 kb/sec alla se kamia periptosi den blepei ta 64 theoritika.

"Ολα σας τα προβλήματα, ειτε θα τα λύσουμε, είτε θα τα ξεχάσετε"

Κωνσταντίνος Καραμανλής

re paidia... otan me mia 512kbit pianete 35-55kb/s einai poli kala...

merikes fores ftaiei kai i trofodotisi apo to eksoteriko...

apo proxy tha piasete times apolites 60kb/s...

diladi ego pou exo 10Mbit prepei panta na piano 1250kb/s???

'i epeidi mou peftei to unwired sta 30-60kb/s gia tis selides prepei na trelatho?

einai logiko to paiksimo...

apla dokimaste 2-3 download apo diaforetika site entos evropis na deite ti peak pianei... kai sto to kazaa mi perimenete tis treles epidoseis... kai idietera otan exete anoikto to upload...

Αρχικό Μήνυμα από τον `trapped

Παιδιά τι μοντεμ σας φέρνουν;

εμενα μου εφεραν αυτο http://www.oteshop.gr/images/spiti/adsl/adsl_siemxp.jpg

SIEMENS

ADSL MODEM NTXPRESSLINKD PSTN

211,73 €

καλα παει

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παιδια εγω εχω κανει αιτηση για ADSL στο γραφειο και απο τον ΟΤΕ μου είπαν οτι μεχρι τελος Αυγούστου !!!!!! θα τοποθετηθεί. Αν ειναι δυντατόν υπάρχουν δύο συνεργεία σε όλη την Αθήνα. Σύνδεση εχω επιλέξει μέσω Forthnet με 512 είναι πιο φθηνή απο ISDN 128

Αρχικό Μήνυμα από τον axidous

Παιδια εγω εχω κανει αιτηση για ADSL στο γραφειο και απο τον ΟΤΕ μου είπαν οτι μεχρι τελος Αυγούστου !!!!!! θα τοποθετηθεί. Αν ειναι δυντατόν υπάρχουν δύο συνεργεία σε όλη την Αθήνα. Σύνδεση εχω επιλέξει μέσω Forthnet με 512 είναι πιο φθηνή απο ISDN 128

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ , ΞΕΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αρχικό Μήνυμα από τον nikoska

Oson afora to thema ton timon, ok einai akrives se sxesi me tin ypoloipi Evropi(edo einai ougkanta), alla telospanton esto kai etsi kapoious toys symferei.

Aκριβότερες κατά 2,5 έως 7,5 φορές σε σύγκριση με την υπόλοιπη Eυρώπη είναι οι χρεώσεις του OTE για την παροχή υπηρεσιών DSL.

Μάλιστα, η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή, απειλεί με διακοπή της χρηματοδότησης τμήματος του επιχειρησιακού προγράμματος «Kοινωνία της Πληροφορίας», που αφορά στα ευρυζωνικά δίκτυα και ζητά αλλαγή της τιμολόγησης των ευρυζωνικών υπηρεσιών του Oργανισμού(!!!), ενώ θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη δημιουργία ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στην σχετική αγορά.

P.S.: Oπως αναφέρεται, το μηνιαίο κόστος ενός συνδρομητή DSL του OTE (στα 1Mbps) ανέρχεται σε 189 ευρώ, όταν η βρετανική British Telecom χρεώνει την ίδια υπηρεσία με 43 ευρώ και η βελγική Belgacom 25 ευρώ.

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ , ΞΕΡΩ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εβγαλε ανακοινωση ο πΟΤΕ οτι λογω ελλειψης προσωπικου ολες οι αιτησεις τελος αυγουστου.

Δεν ξερω με την Sparknet τι γινεται καθως αυτη δεν απαιτει να ερθουν οι τεχνικοι αλλα την γραμμη την σεταρουν οι ιδιοι, απλα περιμενουν την απλη ενεργοποιηση απο τον πΟΤΕ.

Host

Ρε παιδιά αλήθεια τώρα είναι πολύ ακριβά εκεί! εδώ στην Κύπρο 60 Ευράκια το μήνα δίνω για

NetRunner home

Ideal for home users with heavy Internet usage. Perfect for those who would like fast access to the Internet with speeds up to 640Kbps for surfing the Internet, searching for information, entertainment, sending messages, communicating with friends as well as for high quality sound and video.

It offers:

Connection to the Internet with speeds, much higher that those achieved through the dial up modem access (PSTN network) or through the ISDN network, up to 640Kbps*.

Continuous “always on” connection to the Internet.

Fixed monthly subscription charge with no extra call charges.

Fast transfer for high fidelity sound and vision.

;) Kαι στα P2P αγγίζει τα 60-62Kb/s :) :)

It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy

πόσα πιάνεις; :o

It's what you do to me..

Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy

'i epeidi mou peftei to unwired sta 30-60kb/s gia tis selides prepei na trelatho?

einai logiko to paiksimo...

Δεν νομιζω οτι η τροφοδοτηση απο εξωτερικο ειναι μικρη... Εγω μπαινοντας απο το Πολυτεχνειο κατεβαζα απο site 380 KILOBYTES / sec και γενικα το χαμηλοτερο download μου ηταν 85 kilobytes/sec και το μεγιστο αυτο που ανεφερα. Ακομη και απο irc κατεβαζα με 40αρια και 60αρια και αυτο γιατι ηταν foul ο fileserver ....

bILL

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Το ΕΜΠ (στο λέω γιατί είμαι μέσα και το έχω ψάξει το θέμα) έχει Gigabit Ethernet μέσα στο GRNet και 622+622Mbit με εξωτερικό μέσω του πανεπιστημιακού GEANT..... Δεν ξέρεις τι κάνουν οι άλλες εταιρίες....Μην συγκρίνεις με το ΕΜΠ..
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Παω και εγω να κανω αιτηση αλλα στην περιοχη μου (βυρωνας, αττικη) μονο το ιντρακομ εχει ο οτε και οχι το siemens. Λετε να κανω βλακεια αμα παρω -αναγκαστικα- ιντρακομ? θα εχω προβληματα? Καπου ακουσα οτι θα εχω προβληματα με τα p2p connections...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αμα περιμένεις λίγο, τότε πιστεύω οτι το πρόβλημα ασυμβατότητας που υπάρχει, θα λυθεί. Αρχή είναι ακόμα και είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοια "ψιλοπροβληματάκια".

Πάντως όσον αφορά την αυτού μεγαλειότητά μου, δε σκοπεύω να βάλω dsl πριν πέσουν οι τιμές. Δε γουστάρω να κτυπήσουν "φιλικά στη πλάτη" το στέλεχος του ΟΤΕ που πρότεινε να μπούνε στην αγορά με ακριβές τιμές. Να μη βάλει κανείς dsl, να δείς για πότε οι τιμές τρώνε κατρακύλα.

Αφήστε που ο ΟΤΕ δεν έχει ασχοληθεί να διαφημήσει καθόλου τις υπηρεσίες dsl στη τηλεόραση (μιας και λέει έχω τα κορόιδα που θα τρέξουν να βάλουν, ας τη βγάλω καθαρή χωρις να ξοδεύω ούτε ένα ευρό σε διαφήμιση)

Αυτά. Τα υπόλοιπα που ήθελα να πώ κόβονται λόγω της πολιτικής του myphone.gr να μην γίνονται πολιτικές συζητήσεις

(Υ.Γ. Αμα δε το έλεγα, θα έσκαγα:

Είναι δυνατόν στις Η.Π.Α. ο βασικός μισθός να είναι € 1500 και η 1 Mbps Cable να κάνει $49 και εδώ με βασικό μισθό € 460 η DSL 1024 Kbps να κάνει € 220 ;;;;;; Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!)

I Am The One, Orgasmatron...

Και κάτι ακόμα (όχι δεν είμαι ο Τσιλιβίδης :p )

Στη καλαμάτα έχουν βάλει DSLAM της Alcatel και με ενημέρωσαν απο ACN, ότι το μόντεμ της Altcatel τιμάται γύρω στα ? 400, ενω τα αντίστοιχα της intracom και siemens τιμώνται στα ? 200 και ? 120 αντίστοιχα. Μα καλά ο ΟΤΕ πήγε και έβαλε ό,τι πιο ακριβό βρήκε μπρόστά του;;;;

I Am The One, Orgasmatron...

Siga ti einai 400euro? :P muahahaha den pame kalaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Σιγά μην βάλω σε αυτές τις τιμές... Θα ήθελα άλλα πρέπει να κάνω πολλες παραχωρήσεις σε άλλους τομείς για να το αποκτήσω... Δεν σφάξανε... Περιμένω (σαν μ@@@...) μειώσεις... :confused:

ADSL me ACN ti pragma ??? ela aleko... :p xa xa xa

loipon osoi den blepoun taxitites me thn ACN einai fusiologiko, arkei na dei kaneis ti sunoliko bandwidth exei to backbone ths me to eksoteriko afou opos to perigrafoun kai idioi exoun sunolika 310 mbits gia olo to backbone tous (etsi gia na min katalavenoun merikoi) sthn prokeimenh periptosi omos mas endiaferei to bandwidth pou exoun mono me eksoteriko kai to AIX. H katastasi sigoura 8a xeiroterepsi otan 8a auksi8oun oi ADSL xristes ths ACN opou meta 8a pesoun kai oi taxutites oxi mono ton ADSL alla kai ton ISDN pelaton tous. Opote h ACN oso tsigkouneuetai na balei kammia STM-1 parapano me eksoteriko pros to xeirotero 8a pigainei...

Αρχικό Μήνυμα από τον skonsta

arkei na dei kaneis ti sunoliko bandwidth exei to backbone ths me to eksoteriko afou opos to perigrafoun kai idioi exoun sunolika 310 mbits gia olo to backbone tous (etsi gia na min katalavenoun merikoi) sthn prokeimenh periptosi omos mas endiaferei to bandwidth pou exoun mono me eksoteriko kai to AIX.

.....

Opote h ACN oso tsigkouneuetai na balei kammia STM-1 parapano me eksoteriko pros to xeirotero 8a pigainei...

Απόσο ξέρω η ACN έχει σύνδεση με το εξωτερικό 2 * STM1 (= 310 Mbps). Μάλιστα πρόσφατα έχουν βάλει συν 45 Μbps με τρίτο ανεξάρτητο καλώδιο με το εξωτερικο.

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Και κάτι ακόμα (όχι δεν είμαι ο Τσιλιβίδης :p )

Στη καλαμάτα έχουν βάλει DSLAM της Alcatel και με ενημέρωσαν απο ACN, ότι το μόντεμ της Altcatel τιμάται γύρω στα ? 400, ενω τα αντίστοιχα της intracom και siemens τιμώνται στα ? 200 και ? 120 αντίστοιχα. Μα καλά ο ΟΤΕ πήγε και έβαλε ό,τι πιο ακριβό βρήκε μπρόστά του;;;;

Με τα Alcatel Dslam δουλεύουν και τα Zyxel Modem.

Κάνε την αίτηση στην ACN χωρίς το Modem και αγόρασε ένα Zyxel

από τα Μακεδονικά ή από την Digital Sima (http://www.digitalsima.gr)

Επίσης καλά modem συμβατά με alcatel έχει και η AMY (http://www.amy.gr).

Ζήτα τους ένα δοκιμαστικό, μπορεί να σου δώσουν.

Γιάννης

Χαιρετίσματα από τη DSL σύνδεση της βραδυνής μου απασχόλησης... Μόλις σύνδεσα το Laptop μου...
Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...