Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτος απο την καθυστερηση της οθονης αναμονης στο ξεκλειδωμα(οχι παντα),ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πιο γρηγορο απο την 4.4.2,χωρις το παραμικρο lag,και με την μπαταρια(σε σχεση με την 4.4.2)να ξεχναει..να αδειασει!!:D

με εβαλες σε πειρασμο..backup γρηγορα και clean install..

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φαινεται πιο γρηγορη, φωτογραφιες δεν νομιζω οτι βγαζει καλυτερες αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτες που βγαζει.

Οντως συνεχιζει και μενει μαυρη η οθονη για 1 sec μετα το ξεκλειδωμα αλλα μονο αυτο

Αυτό με το ξεκλείδωμα διάβασα πως το λύσανε. Βαρέθηκα να περιμένω custom , μόλις ανέβασε ο zippy prerooted stock θα την περάσω.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δεν το περίμενα να πάρουμε και L.Όχι πως θα με χαλούσε :lol:.

Τελικά όντως το κάνει πάλι με την αλλαγή στο ξεκλείδωμα. Περίμενα να το λύνανε.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

αυτο που λετε με την μαυρη οθονη στο ξεκλειδωμα δεν μπορω να το καταλαβω..εμενα δεν μου το κανει που το δοκιμασα,δεν κλειδωνω και την οθονη κι ολας γιατι νομιζω δεν χρειαζετε..

αυτο που δεν μου αρεσει ειναι με τα μηνυματα οταν μου στελνουν φατσουλες δεν τις βλεπω,μονο τελειες,κομματα και τετοια ενω οταν τις στελνω εγω ειναι ενταξει,με το handset sms ειναι ολα ενταξει μονο που και αυτο τωρα στην4.4.4 δεν παιρνει Ελληνικη γλωσσα στο μενου

Για root ξερετε τιποτα?

εμένα ακόμα δεν μου έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση ρε γμτ,μονάχα χτες μου έβγαλε για album και χάρηκα αρχικά αλλά όπως είπα αφορούσε την εφαρμογή album...άντε να δω πότε θα μου 'ρθει έτσι από περιέργεια με αυτά που γράφετε διότι η 4.4.2 σε μένα έχει κάτσει τέλεια και κάθε φορά με τα updates έχω έναν προβληματισμό μετά το αρχικό σοκ με την 4.4.2
Konakis.

New pre-rooted 4.4.4 Nordic (1270-7280 )

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/stock-rom-kitkat-4-4-4-283-ncb-pre-t2875379/post55409986

παίζει άψογα

Edit:κατά λάθος έγραψα 4.4.2 πάνω ,διορθώθηκε

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

αυτο που λετε με την μαυρη οθονη στο ξεκλειδωμα δεν μπορω να το καταλαβω..εμενα δεν μου το κανει που το δοκιμασα,δεν κλειδωνω και την οθονη κι ολας γιατι νομιζω δεν χρειαζετε..

αυτο που δεν μου αρεσει ειναι με τα μηνυματα οταν μου στελνουν φατσουλες δεν τις βλεπω,μονο τελειες,κομματα και τετοια ενω οταν τις στελνω εγω ειναι ενταξει,με το handset sms ειναι ολα ενταξει μονο που και αυτο τωρα στην4.4.4 δεν παιρνει Ελληνικη γλωσσα στο μενου

Για root ξερετε τιποτα?

Είναι θέμα lockscreen. Αν μπεί άλλη και απενεργοποιήσω την στοκ, δεν το κάνει. Για sms με το textra που έχω δεν έχω θέμα με τις "φατσούλες" και Ελληνικό μενού.

Για root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873

Μου ήρθε και εμένα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω clean install ;:confused:

Η συσκευή σου για ποια χώρα προορίζεται; Ίσως να υπάρχει ftf να φλασάρεις(θα μπορούσες να κάνεις και δικό σου ftf αν θέλεις να ψαχτείς). Μπορείς πάλι να κάνεις το update και καπάκι να κάνεις repair από το pc companion.

@nick2crete Αυτή έχω από χθές . Κανένα πρόβλημα και εγώ.

Edit:Δοκίμασα την criskelo(δεν την κρατάω γιατι δεν θέλω μαυρο ui), δεν μου έκανε το κόλπο με την lockscreen.

Edited by R_Bachman

To Stamina δημιουργούσε προβλήματα στην μπαταρία. Οταν το έβγαλα με την 4.4.2 και έβαλα το doctor battery ...το κινητο άντεχε σχεδόν άνετα το διπλάσιο χρονο.

Τωρα με το 4.4.4 γενικά παρατηρώ το κινητο λιγο πιο γρήγορο, οχι πως πριν δεν ηταν γρήγορο. Αλλαγη ειδα ειδικα με τον νεο chrome που δουλεύει πολυ καλά. Όσο για την μπαταρία του βλεπω ισως να εχει λιγο περισσοτερο αντοχή, αλλα περισσότερα θα μπορω να πω σε λίγες μερες πουθα το χρησιμοποιήσω και στην δουλεια.

φιλε stoilas2312 κατεβασε το παρακατω κανε εγκατασταση και θα κανει update παρε πριν ενα back up απο το τηλεφονο σου μεσα οτι εχεις κατεβασει π.χ fb φοτο και τα λ.π.α

http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/

μακαρι να παρουμε και την L

Είναι θέμα lockscreen. Αν μπεί άλλη και απενεργοποιήσω την στοκ, δεν το κάνει. Για sms με το textra που έχω δεν έχω θέμα με τις "φατσούλες" και Ελληνικό μενού.

Για root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/guide-how-to-root-10-5-1-0-283-t2872873

μπερδεμενα πραγματα...υπαρχει καποιος ποιο ευκολος τροπος για root? βημα βημα για να μην το brickαρω..?

Ερώτηση: αν έχουμε unlocked bootloader δεν μπορούμε να κάνουμε official update? Ρωτάω γιατί είμαι σε CM11 και το google μου δείχνει άρθρα από το 2011 -_-

αφου εχεις cm11 τι official update θες να κανεις?????

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Σε μένα ζεστένεται αρκετά. Με την 4.3 δεν ζεστενόταν. Με το κλείδωμα οθόνης συμβαίνει και σε μένα. Με τις φωτογραφίες πριν έβγαζε καλύτερες την νύχτα. Τώρα όχι και τόσο. Θέλει ένα καλύτερο update.

Δείτε κι αυτό.. Είναι μια ελπίδα...

http://techingreek.com/android-l-pies-siskeves-tha-dechonte-ti-nea-anavathmisi-ton-android

Edited by irkaso

σκεφτομαι να την περασω την 4.4.4 εχω την 4.4.2 την διορθωμενη αντι να λυθουν ολα τα bugs βγαζει η 4.4.4 νεα bgus?

αφου εχεις cm11 τι official update θες να κανεις?????

αν περάσω την stock rom εννοείται :shifty:

αν θες να δουλευει σωστα πρεπει να κανεις? clean install καθαρη και μετα να περασεις οτιεφαρμογη εχεις

Μόλις περασα την PureX. Για όσους έχουν περάσει κάποια deodexed rom αξίζει να βάλετε το Xperia Z3 SystemUI http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/port-xperia-z3-systemui-quick-settings-t2868639. Μπορείς να κάνεις swipe στο κάτω μέρος στo notification drawer και να αλλάξει στα toogles(όπως η cm) + φακό στα toggles.

Παιδια καλησπερα..Εχω ενα (μεγαλο???) θεμα με το κινητο...

Πολλες φορες οταν το βαζω για φόρτιση κολλαει και μαυριζει ολη η οθονη

και πρεπει να πατησω power + volume up για να κανει reboot...Τι ειναι αυτο το κουφο ?

Ξαφνικά άρχισε να σου το κάνει; Πέρασες κάποιες εφαρμογές,ρομ, πείραξες αρχεια συστήματος; Μετά το reboot όλα κανονικά;Όσες πιο πολλές πληροφορίες δίνεις τόσο πιο εύκολο να πάρεις απάντηση.

Δεν μοιάζει να είναι θέμα φορτιστή αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις και με άλλο.

παντως βρε παιδια αν δειτε κενεναν αναλυτικο οδηγο για root για την τελευταια εκδοση βαλτε τον στον ογηγο επιβιωσης...

please...:(

• The title was changed to Sony Xperia Ζ