Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην το βαλεις... μολις το εβαλα και μου κανει restart οταν παω με file sxplorer να δω δεδομενα... το γυρισα στις εργοστασιακες και στηνω τα παντα απο την αρχη ;)... θα το ξαναδοκιμασω σε παρθενο συστημα να δω αν εφταιγε αυτο η κατι αλλο...

Οπότε μένουμε στην 10.1 πού σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί σούπερ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ το πέρασα το PureXAudio_XZ_ZeroInfinity v11,κανενα πρόβλημα προς το παρόν. Minotavrs μάλλον κάτι άλλο σου το προκάλεσε αυτό που είπες με τα restart.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Οκ το πέρασα το PureXAudio_XZ_ZeroInfinity v11,κανενα πρόβλημα προς το παρόν. Minotavrs μάλλον κάτι άλλο σου το προκάλεσε αυτό που είπες με τα restart.

Κωστα το περασες απο πάνω χωρίς wipe η με wipe???

Κωστα το περασες απο πάνω χωρίς wipe η με wipe???

Δεν έκανα τίποτα απλά το πέρασα από πάνω, χωρίς wipe.

Δεν έκανα τίποτα απλά το πέρασα από πάνω, χωρίς wipe.

Φιλε ξερεις τι μου κάνει εντυπωση...Ειναι το πρωτο τηλέφωνο android που σε ολα σχεδον τα mod που κυκλοφορούν οι moderation δεν προτείνουν ενα στοιχειωδες wipe/cashe end Davlic...

Στο Νοτελι και σε ολη την σειρα της σαμμυ ολοι μα ολοι σχεδον με την εγκατασταση ενος mod προτείνουν wipe cashe end Davlic....

Ξερετε γιατι γινεται αυτό???

Φιλε ξερεις τι μου κάνει εντυπωση...Ειναι το πρωτο τηλέφωνο android που σε ολα σχεδον τα mod που κυκλοφορούν οι moderation δεν προτείνουν ενα στοιχειωδες wipe/cashe end Davlic...

Στο Νοτελι και σε ολη την σειρα της σαμμυ ολοι μα ολοι σχεδον με την εγκατασταση ενος mod προτείνουν wipe cashe end Davlic....

Ξερετε γιατι γινεται αυτό???

Πάντως στο φόρουμ μέσα δεν λέει στις οδηγίες να το κάνουμε wipe σε τίποτα.

Πάντως στο φόρουμ μέσα δεν λέει στις οδηγίες να το κάνουμε wipe σε τίποτα.

Ναι κωστα μου...αυτό λεω και εγω...οπως και να εχει η συσκευή είναι σουπερ και με τα mod 18 togles/Power menu/αυτό για την φωτεινοτητα/και αυτό για τον ηχο εχει γινει πολύ μα πολύ λειτουργική

Eτσι ακριβως... επανηλθα και ολα ΟΚ με το v11

το παρηγγειλα και εγω απο το λινκ που παρεθεσες

ευχαριστω!

πόσες ήμερες κανει να ερθει με την απλή αποστολή ξέρετε ?

παιδια ερώτηση!!!!!οταν κανω root και βαζω και cwm το led notification δεν δουλεύει, συμβαίνει και σε εσας αυτο?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Eτσι ακριβως... επανηλθα και ολα ΟΚ με το v11

Φιλε το ιδιο θεμα ειχα κ εγω... εκανε restart το κινητο μολις εκανα R/O > R/W στο /system.

Καθε φορα που φλασαρα κατι, μετα γινοταν το παραπανω, οποτε κ ξαναεκανα root και ολα οκ.

Η οριστικη λυση ομως ηταν αλλη:

1)Εβαλα το ΤWRP recovery,

2)εκανα unroot μεσα απο την Superuser app,

3)απεγκατασταση οτι εχει να κανει με superuser (data+app).

4)εγινα root με SuperSU, restart,

5)εκανα το SuperSU εφαρμογη συστηματος μεσα απο τις επιλογες του και ολα κομπλε!

εχω φλασαρει ποσες φορες ζιπακια κ ολα ειναι πλεον κομπλε δεν χανεται τιποτα κ το κινητο λειτουργει κομπλε!

Να σημειωσω οτι το προβλημα εχει αναφερθει στο xda και οι devs ειπαν οτι το διορθωσαν σε καποιο απο τα update του root script (bin4ry)

γνώμη μου μείνε στην samy αποκλείεται να το γουστάρεις αυτό το τηλ διότι οι κάτοχοι samy είναι "κολλημένοι" με τα κινητά της. Αν το σκέφτεσαι τότε δεν είσαι αποφασισμένος να κάνεις τέτοια αγορά, εξάλλου κι άλλος εδώ μέσα που θεώρησε πώς είχε μετάπτωση από τη samy στην Sony το πούλησε για να αγοράσει ξανά samy, οπότε μη το επιχειρήσεις. Και να διαβάζεται μέσα σε εκατό σελίδες και τα θετικά και όχι μόνο τα αρνητικά.

Κάτοχος s plus, s2 & s3 τώρα πια την

Καταριέμαι (ειδικά μόλις είδα s4 έφυγα τρέχοντας ) , μέρα με τη νύχτα (ανάμεσα στο s2 s3 είχα ένα Xperia S όταν είχε πρωτοβγει αλλά το έκλαψα στον 1 μήνα ) . Ίσως το μόνο θετικό ήταν αυτό με τις 2 μπαταρίες και το ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ φυσικά.

Παιδιά αν βγάλεις την ζελατίνα από μπροστά φεύγουμε και τα γράμματα της sony? γιατί είχε κυκλοφορήσει ένα video που βγαίναν όλα.

δοκίμασε και πες μας :P (αστειεύομαι )

Don't do it Φεδον... Όλα τα βίντεο δείχνανε ότι βγαίνει οπότε δεν το προτείνω.

Τελικά το βάζουμε άφοβα; είδες καμιά αισθητή διαφορά duc;

Χτες το έφτιαξα το κινητό με sus λόγω προβλήματος με το blackbar. Δεν έχω όρεξη να έχω σήμερα τα ίδια πάλι

.

Ω ναι ξέχασα να πω την διαφορά που είδα,σίγουρα κάποια χαζομάρα έκαναν οι dev στο xda με την έκδοση 10 που ήταν πολύ δυνατό το ηχείο, τώρα στην 11 Είναι φυσιολογικός πλέον ο ήχος. Με τέρμα πλέον την ένταση ακούτε άνετα τραγούδι ικανοποιητικά, ενώ πριν το είχα στη μέση και δεν μπορούσα να ακούσω από τη δύναμη. Ας το επιβεβαιώσουν και οι άλλοι που το έχουν εγκαταστήσει.

παιδια ερώτηση!!!!!οταν κανω root και βαζω και cwm το led notification δεν δουλεύει, συμβαίνει και σε εσας αυτο?

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το stamina mod;

Edited by duc

Antilonely πολυ καλο tip

Αν θες δώσε το link. Του recovery να το βάλω κομπλέ στον οδηγό

Επιβεβαιώνω σχετικά με τον ήχο ή ένταση όντως στο μισό ξαναγύρισα στην 10 προτιμώ να το έχω στην μέση

Edited by Minotavrs

Σωστός είσαι φίλε μου, ας τον βάλει ο zxr στην αρχή του Φόρουμ για να τον βρίσκουν όλοι.

Όποιος θέλει μπορεί από εδώhttp://www.mediafire.com/?h669cym6yzp1fth να κατεβάσει την καινούρια έκδοση του play store,και είναι πολύ καλή.

Δεν σας έχω χαλάσει ποτέ χατήρι οπότε και στο αρχικό post θα μπει και ως ξεχωριστός οδηγός στο αντίστοιχο forum. Λίγη υπομονή μόνο ώστε να δω μερικά πράγματα καθώς και να κάνω ένα ρετουσάρισμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ω ναι ξέχασα να πω την διαφορά που είδα,σίγουρα κάποια χαζομάρα έκαναν οι dev στο xda με την έκδοση 10 που ήταν πολύ δυνατό το ηχείο, τώρα στην 11 Είναι φυσιολογικός πλέον ο ήχος. Με τέρμα πλέον την ένταση ακούτε άνετα τραγούδι ικανοποιητικά, ενώ πριν το είχα στη μέση και δεν μπορούσα να ακούσω από τη δύναμη. Ας το επιβεβαιώσουν και οι άλλοι που το έχουν εγκαταστήσει.

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το stamina mod;

Όχι το stamina δεν το έχω ενεργό.γιατί εσένα σου δουλεύουν κανονικά τo led

Antilonely πολυ καλο tip

Επιβεβαιώνω σχετικά με τον ήχο ή ένταση όντως στο μισό ξαναγύρισα στην 10 προτιμώ να το έχω στην μέση

Εγώ πάντως μένω στην v11 του mob του ήχου, μου φαίνεται πολύ πιο νορμάλ σε σχέση με τη v10 που έκανε φορές το ηχείο να ξεκολλήσει από τη θέση του.

Όντως μόλις έβαλα την v11 για ήχο. Τώρα έβαλα όλες τις ρυθμίσεις ξανά το στο 5-6 (ace volume ). Έφυγε αυτό το βουητό όταν το έβαζες πάνω από το 50%..

το v10 μόνο για αν σε πάρουν τηλέφωνο ή για ειδοποίηση ήταν καλό . Μουσική κτλ δεν μπορούσες να ακούσεις. ώρες ώρες φοβόμουν το ηχείο θα άρχιζε να βγάζει καπνούς από την ένταση

Edited by basilisraf
.

Όχι το stamina δεν το έχω ενεργό.γιατί εσένα σου δουλεύουν κανονικά τo led

Ναι εμένα εμένα δουλεύουν μια χαρά τα led σε όλα, κλήσεις μην email και μόνο όταν το βάζω σε stamina mode δεν δουλεύουν.

Όντως μόλις έβαλα την v11 για ήχο. Τώρα έβαλα όλες τις ρυθμίσεις ξανά το στο 5-6 (ace volume ). Έφυγε αυτό το βουητό όταν το έβαζες πάνω από το 50%..

το v10 μόνο για αν σε πάρουν τηλέφωνο ή για ειδοποίηση ήταν καλό . Μουσική κτλ δεν μπορούσες να ακούσεις. ώρες ώρες φοβόμουν το ηχείο θα άρχιζε να βγάζει καπνούς από την ένταση

Άρα είχα δίκιο πριν που είπα ότι πλέον ο ήχος έγινε φυσιολογικός, πιο δυνατός από το μαμά και πιο αδύνατος σε σχέση με την v10. Όντως έχεις δίκιο basilisraf, και εμένα ώρες ώρες αν και πολύ λίγο το δούλεψα σε δυνατό ήχο, μου φαινόταν ότι δεν θα άντεχε το ηχείο, θα το παίρναμε στο χέρι.

Edited by duc

Antilonely πολυ καλο tip

Στο εστειλα σε pm... σορυ αλλα "ετρεχα" σημερα......

Ναι εμένα εμένα δουλεύουν μια χαρά τα led σε όλα, κλήσεις μην email και μόνο όταν το βάζω σε stamina mode δεν δουλεύουν.

Άρα είχα δίκιο πριν που είπα ότι πλέον ο ήχος έγινε φυσιολογικός, πιο δυνατός από το μαμά και πιο αδύνατος σε σχέση με την v10. Όντως έχεις δίκιο basilisraf, και εμένα ώρες ώρες αν και πολύ λίγο το δούλεψα σε δυνατό ήχο, μου φαινόταν ότι δεν θα άντεχε το ηχείο, θα το παίρναμε στο χέρι.

Φαινόταν σίγουρα ότι θα κατέληγε να καεί. Δεν γίνεται να βγάζει διπλή + απόδοση από το μαμά ηχειο/ρύθμιση. Είναι σαν να βάζεις το ανεμιστήρα του πς στο 100% κάποια στιγμή θα κλατάρει.

Εγώ είχα πάει στο μεταξύ από μαμά σε v10 και το είχα αφήσει φουλ ένταση οπότε καταλαβαίνεις τι ψυχολογικά έπαθα όταν βάρεσε 1η φορά μέσα στον ύπνο μου.

Πάντως το recovery μπορείτε να το περνάτε άνετα με την εφαρμογή ούτε να μπλεκετε με pc καλώδια κτλ

Edit : στο launcher που μοιάζει με τον μαμα (μου διαφεύγει το όνομα του ) το Walkman widget τρώει πολλά κολλήματα. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;

.

Εγώ είχα πάει στο μεταξύ από μαμά σε v10 και το είχα αφήσει φουλ ένταση οπότε καταλαβαίνεις τι ψυχολογικά έπαθα όταν βάρεσε 1η φορά μέσα στον ύπνο μου.

Πάντως το recovery μπορείτε να το περνάτε άνετα με την εφαρμογή ούτε να μπλεκετε με pc καλώδια κτλ

Edit : στο launcher που μοιάζει με τον μαμα (μου διαφεύγει το όνομα του ) το Walkman widget τρώει πολλά κολλήματα. Το παρατήρησε κάνεις άλλος;

Μα για αυτό τον λόγο κι εγώ έμεινα στην v11,το πιθανότερο ήταν να το καίγαμε το ηχειάκι. Το όνομα του Launcher που μοιάζει με το μαμά είναι Xperia launcher και τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει κολλησει ακόμα καμία φορά το widget του walkman, Και το δουλεύω σαν βασικό launcher.

Στο εστειλα σε pm... σορυ αλλα "ετρεχα" σημερα......

προστεθηκε στον οδηγό... :)

Πως κάνω ΤWRP Recovery (XZRecovery-1.0.apk)

Όσοι θεωρείτε το CWM ξεπερασμένο μπορείτε να περάσετε στη θέση του το πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο ΤWRP το οποίο κάνει ακριβώς ότι και το CWM αλλά ακόμα πιο εύκολα.

Συγκεκριμένα το ΤWRP είναι ένα custom recovery, πολύ εύκολο στην χρήση όπου τις σύνηθες εντολές τις δέχεται πλέον μέσω οθόνης αφής και όχι μέσω των πλήκτρων Volume και Power, φημίζεται για το πολύ καλό customization που διαθέτει καθώς το GUI του είναι fully XML και δέχεται πληθώρα θεμάτων.

Μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link και όσοι έχετε περάσει ήδη CWM μπορείτε να το βάλετε μέσω αυτού κατά τον γνωστό τρόπο !

Εναλλακτικά μπορείτε να το εγκαταστήσετε (root) ακόμα πιο εύκολα μέσω apk εγκατάστασης με την χρήση του XZRecovery-1.0.apk

Για περισσότερα δείτε το σχετικό post της ομάδας στο ΧDΑ.

προστεθηκε στον οδηγό... :)

Πως κάνω ΤWRP Recovery (XZRecovery-1.0.apk)

Όσοι θεωρείτε το CWM ξεπερασμένο μπορείτε να περάσετε στη θέση του το πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο ΤWRP το οποίο κάνει ακριβώς ότι και το CWM αλλά ακόμα πιο εύκολα.

Συγκεκριμένα το ΤWRP είναι ένα custom recovery, πολύ εύκολο στην χρήση όπου τις σύνηθες εντολές τις δέχεται πλέον μέσω οθόνης αφής και όχι μέσω των πλήκτρων Volume και Power, φημίζεται για το πολύ καλό customization που διαθέτει καθώς το GUI του είναι fully XML και δέχεται πληθώρα θεμάτων.

Μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link και όσοι έχετε περάσει ήδη CWM μπορείτε να το βάλετε μέσω αυτού κατά τον γνωστό τρόπο !

Εναλλακτικά μπορείτε να το εγκαταστήσετε (root) ακόμα πιο εύκολα μέσω apk εγκατάστασης με την χρήση του XZRecovery-1.0.apk

Για περισσότερα δείτε το σχετικό post της ομάδας στο ΧDΑ.

Δλδ μπορεί να έχουμε και τα δύο περασμένα στο τηλέφωνο ή ένα από τα δύο;

Δλδ μπορεί να έχουμε και τα δύο περασμένα στο τηλέφωνο ή ένα από τα δύο;

Θα σου περιγραψω τι εκανα εγω και πως μου δουλευει...

Ειχα περασμενο CWM... αλλα ειχα απανωτα restart ελεω RO -RW binAry root problem (εχει περιγραφει το προβλημα 1 σελιδa πισω) ... εστησα το XZRecovery-1.0.apk με αντιγραφη του αρχειου στην εσωτερικη και ekana το κλασσικο install μεσω toy ES ή του file explorer της SONY..

Εκανα επανεκκινηση και κατα τον γνωστο τροπο (green led--> vol+ = purple led= recovery) μπηκα στο recovery οπου στη θεση του CWM μπηκε το recovery toy ΤWRP.

Aυτο που μου αρεσε στο TWRP ειναι οτι μπορεις να κανεις root το κινητο μεσα απο αυτο (εγω ετσι το εκανα και ελυσα το θεμα των restarts)

Edited by Minotavrs

Θα σου περιγραψω τι εκανα εγω και πως μου δουλευει...

Ειχα περασμενο CWM... αλλα ειχα απανωτα restart ελεω RO -RW binAry root problem (εχει περιγραφει το προβλημα 1 σελιδa πισω) ... εστησα το XZRecovery-1.0.apk με αντιγραφη του αρχειου στην εσωτερικη και ekana το κλασσικο install μεσω toy ES ή του file explorer της SONY..

Εκανα επανεκκινηση και κατα τον γνωστο τροπο (green led--> vol+ = purple led= recovery) μπηκα στο recovery οπου στη θεση του CWM μπηκε το recovery toy ΤWRP.

Aυτο που μου αρεσε στο TWRP ειναι οτι μπορεις να κανεις root το κινητο μεσα απο αυτο (εγω ετσι το εκανα και ελυσα το θεμα των restarts)

Μπορώ να το περάσω όμως και με τον κλασικό τρόπο τρέχοντας μέσω cwm το αρχείο έτσι δεν είναι; Να κάνω install μέσω cwm. Όταν περαστεί αυτό, έχει τις επιλογές του cwm; Δλδ μπορούμε να κάνουμε backup κανονικά; Μπορούμε το backup που έχω κρατήσει από το cwm νατονα το κάνουμε επαναφορά; Γενικά έχει τις ρυθμίσεις που έχει το cwm;

• The title was changed to Sony Xperia Ζ