Jump to content

Χαθηκαν φωτογραφιες απο την ψηφιακη... τροπος ανακτησης?

padodinamos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συνδεσα τη ψηφιακη μου καμερα με τον υπολογιστη... πηγα ο υπολογιστης μου και μετα πατησα το φακελο με τις φωτογραφιες της καμερας. και μου εβγαλε το ακολουθο μηνυμα:

"Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο D:\.

Το αρχειο η ο καταλογος εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει."

εκανα ενα σκαναρισμα με το αντιβιοτικο το panda και μου εβγαλε οτι σκαναρε 120 αρχεια που λογικα ειναι και οι φωτο. υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να ανακτησω τις φωτο? κατεβαζοντας καποιο προγραμμα η με καποιον αλλον τροπο? θελω οπως και δηποτε αυτες τις φωτο :mad:

Κατ αρχήν δοκίμασε σε αλλο πισι

το εχω δοκιμασει σε δυο... ενα με βιστα και ενα αλλο με xp!

Κανε και εξέταση δίσκου στην κάρτα

Κανε και εξέταση δίσκου στην κάρτα

πως γινετε αυτο?

Πριν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως το easyrecovery ή το getdataback.

πως γινετε αυτο?

Βάζεις την κάρτα στο pc, την αναγνωρίζει...ανοίγεις ο υπολογιστής μου και με δεξί κλικ>ιδιότητες στα εργαλεία σου λέει για εξέταση δίσκου.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως το easyrecovery ή το getdataback.

καποιο αλλο προγραμμα χωρις πληρωμη ξερετε? το ενα δεν λειτουργουσε αλλα το αλλο, κατεβασα τη δοκιμαστικη του μορφη και γινοταν να επαναφερω μονο μια απο τις παρα πολλες φωτογραφιες. μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο προγραμμα?

καποιο αλλο προγραμμα χωρις πληρωμη ξερετε? το ενα δεν λειτουργουσε αλλα το αλλο, κατεβασα τη δοκιμαστικη του μορφη και γινοταν να επαναφερω μονο μια απο τις παρα πολλες φωτογραφιες. μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο προγραμμα?

Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά δοκίμασε μήπως βρεις κάποιο εδώ