padodinamos Δημοσιεύτηκε October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2012 συνδεσα τη ψηφιακη μου καμερα με τον υπολογιστη... πηγα ο υπολογιστης μου και μετα πατησα το φακελο με τις φωτογραφιες της καμερας. και μου εβγαλε το ακολουθο μηνυμα: "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο D:\. Το αρχειο η ο καταλογος εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει." εκανα ενα σκαναρισμα με το αντιβιοτικο το panda και μου εβγαλε οτι σκαναρε 120 αρχεια που λογικα ειναι και οι φωτο. υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να ανακτησω τις φωτο? κατεβαζοντας καποιο προγραμμα η με καποιον αλλον τροπο? θελω οπως και δηποτε αυτες τις φωτο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κατ αρχήν δοκίμασε σε αλλο πισι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. October 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κατ αρχήν δοκίμασε σε αλλο πισι το εχω δοκιμασει σε δυο... ενα με βιστα και ενα αλλο με xp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κανε και εξέταση δίσκου στην κάρτα Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. October 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Κανε και εξέταση δίσκου στην κάρτα πως γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πριν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως το easyrecovery ή το getdataback. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 πως γινετε αυτο? Βάζεις την κάρτα στο pc, την αναγνωρίζει...ανοίγεις ο υπολογιστής μου και με δεξί κλικ>ιδιότητες στα εργαλεία σου λέει για εξέταση δίσκου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Πριν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων όπως το easyrecovery ή το getdataback. καποιο αλλο προγραμμα χωρις πληρωμη ξερετε? το ενα δεν λειτουργουσε αλλα το αλλο, κατεβασα τη δοκιμαστικη του μορφη και γινοταν να επαναφερω μονο μια απο τις παρα πολλες φωτογραφιες. μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καποιο αλλο προγραμμα χωρις πληρωμη ξερετε? το ενα δεν λειτουργουσε αλλα το αλλο, κατεβασα τη δοκιμαστικη του μορφη και γινοταν να επαναφερω μονο μια απο τις παρα πολλες φωτογραφιες. μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο προγραμμα? Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά δοκίμασε μήπως βρεις κάποιο εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 PC Inspector File Recovery. Αν θυμάμαι καλά είναι free Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 http://www.techsupportalert.com/best-free-data-recovery-file-undelete-utility.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts