teodor422 Δημοσιεύτηκε October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2012 Γεια σε όλους τους φίλους!!! Εχω ένα htc inspire 4g της at&t που έχω φέρει από Αμερικί. Εδώ (Ελλάδα),το δουλεύω με cosmote και δουλεύει κανονικά. Υπάρχει τρόπος να σβηστούν όλες οι εφαρμογές της at&t,οι οποίες είναι εργοστασιακές? Δεν μπορώ να δω αν παίρνει αναβάθμιση,γιατί το κάνει μόνο μέσο at&t το οποίο δεν δουλεύει. Μενού στα ελληνικά δεν είχε αλλά με μια εφαρμογή αυτό λύθηκε και γενικά γίνεται να είναι σαν ελληνικό? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι απλά θέλει διάβασμα και πολύ προσοχή.. Γενικά αν δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις καλύτερα να μην το πειράξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. October 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ναι δεν θα βιαστώ,θα ρίξω λίγο διάβασμα και βλέπουμε...ευχαριστώ!!! Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 το αμερικανικο htc desire hd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. October 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Νομίζω,στις πληροφορίες τηλ. το λέει inspire 4g Επειδή ότι βρήκα είναι στα αγγλικά και δεν τα πάω και πολύ καλά,υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά για root η για ότι άλλο μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το τηλέφωνο? Edited October 20, 2012 by teodor422 Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. January 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξέρει κανείς να μου πει αν πιάνει 4g εδώ στην Ελλάδα αυτό το τηλέφωνο? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. August 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Γεια σας και πάλι μετά από καιρό!!! Θέλω να κάνω root το htc inspire 4g γιατί ψιλοκολλάει και σκέφτομαι να του αφαιρέσω όλες τις εγαρμογές της at&t. Με το Ace Hack Kit θα είμαι οκ? η προτίνετε κάτι άλλο? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. November 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γεια σας φίλοι μου! Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το τηλέφωνο? Τι πρέπει να κάνω για να αφαιρέσω όλες τις εφαρμογες της at&t ? Να βάλω μια άλλη rom? Μπορώ να βάλω την oficial rom από το desire hd ? Και ποια προγράμματα (εργαλεία) πρέπει να χρησιμοποιήσω? htc inspire 4g at&t Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts