turkai92 Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 καλησπέρα παιδιά προχτές μου έφεραν δώρο από την αμερική ένα laptop alienware m5700η-r2 του έκανα format για να του περάσω windows χρ sp3 ελληνικά oλλα ωραία μέχρι εκεί αλλα τώρα δεν μου βγάζει ήχο και δεν μπορώ να βρω τους driver ξέρει κανεις τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 καλησπέρα παιδιά προχτές μου έφεραν δώρο από την αμερική ένα laptop alienware m5700η-r2 του έκανα format για να του περάσω windows χρ sp3 ελληνικά oλλα ωραία μέχρι εκεί αλλα τώρα δεν μου βγάζει ήχο και δεν μπορώ να βρω τους driver ξέρει κανεις τι να κάνω? είδες πριν το κάνεις αυτό αν γίνεται downgrade σε windows xp χωρίς προβλήματα; Ιστοσελίδα της εταιρίας επισκέφτηκες; ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Mηπως θες να πεις m5700i ? Ριξε μια ματια εδω http://support.alienware.com/Support_Pages/Restricted_Pages/driver_downloads_processed.aspx?os=&cat=32&manu=8&item=772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts