xristina86 Δημοσιεύτηκε October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2012 Καλησπέρα!Εχω ένα πρόβλημα με το ιντερνετ το οποίο άρχισε ξαφνικα να υπολειτουργει...είναι πάρα πολύ αργό...Γενικά ο υπολογιστής λειτουργει όπως πριν εκτος απο το ιντερνετ το οποίο όμως λειτουργει κανονικα οταν μπαινω απο το κινητο.... περιεργα πραγματα.... Στη διαχειρηση συσκευων, στους προσαρμογεις δικτύου εχει εμφανισει τα εξής: Teredo Tunneling Pseudo-Interface , Προσαρμογεας Microsoft 6to4 #7, Προσαρμογεας Microsoft ISATAP και τα τρία με θαυμαστικο και λεει οτι δεν λειτουργουν σωστα (Κωδικός 10). Έχει κανείς καμια ιδεα? (εχω laptop acer με windows 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλησπέρα!Εχω ένα πρόβλημα με το ιντερνετ το οποίο άρχισε ξαφνικα να υπολειτουργει...είναι πάρα πολύ αργό...Γενικά ο υπολογιστής λειτουργει όπως πριν εκτος απο το ιντερνετ το οποίο όμως λειτουργει κανονικα οταν μπαινω απο το κινητο.... περιεργα πραγματα.... Στη διαχειρηση συσκευων, στους προσαρμογεις δικτύου εχει εμφανισει τα εξής: Teredo Tunneling Pseudo-Interface , Προσαρμογεας Microsoft 6to4 #7, Προσαρμογεας Microsoft ISATAP και τα τρία με θαυμαστικο και λεει οτι δεν λειτουργουν σωστα (Κωδικός 10). Έχει κανείς καμια ιδεα? (εχω laptop acer με windows 7) Δοκίμασες να βάλεις το cd με τους οδηγούς ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts