ioterl Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ειδα κατο αρνητικο σημερα μετα την αναβαθμιση αλλα χρηζει περαιτερω ψαξιματος. κατα τις 11 το βραδυ μετα απο μια κληση το εβαλα στην τσαντα μου με περιπου 18%μπαταρια και ολα κλειστα (wifi,3g κλπ) γυρισα σπιτι 2μιση η ωρα και το κινητο ειχε κλεισει απο μπαταρια Αν δεν είχε καλό σήμα μέσα στην τσάντα, πιθανόν να είναι φυσιολογικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πομποδέκτης δουλεύει φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 προσπάθησα να διαβάσω το θέμα αλλά έχει πάρα πολλές σελίδες και, για να είμαι ειλικρινής, πολλά απο αυτα που λέτε μου φαίνονται κινέζικα...οπότε δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα αλλά έχω πρόβλημα με τα mms! Δεν λένε να δουλέψουν με τίποτα...ενώ είναι ενεργοποιημένα στον λογαριασμό μου και ενώ έχω πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (για cosmote μιλάω) και μου είπαν τις ρυθμίσεις αναλυτικά, δεν μπορώ ουτε να δεχτώ ουτε να στείλω.... τα μηνύματα ρυθμίσεων που στέλνει η εταιρεία δεν τα δέχεται το τηλέφωνο γιατί δεν δέχεται κανένα pin... δεν μου δούλευε ούτε το ιντερνετ αρχικά αλλά με τις ρυθμίσεις που μου είπαν (πάλι αναλυτικά γιατί δεν δεχόταν το μήνυμα) αυτό είναι μια χαρά....ξέρετε τι χρειάζεται να κάνω για να δουλέψουν??? Καλώς όρισες στην παρέα μας, λοιπόν δεν ξέρω αν το έκανες αν και γίνεται στην αρχή όταν ανοίγεις τον οδηγό ρύθμισης. Πήγαινε Ρυθμίσεις/Xperia/Ρυθμίσεις ίντερνετ και κάνε αποδοχή για να σου τις περάσει αυτόματα. Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ και μου δουλεύει μια χαρά.Λογικά πρέπει να πιέζει ρόλο, εγώ έχω Vodafone. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Είναι ιδέα μου ή η οθόνη έχει πιο έντονα χρώματα με την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Είναι ιδέα μου ή η οθόνη έχει πιο έντονα χρώματα με την τελευταία αναβάθμιση; Ναι έχει και εγώ το παρατήρησα.Αν πας στις ρυθμίσεις οθόνης μπορείς να διαλέξεις τη ένταση των χρωμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ναι έχει και εγώ το παρατήρησα.Αν πας στις ρυθμίσεις οθόνης μπορείς να διαλέξεις τη ένταση των χρωμάτων. Καλημερα υπαρχει στη συσκευη ηχογραφηση η να κατεβασω κατι για ηχογραφηση ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Λοιπον καθ'οτι ανυπομονος εκανα αυτο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279661 κι εχω την .253 ,ρουτ και την Ζετα την εκανα Σουηδεζα ..πιο σεξυ απο Εγγλεζα που ητανε :p ασε που παιρνουν και τις αναβαθμισεις παντα απο τους πρωτους οι Σκανδιναβοί ..ολα καλα nfc και ρεστα αλλα με xzr recovery Eκανα λαθος η ρομ ειναι απο Σιγκαπουρη ασχετα οτι φλασαρα μετα το Σουηδεζικο ftf ,kernel baseband & fota .. Oποτε γυρναω στα παλια και περιμενω ,:ninja: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Όσο βλέπω την οθόνη πόσο καλύτερη έγινε τόσο πιο πολύ λατρεύω το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα , το ψήνω πολύ να το αγοράσω τώρα που βλέπω την τιμή του στα σκρουτζομάγαζα στα 480 ευρώ. Με προβληματίζουν όμως κάποια ποστ που διάβασα σχετικά με το κινητό διαλυόταν ξαφνικά από ένα απλό χτύπημα και κάποια προβλήματα στην οθόνη. Τι λέτε αξίζει, κυρίως με ενδιαφέρει η κάμερα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα , το ψήνω πολύ να το αγοράσω τώρα που βλέπω την τιμή του στα σκρουτζομάγαζα στα 480 ευρώ. Με προβληματίζουν όμως κάποια ποστ που διάβασα σχετικά με το κινητό διαλυόταν ξαφνικά από ένα απλό χτύπημα και κάποια προβλήματα στην οθόνη. Τι λέτε αξίζει, κυρίως με ενδιαφέρει η κάμερα του Προβλήματα οθόνης μόνο καμμενα πιξελ αν τύψεις αλλά αυτά τα αλλάζουν. Οσο για το χτύπημα που λες κοίτα είναι περιπτώσεις 1 στις 100. Προσωπικά το έχω ρίξει το έχω χτυπήσει και δεν έπαθε τίποτα πέραν από ένα πολύ μικρό σημαδακι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 πέρασα το νέο kernel,baseband & fota μέσω flashtool και τα χρώματα όντως είναι καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 πέρασα το νέο kernel,baseband & fota μέσω flashtool και τα χρώματα όντως είναι καλύτερα Στην .434 ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Στην .434 ? ναι............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Παιδιά η τελευταία επίσημη ρομ ποιά είναι ;; Η .253 έτσι; Εγώ θα το πάρω branded απο birdphone , αν περάσω την ελληνική ρομ , θα μου έρθει update μέσω seus για να περάσω την .253;; Γενικότερα , αναβαθμίσεις θα μου έρχονται;; Και σε θέμα εγγύησης , πως θα ξανα περάσω την branded rom αν χρειαστει ;; Ευχαριστω ;) EDIT: Eπειδή είδα οτι η ελληνική είναι λιγο πειραγμένη σε εικονίδια κτλ , υπαρχει κάπου μια ξένη .434 απείραχτη ;; Edited May 19, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_m89 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Καλώς όρισες στην παρέα μας, λοιπόν δεν ξέρω αν το έκανες αν και γίνεται στην αρχή όταν ανοίγεις τον οδηγό ρύθμισης. Πήγαινε Ρυθμίσεις/Xperia/Ρυθμίσεις ίντερνετ και κάνε αποδοχή για να σου τις περάσει αυτόματα. Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ και μου δουλεύει μια χαρά.Λογικά πρέπει να πιέζει ρόλο, εγώ έχω Vodafone. ευχαριστώ! καλώς σας βρήκα! δεν ξέρω αν εννοούσες κάτι άλλο αλλά στο xperia που λέει στις ρυθμίσεις δεν μου έχει πουθενά ρυθμίσεις ίντερνετ...πάντως οι ρυθμίσεις έρχονται στο κινητό, το pin τους δεν βγάζει σωστό.....το ίντερνετ του δικτύου μου δουλεύει, τα mms έχουν πρόβλημα... για cosmote μιλάω εγώ...λέτε να παίζει ρόλο το ότι το κινητό το πήρα από την vodafone και έχει περασμένα κάτι δικά τους και για αυτό δεν δέχεται τις ρυθμίσεις άλλης εταιρείας, η βλακεία είπα?? Καμιά θηκούλα καλή; Αυτές οι Katinkas πως σας φαίνονται; προσωπικά έχω πάρει θήκη από εδώ: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=index&cPath=325_28_278&m14=1&s270=1&sort=1 και απο εδώ: http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2403 στο δεύτερο βρήκα και προστατευτικό οθόνης antifinger που είναι λιγο περίεργο μέχρι να το συνηθίσεις επειδή είναι ματ και χαλάει λίγο την εικόνα αλλά το προτιμώ από το απλό που είχα πάρει και γέμιζε γρατζουνιες με το παραμικρό (βέβαια ήταν και μάρκα...ούτε που ξέρω) Edited May 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) ευχαριστώ! καλώς σας βρήκα! δεν ξέρω αν εννοούσες κάτι άλλο αλλά στο xperia που λέει στις ρυθμίσεις δεν μου έχει πουθενά ρυθμίσεις ίντερνετ...πάντως οι ρυθμίσεις έρχονται στο κινητό, το pin τους δεν βγάζει σωστό.....το ίντερνετ του δικτύου μου δουλεύει, τα mms έχουν πρόβλημα... για cosmote μιλάω εγώ...λέτε να παίζει ρόλο το ότι το κινητό το πήρα από την vodafone και έχει περασμένα κάτι δικά τους και για αυτό δεν δέχεται τις ρυθμίσεις άλλης εταιρείας, η βλακεία είπα?? Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, αλλά όταν λέω ρυθμίσεις ίντερνετ εννοώ και περιαγωγής, περιλαμβάνει και τα mms.Πριν κάνω αυτή την διαδικασία δεν μπορούσα να λάβω mms αλλά ούτε να πλοηγηθώ στο δίκτυο. Παιδιά η τελευταία επίσημη ρομ ποιά είναι ;; Η .253 έτσι; Εγώ θα το πάρω branded απο birdphone , αν περάσω την ελληνική ρομ , θα μου έρθει update μέσω seus για να περάσω την .253;; Γενικότερα , αναβαθμίσεις θα μου έρχονται;; Και σε θέμα εγγύησης , πως θα ξανα περάσω την branded rom αν χρειαστει ;; Ευχαριστω ;) EDIT: Eπειδή είδα οτι η ελληνική είναι λιγο πειραγμένη σε εικονίδια κτλ , υπαρχει κάπου μια ξένη .434 απείραχτη ;; Εννοείται ότι θα σου έρθει ειδοποίηση για να περάσεις την αναβάθμιση, Ναι η .253 είναι η τελευταία.Κατέβασε αυτή που δίνεις στο λινκ είναι σταθερότατη. Θέμα με την εγγύηση Δεν παίζει, κανένας δε θα δει αν έχεις περάσει άλλη Rom, όλες λίγο πολύ ίδιες είναι. Edited May 19, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_m89 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 και εγώ αρχικά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε το ίντερνετ, ούτε τα mms αλλά τελικά έφτιαξε μόνο το ένα από τα δυο.... και όσες φορές έχω πάρει την εξυπηρέτηση πελατών όλο το ίδιο γίνεται... μου λένε τις ρυθμίσεις ξανά και ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 και εγώ αρχικά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε το ίντερνετ, ούτε τα mms αλλά τελικά έφτιαξε μόνο το ένα από τα δυο.... και όσες φορές έχω πάρει την εξυπηρέτηση πελατών όλο το ίδιο γίνεται... μου λένε τις ρυθμίσεις ξανά και ξανά! Μου φαίνεται παράξενο,πάντως δεν νομίζω να υπάρχει θέμα που είναι αγορασμένο από άλλη εταιρία από αυτή που έχεις εσύ κάρτα sim. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μετά την αναβάθμιση προστέθηκε το McAfee. Το ενεργοποίησε κανείς να μας πει αν είναι δωρεάν ή demo; Μην το ενεργοποιήσω και μετά χρεώνει συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Επι δοκιμή είναι για κάποιες μέρες. Μετά ζητάει να το αγοράσεις. Απεγκατάσταση κατευθείαν του έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μετά την αναβάθμιση προστέθηκε το McAfee. Το ενεργοποίησε κανείς να μας πει αν είναι δωρεάν ή demo; Μην το ενεργοποιήσω και μετά χρεώνει συνδρομή. Για μερικές ημέρες είναι μόνο ,μετά πρέπει να το αγοράσεις και είναι πανάκριβο. Έχει άλλα πολύ καλύτερα από αυτο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_m89 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μου φαίνεται παράξενο,πάντως δεν νομίζω να υπάρχει θέμα που είναι αγορασμένο από άλλη εταιρία από αυτή που έχεις εσύ κάρτα sim. δεν ξέρω.... αν είχε κανεις άλλος παρόμοιο θέμα με την cosmote ας με διαφωτίσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 δεν ξέρω.... αν είχε κανεις άλλος παρόμοιο θέμα με την cosmote ας με διαφωτίσει! Στις οδηγίες που σου είχα δώσει το γράφει ξεκάθαρα, Ρυθμίσεις ίντερνετ και mms.Και μόλις το έκανα ξανά και πήρα για μία ακόμα φορά τις ρυθμίσεις και μου λέει πως έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Για μερικές ημέρες είναι μόνο ,μετά πρέπει να το αγοράσεις και είναι πανάκριβο. Έχει άλλα πολύ καλύτερα από αυτο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 δεν ξέρω.... αν είχε κανεις άλλος παρόμοιο θέμα με την cosmote ας με διαφωτίσει! Αν δεν το έχεις σετάρει κάνε μια επαναφορά. Και δοκίμασε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπέρα φόρουμ μπορεί να μου ξηγήσει κάποιος γιατί τα κείμενα που μου έρχονται στο Word τα βγάζει με γράμματα που λείπουν; Επισης στο instagram στις επικεφαλιδες των μενου παλι λειπουν κάποια γράμματα όπως και σε πολλά άλλα σημεία και εφαρμογές στα κεφαλαία γράμματα μπαίνει τόνος. Είναι θέμα android γιατι απείχα αρκετά απ αυτό. Αυτό πάντως με τα συνημμένα είναι θέμα. Εχω stock rom ελληνικη να ξέρετ αν βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts