Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω απο pcc την 4.4.4 αλλά για κάποιο λόγο κολλήσε, και το κινητό δεν ανοίγει και δεν αναγνωρίζετε απο το pcc.

Τι μπορώ να κάνω για να μην χασω τα δεδομένα μου? Μηνυματα, δεδομένα εφαρμογών, photos.

Εαν περασω ftf, και δεν επιλςξω να διαγραφούν τα data, θα είναι οκ όχι ? Καμία άλλη λύση ? Τι προτείνετε ? Δεν εχω καταλάβει γιατί κολλήσει.... :-( :'(

Εντάξει, τεράστια διαφορά με την 4.4.4 η μπαταρία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Και να φανταστεί κανείς ότι από τότε που το πήρα, σε όλες τις αναβαθμίσεις που έκανα ποτέ δεν έκανα clean install. Όλες οι αναβαθμίσεις είναι από πάνω.

Εντάξει, τεράστια διαφορά με την 4.4.4 η μπαταρία.

Εννοείς από την 4.4.2, σωστά;

Δεύτερη ημέρα που πέρασα την 4.4.4 από 4.3 και φαίνεται μεχρι στιγμής ότι η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Το παρακολουθώ και ενημερώσω ξανά ☺

Γειά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω απο pcc την 4.4.4 αλλά για κάποιο λόγο κολλήσε, και το κινητό δεν ανοίγει και δεν αναγνωρίζετε απο το pcc.

Τι μπορώ να κάνω για να μην χασω τα δεδομένα μου? Μηνυματα, δεδομένα εφαρμογών, photos.

Εαν περασω ftf, και δεν επιλςξω να διαγραφούν τα data, θα είναι οκ όχι ? Καμία άλλη λύση ? Τι προτείνετε ? Δεν εχω καταλάβει γιατί κολλήσει.... :-( :'(

Δοκίμασε χωρις wipes. Ftf προτίμησε κάποιο για την χώρα της συσκευής σου.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ενδεικτικά, με όλα ανοιχτά (εννοώ και την τοποθεσία) και ίντερνετ από τις επτά το πρωί, σε σημείο η οθόνη να έχει φτάσει στο 80%, εκεί που άλλες φορές έφτανα μέχρι το μεσημέρι με το ζόρι κάτω από 20%, σήμερα χαλαρά στο 50%.

Καλησπέρα και πάλι κύριοι εχω ξανακάνει ερώτηση και δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω.είμαι στην 4.4.2 θέλω την 4.4.4 το έκανα με το pc companion για να το αναβάθμισο και το μόνο που κατάφερε ειναι να χασο τα πάντα και απλα το τιλ να κάνει επαναφορά τι πρέπει να κάνω και με ποιο τρόπο...ευχαριστώ..

Δες το video vasilis89 https://www.youtube.com/watch?v=hQi6GBc_F8E .
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Θα σου έρθει ειδοποίηση για update (πάτα στις ενημερώσεις λογισμικού-συστήματος στο κινητό) και μετά υποχρεωτικά γίνεται μέσω pcc .!
Konakis.

Ανοίγεις wi-fi Πας ρυθμίσεις-> σχετικά με τηλέφωνο-> ενημέρωση λογισμικού update center κανεις refresh και θα σου βγάλει ειδοποίηση ΌΤΑΝ είναι ανάλογα με την συσκευή και την χώρα προέλευσης ,μερικά παιδιά την πήραν πιο νωρίς εγώ την έχω μερικές μέρες μου ήρθε με κάποια καθυστέρηση,απόλυτα ευχαριστημένος,εντυπωσιασμένος με τις βελτιώσεις θα έλεγα...

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοείται το τηλ. το έχεις εκτός υπολογιστή και το συνδέεις μετά αφού σου έρθει η ειδοποίηση

Konakis.

Θέλω να ενημερώσω,αν και μάλλον δεν χρειάζεται.Όσοι διαβάζετε εδώ θα είχατε δεί ότι είχα πρόβλημα με τις κλήσεις μου κοβόντουσαν κάργα.και με μαμά ρομ και με άλλες.

Βρήκα λύση και χαίρομαι το τηλέφωνό μου εδώ και ένα μήνα χωρίς ούτε μια κομμένη κλήση.

Βρήκα στο xda ενα θέμα όπου είχαν το ίδιο πρόβλημα και ένας εφτιαξε μια ρομ απο κομμάτια αλλων και από CM11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ cm11-infected-yuga nightly ...καπως έτσι.

Αν κάποιος έχει το ιδιο πρόβλημα να ξέρει.

Τώρα βέβαια το έχω από τον Γενάρη το κινητό και αν και το λατρεύω αρχίζω και βαριέμαι.Θέλω ανανέωση...Χαχαχαχα.Ενα Note ναι παίζω :lol::lol::lol:

μια ερωτηση.οταν εχουμε το κινητο στην 4.4.4 στην δονηση πως γινετε να εχουμε δονηση στα εισερχομενα sms?και στην 4.4.2 δεν ειχα..

Μόλις ήρθε και σε εμένα η 4.4.4. Διαπίστωσα αισθητή βελτίωση στην μπαταρία, ειδικά όταν η υπηρεσία τοποθεσίας της google ειναι σε υψηλή ακρίβεια, καθώς και αύξηση του Antutu Score από 21800 σε 23006.

Πιστεύετε ότι θα πάρει το Z την επόμενη έκδοση L;

Να σημειώσω ότι πλέον και η θερμοκρασία που οσονούπω πριν ήταν κλάφτα Χαράλαμπε, και συνέχεια το κινητό ακόμη και με λίγη χρήση χτυπούσε 40αρια, τώρα με το ζόρι ξερνάει τους 33 βαθμούς.

και απο οτι την δοκιμασα με το google map και με την εικονικη πραγματικοτιτα μεσα σε δρομους απο το κινητο δεν ζεστενεται οπως παλια

μηπως ξερει κανεις για τα notification leds να αναβοσβηνουν οταν η οθονη ειναι ανοιχτη?γιατι οταν βλεπω βιντεο η παιζω κανενα παιχνιδι δεν μπορω να δω την ειδοποιηση..

μηπως ξερει κανεις για τα notification leds να αναβοσβηνουν οταν η οθονη ειναι ανοιχτη?γιατι οταν βλεπω βιντεο η παιζω κανενα παιχνιδι δεν μπορω να δω την ειδοποιηση..

Light Manager - LED Settings, νομίζω θα σε ικανοποιήσει. Στην Pro έκδοση έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.

Χρονόμετρο κατά την διάρκεια της κλήσης δεν έχει το κινητό:worry::(
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Light Manager - LED Settings, νομίζω θα σε ικανοποιήσει. Στην Pro έκδοση έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.

δυστηχως δεν υπαρχει καποια τετοια επιλογη...ουτε στη pro..

Χρονόμετρο κατά την διάρκεια της κλήσης δεν έχει το κινητό:worry::(

Επάνω αριστερά.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ