guru1990 Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 Καλησπέρα....απο προχθές αντιμετοπίζω πρόβλημα με το PC μου.Εκεί που δουλέυει κανονικά κάνει επανεκκίνηση και κατα το άνοιγμα πριν ανοιξουν τα windows τρεμοπαιζει η Οθονη και ξανα κανει επανεκκίνηση.Αν το αφησώ κάνει το ίδιο πράγμα 2-3 φορές και μετα κλείνει τελείως...Αν το αφησώ 5 λεπτα και επιχειρησω να το ανοιξω,ανοίγει κανονικά!Απο οτι ξέρω απο μόνος η αυτόματες επανεκκινήσης τις περισοτερες φορές οφείλονται απο αύξηση της θερμοκρασίας....!Το PC το 2.5 χρόνια περίπου και δν είχα ξανά αντιμετωπίσει σχετικό πρόβλημα!Έχεις κανένας ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δοκίμασε να το φυσήξεις ελαφρά με αέρα σε ένα βενζινάδικο. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δοκίμασε να το φυσήξεις ελαφρά με αέρα σε ένα βενζινάδικο. Και μάλλον για πρόβλημα τροφοδοτικού μου φαίνεται, αλλά αυτό θα δείξει αφού κάνεις το παραπάνω που σου σύστισε ο φίλος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μπές στο BIOS δες τί θερμοκρασίες έχεις στο CPU. (delete κατα την εκκινηση) Αν είναι υψηλές δοκίμασε να καθαρίσεις την ψύκτρα. Αν δεν είναι τόσο υψηλές καθαρισε την μεν αλλά δες και το θεμα τροφοδοτικού. Συνεπώς κανοντας αυτά τα βήματα, αποκλείεις το θέμα θερμοκρασία και στρέφεσαι στο θέμα τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 μαλον ειναι η τροφοδοσια γιατι ηχα εναν πελατι και ειχε το ιδιο προβλιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 τροφοδοτικο...πριν λιγα χρονακια ειχα το ιδιο προγραμμα...το φυσιξα με σκουπαα τιποτα..μολις αλλαξα τροφοδοτικο ουτε ετριζε ουτε τιποτα και δουλευε κανονικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts