Jump to content

[Εφαρμογή] Latest Greek News

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας ακόμα rss feed reader. Εδώ μπορείτε να "γραφτείτε" σε συγκεκριμένα rss που σας ενδιαφέρουν και να τα φορτώνει η εφαρμογή όταν ξεκινά ή απλά να τα διαβάζετε χωρίς να είναι στα αγαπημένα σας.

Πατώντας το τετράγωνο εικονίδιο μεταφέρεστε στο url της είδησης.

Είναι η πρώτη μου εφαρμογή για android.

Σχόλια και παρατηρήσεις δεκτά :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.djapal.lgn&feature=search_result

Μπορείς να μεγαλώσεις λίγο τα γράμματα, γιατί είναι πολύ μικρά και κουράζουν τα μάτια; Κατά τα άλλα πολύ καλή εφαρμογή

Μπορείς να μεγαλώσεις λίγο τα γράμματα, γιατί είναι πολύ μικρά και κουράζουν τα μάτια; Κατά τα άλλα πολύ καλή εφαρμογή

Αυτό να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήξερα πώς θα φαίνεται γιατί εγώ τεστάρω σε motorola razr και δεν έχω πρόβλημα οθόνης. Θεωρούσα ότι σε μικρότερη οθόνη φαίνεται λίγο άσχημο το πιο μεγάλο font. Κάνω ένα νέο πείραμα και βλέπουμε :)

Λοιπόν ανέβηκε το update (φαντάζομαι όμως θέλει κάποια ώρα για να γίνει published)

Αύξησα το font κατά 1 (πλέον αντί για όλο το μήνα στην ημερομηνία, βάζω τα 3 πρώτα γράμματα για να χωρά σε μικρότερης ανάλυσης συσκευές)

Διορθώθηκε ένα bug όταν υπήρχε registration σε feeds με διαφορετική μορφή ημερομηνίας και είχε επιλέξει ο χρήστης να γίνονται οι ειδήσεις sort by date.

Βρήκα 2 λανθασμένα feed urls κι έτσι πρέπει να ξαναφτιαχτεί η βάση (θα χάσετε δηλαδή τα αποθηκευμένα feeds)

Αυτά προς το παρόν.

Ευχαριστώ για το feedback :)

Ευχαριστώ πολύ :)

Ανέβασα νέα έκδοση γιατί σε < ICS συσκευές έκανε μια μαυρίλα στο scroll.

Μαζεύω κι άλλες σελίδες για να εμπλουτίσω τη βάση, απλά πρέπει να βρω πώς θα ενημερωθεί η βάση χωρίς να χαθούν οι εγγραφές των χρηστών.

Μαθαίνουμε, μαθαίνουμε :)

• 2 weeks later...

Ανέβηκε η έκδοση 1.0.5 που περιέχει αρκετά νέα feeds, νέες κατηγορίες "Κύπρος" και "blogs" και μερικές μικροδιορθώσεις :)

Στο lifestyle υστερούμε λίγο, αλλά κάτι θα βρούμε :)