paramotor Δημοσιεύτηκε September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2012 Γεια σας.ειμαι νεος και δεν ξερω εαν γραφω καλα εδω ...αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι για ασυρματους...εχω εναν ct 790 midland..kai ενας γνωστος μου εναν M99 plus midland..kai δεν μπορουμε να μιλησουμε..τι κανω λαθος η τι δεν ξερω?..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Γεια σας.ειμαι νεος και δεν ξερω εαν γραφω καλα εδω ...αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι για ασυρματους...εχω εναν ct 790 midland..kai ενας γνωστος μου εναν M99 plus midland..kai δεν μπορουμε να μιλησουμε..τι κανω λαθος η τι δεν ξερω?..ευχαριστω ειστε στο ιδιο καναλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramotor Δημ. September 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ειστε στο ιδιο καναλι? Ο ct 790 εχει 145.000 ας πουμε και ο M99 plus εχει 14 Δεν θελω να σε κουρασω κατι δεν κανω σωστα μαλλον στις ρυθμισεις και δεν μπορω να επικοινωνησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 εχω και εγω ενα ζευγαρι, οταν πηγαμε με ενα κλαμπ εκδρομη συχρονιστηκαμε 15 ασυρματοι. πχ καναλι 1 συχνοτητα 1. εμενα εχει 8 καναλια και 8 υποσυχνοτητες στο καθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramotor Δημ. September 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ..Θα το πετυχω που θα παει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Είναι και τα δυο στις ίδιες συχνότητες; Επειδή δεν μπορώ να ψάξω αυτή τη στιγμή ανέβασε εδώ λίγο τα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος να Δουμε αν είναι συμβατά Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts