konakis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 XAXAXAX εννοείται Ζ2 :lol: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Γειά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω απο pcc την 4.4.4 αλλά για κάποιο λόγο κολλήσε, και το κινητό δεν ανοίγει και δεν αναγνωρίζετε απο το pcc. Τι μπορώ να κάνω για να μην χασω τα δεδομένα μου? Μηνυματα, δεδομένα εφαρμογών, photos. Εαν περασω ftf, και δεν επιλςξω να διαγραφούν τα data, θα είναι οκ όχι ? Καμία άλλη λύση ? Τι προτείνετε ? Δεν εχω καταλάβει γιατί κολλήσει.... :-( :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εντάξει, τεράστια διαφορά με την 4.4.4 η μπαταρία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εντάξει, τεράστια διαφορά με την 4.4.4 η μπαταρία. etsi ακριβώς.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Και να φανταστεί κανείς ότι από τότε που το πήρα, σε όλες τις αναβαθμίσεις που έκανα ποτέ δεν έκανα clean install. Όλες οι αναβαθμίσεις είναι από πάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygen013 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εντάξει, τεράστια διαφορά με την 4.4.4 η μπαταρία. Εννοείς από την 4.4.2, σωστά; Δεύτερη ημέρα που πέρασα την 4.4.4 από 4.3 και φαίνεται μεχρι στιγμής ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Το παρακολουθώ και ενημερώσω ξανά ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Γειά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω απο pcc την 4.4.4 αλλά για κάποιο λόγο κολλήσε, και το κινητό δεν ανοίγει και δεν αναγνωρίζετε απο το pcc. Τι μπορώ να κάνω για να μην χασω τα δεδομένα μου? Μηνυματα, δεδομένα εφαρμογών, photos. Εαν περασω ftf, και δεν επιλςξω να διαγραφούν τα data, θα είναι οκ όχι ? Καμία άλλη λύση ? Τι προτείνετε ? Δεν εχω καταλάβει γιατί κολλήσει.... :-( :'( Δοκίμασε χωρις wipes. Ftf προτίμησε κάποιο για την χώρα της συσκευής σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ενδεικτικά, με όλα ανοιχτά (εννοώ και την τοποθεσία) και ίντερνετ από τις επτά το πρωί, σε σημείο η οθόνη να έχει φτάσει στο 80%, εκεί που άλλες φορές έφτανα μέχρι το μεσημέρι με το ζόρι κάτω από 20%, σήμερα χαλαρά στο 50%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα και πάλι κύριοι εχω ξανακάνει ερώτηση και δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω.είμαι στην 4.4.2 θέλω την 4.4.4 το έκανα με το pc companion για να το αναβάθμισο και το μόνο που κατάφερε ειναι να χασο τα πάντα και απλα το τιλ να κάνει επαναφορά τι πρέπει να κάνω και με ποιο τρόπο...ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δες το video vasilis89 https://www.youtube.com/watch?v=hQi6GBc_F8E . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 το pc companion μου λεει οτι το τιλ ειναι ενημερωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Θα σου έρθει ειδοποίηση για update (πάτα στις ενημερώσεις λογισμικού-συστήματος στο κινητό) και μετά υποχρεωτικά γίνεται μέσω pcc .! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 πρεπει να αποσινδεσω το κινιτο απο το pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ανοίγεις wi-fi Πας ρυθμίσεις-> σχετικά με τηλέφωνο-> ενημέρωση λογισμικού update center κανεις refresh και θα σου βγάλει ειδοποίηση ΌΤΑΝ είναι ανάλογα με την συσκευή και την χώρα προέλευσης ,μερικά παιδιά την πήραν πιο νωρίς εγώ την έχω μερικές μέρες μου ήρθε με κάποια καθυστέρηση,απόλυτα ευχαριστημένος,εντυπωσιασμένος με τις βελτιώσεις θα έλεγα... ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείται το τηλ. το έχεις εκτός υπολογιστή και το συνδέεις μετά αφού σου έρθει η ειδοποίηση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Θέλω να ενημερώσω,αν και μάλλον δεν χρειάζεται.Όσοι διαβάζετε εδώ θα είχατε δεί ότι είχα πρόβλημα με τις κλήσεις μου κοβόντουσαν κάργα.και με μαμά ρομ και με άλλες. Βρήκα λύση και χαίρομαι το τηλέφωνό μου εδώ και ένα μήνα χωρίς ούτε μια κομμένη κλήση. Βρήκα στο xda ενα θέμα όπου είχαν το ίδιο πρόβλημα και ένας εφτιαξε μια ρομ απο κομμάτια αλλων και από CM11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ cm11-infected-yuga nightly ...καπως έτσι. Αν κάποιος έχει το ιδιο πρόβλημα να ξέρει. Τώρα βέβαια το έχω από τον Γενάρη το κινητό και αν και το λατρεύω αρχίζω και βαριέμαι.Θέλω ανανέωση...Χαχαχαχα.Ενα Note ναι παίζω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μια ερωτηση.οταν εχουμε το κινητο στην 4.4.4 στην δονηση πως γινετε να εχουμε δονηση στα εισερχομενα sms?και στην 4.4.2 δεν ειχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μόλις ήρθε και σε εμένα η 4.4.4. Διαπίστωσα αισθητή βελτίωση στην μπαταρία, ειδικά όταν η υπηρεσία τοποθεσίας της google ειναι σε υψηλή ακρίβεια, καθώς και αύξηση του Antutu Score από 21800 σε 23006. Πιστεύετε ότι θα πάρει το Z την επόμενη έκδοση L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Να σημειώσω ότι πλέον και η θερμοκρασία που οσονούπω πριν ήταν κλάφτα Χαράλαμπε, και συνέχεια το κινητό ακόμη και με λίγη χρήση χτυπούσε 40αρια, τώρα με το ζόρι ξερνάει τους 33 βαθμούς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αστεράτη η 4.4.4 ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 και απο οτι την δοκιμασα με το google map και με την εικονικη πραγματικοτιτα μεσα σε δρομους απο το κινητο δεν ζεστενεται οπως παλια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 μηπως ξερει κανεις για τα notification leds να αναβοσβηνουν οταν η οθονη ειναι ανοιχτη?γιατι οταν βλεπω βιντεο η παιζω κανενα παιχνιδι δεν μπορω να δω την ειδοποιηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 μηπως ξερει κανεις για τα notification leds να αναβοσβηνουν οταν η οθονη ειναι ανοιχτη?γιατι οταν βλεπω βιντεο η παιζω κανενα παιχνιδι δεν μπορω να δω την ειδοποιηση.. Light Manager - LED Settings, νομίζω θα σε ικανοποιήσει. Στην Pro έκδοση έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Χρονόμετρο κατά την διάρκεια της κλήσης δεν έχει το κινητό:worry::( Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Light Manager - LED Settings, νομίζω θα σε ικανοποιήσει. Στην Pro έκδοση έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις. δυστηχως δεν υπαρχει καποια τετοια επιλογη...ουτε στη pro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Χρονόμετρο κατά την διάρκεια της κλήσης δεν έχει το κινητό:worry::( Επάνω αριστερά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts