Yaris86 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 δηλαδη ρε παιδια o counter δε μηδενιζει με τπτ στο galaxy ace 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 O counter δεν μηδενίζει (μέχρι στιγμής).'Ομως υπάρχει τρόπος να γίνει root το τηλ. χωρίς να γράψει ο counter,διάβασε τα προηγούμενα post. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδιά ενδιαφέρομαι να ρουτάρω το τηλ αλλά να μην χάσω την εγγύηση. διάβασα όλα τα ποστ εδώ όπως και στο xda. έχω την XXLD8 με csc I81600XXLE1. κατέβασα την preroot από xda και μέσα έχει το system.tar.md5 και το csc.tar.md5. Το csc είναι διαφορετικό από το δικό μας σωστά??? αν περάσω μέσω odin ΜΟΝΟ το system θα κρατήσει το scs που έχω μέσα??? έχουμε ελληνικό csc.tar.md5 να περάσω αυτό αντί αυτό από το xda???? στη δικιά μου περίπτωση που δεν θέλω να χάσω την εγγύηση (αν κατάλαβα σωστά ο counter γράφει όταν φλασάρεις τον kernel.bin.md5) τι θα γίνει αν περάσω την XXLI2 που όπως λέτε είναι καλύτερη??? και τέλος και συγνώμη αν σας κούρασα... θέλω να πετάξω κάποια apk (από αυτή την preroot όπως social hub κτλ) το κάνω άφοβα?? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 παιδιά ενδιαφέρομαι να ρουτάρω το τηλ αλλά να μην χάσω την εγγύηση. διάβασα όλα τα ποστ εδώ όπως και στο xda. έχω την XXLD8 με csc I81600XXLE1. κατέβασα την preroot από xda και μέσα έχει το system.tar.md5 και το csc.tar.md5. Το csc είναι διαφορετικό από το δικό μας σωστά??? αν περάσω μέσω odin ΜΟΝΟ το system θα κρατήσει το scs που έχω μέσα??? έχουμε ελληνικό csc.tar.md5 να περάσω αυτό αντί αυτό από το xda???? στη δικιά μου περίπτωση που δεν θέλω να χάσω την εγγύηση (αν κατάλαβα σωστά ο counter γράφει όταν φλασάρεις τον kernel.bin.md5) τι θα γίνει αν περάσω την XXLI2 που όπως λέτε είναι καλύτερη??? και τέλος και συγνώμη αν σας κούρασα... θέλω να πετάξω κάποια apk (από αυτή την preroot όπως social hub κτλ) το κάνω άφοβα?? ευχαριστώ Αν περασεις μονο το system δεν θα κρατησεις το csc. Αν θες csc ελληνικο παρε της XXLI2 (nordic countries). Βασικα βρες αυτην prerooted και θα εισαι μια χαρα. Ναι οτι εφαρμογες θελεις πετα αρκει να μη εχουν σχεση με το συστημα. Αν δεν εισαι σιγουρος ρωτα και θα σου λεω αν πρεπει η οχι να τη διαγραψεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 οκ ευχαριστώ για την απάντηση. Αυριο πρωι τσεκαρω να βρω preroot. Ο λογος που ρωτησα τοσα ειναι γιατι πειραματιζομενος με kernel στο galaxy y της γυναικας μου προσεξα πως αν εβγαζες τον στοκ και εβαζες αλλον δεν επαιρνε τις αναβαθμισεις της samsung. Οποτε εν οψη jb δεν θα ηθελα προς το παρον να πειραξω τον κερνελ. Αν δεν βρω preroot θα κοιταξω μηπως να φτιαξω μια μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 οκ ευχαριστώ για την απάντηση. Αυριο πρωι τσεκαρω να βρω preroot. Ο λογος που ρωτησα τοσα ειναι γιατι πειραματιζομενος με kernel στο galaxy y της γυναικας μου προσεξα πως αν εβγαζες τον στοκ και εβαζες αλλον δεν επαιρνε τις αναβαθμισεις της samsung. Οποτε εν οψη jb δεν θα ηθελα προς το παρον να πειραξω τον κερνελ. Αν δεν βρω preroot θα κοιταξω μηπως να φτιαξω μια μονος μου Θα κοιταξω και εγω να φτιαξω μια μιας και εστησα χθες τα 12.04 ubuntu, να τα δοκιμασω κιολας. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) έφτιαξα μια ρομ τώρα, αλλά έφαγα πόρτα στο odin στο md5 (invalid). θα τα κάνω πάλι από την αρχή:mad: edit: έφτιαξα πάλι αλλά το odin crass άρει. Αυτή τη φορά τσεκάρει τα md5 τα περνάει και κολάει στο file analysis edit2: θεωρώ πως επειδή μέσα έχει kernel XXLD8 και εγώ πάω να περάσω XXLI2 μονο system και csc κρασάρει!!! οπότε μάλλον οι λύσεις είναι 2. 1ον φλασάρω prerooted XXLD8 με το nordic csc ή 2ον φλασάρω XXLI2 untouched για να τα πάρει όλα... και μετά ξανά φλας με την preroot που έφτιαξα... Edited November 16, 2012 by endless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τελικά κατέβασα την stock XXLI2 (επιβεβαιώνω ότι είναι πιο γρήγορη) και μετά προσπάθησα να περάσω την preroot που έφτιαξα αλλά τζίφος. :( Μετά κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33691126 μια preroot XXLI2 και όλα είναι ΟΚ. Τέλος επέλεξα αφού πέρασα το titanium να πάρω πρώτα backup τις εφαρμογές που δεν χρειάζονται και μετά να τις απεγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τελικά κατέβασα την stock XXLI2 (επιβεβαιώνω ότι είναι πιο γρήγορη) και μετά προσπάθησα να περάσω την preroot που έφτιαξα αλλά τζίφος. :( Μετά κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33691126 μια preroot XXLI2 και όλα είναι ΟΚ. Τέλος επέλεξα αφού πέρασα το titanium να πάρω πρώτα backup τις εφαρμογές που δεν χρειάζονται και μετά να τις απεγκαταστήσω. Καλησπέρα φίλε αυτή η έκδοση απο XDA περιέχει κανονικά Ελληνικά και μετά εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα φίλε αυτή η έκδοση απο XDA περιέχει κανονικά Ελληνικά και μετά εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση ; Ελληνικά έχει κανονικά,η rom είναι έτοιμη (δεν χρειάζεται να την κάνεις root).Φυσικά η εγγύηση δεν ισχύει,αλλά πριν το πας στο service φλασάρεις μια επίσημη και το πας μετά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα εγγύησης. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul77gr Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Δηλαδη με το φλασάρισμα αυτής της ROM αυξάνει ο flash counter με αποτέλεσμα να χάνεται η εγγύηση η δεν αυξάνει και επανέρχεται κανονικά με φλασάρισμα Original χωρίς να επηρεάζεται η εγγύηση ? Επίσης μηπως ξέρεις πως μπορούμε να δούμε τον flash counter ? Edited November 28, 2012 by paul77gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δηλαδη με το φλασάρισμα αυτής της ROM αυξάνει ο flash counter με αποτέλεσμα να χάνεται η εγγύηση η δεν αυξάνει και επανέρχεται κανονικά με φλασάρισμα Original χωρίς να επηρεάζεται η εγγύηση ? Επίσης μηπως ξέρεις πως μπορούμε να δούμε τον flash counter ? H rom είναι prerooted,άρα δεν αυξάνει ο binary counter.Όταν θες να πας στο service φλασάρεις μια επίσημη και το πας χωρίς να μπορούν να δουν τι έχεις κάνει,άρα δεν χάνεις την εγγύηση. Τον μετρητή μπορείς να τον δεις μπαίνοντας σε download mode,δηλ. πατώντας ταυτόχρονα τα τρία κουμπιά:κεντρικό+αύξηση ήχου+power. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ενημερώθηκε! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Επειδή είμαι νεος στο άθλημα άν κάνω root θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο και θα πρέπει να τα ξαναπεράσω από την αρχή; Εχω GB ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για root (φυσικά θέλω τον πιο εύκολο και ακινδυνο :P); Ευχαριστώ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafros_13 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 παιδια sos... οταν ετρεξα την kernel με το odin, έκανε επανεκκίνηση και μένει στην αρχικη οθονη ''galaxy ace 2'' και δεν ανοιγει (βημα 5). βοηθηστε please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkal Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Παιδια νομιζω εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα γιατι μαλλον το κινητο μου χαλασε στο βημα 6... δεν μπαινει σε CWM Recovery ουτε με usb ουτε μονο του... ειναι σαν να κολλαει και να μην ανταποκρινονται τα τρια κουμπια... τι να κανω? :( θέλω αμεση απαντηση αν ειναι να εχει χαλασει να παω να παρω αλλο κινητο.. μην το παλεβω... Edited November 25, 2014 by jkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδια νομιζω εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα γιατι μαλλον το κινητο μου χαλασε στο βημα 6... δεν μπαινει σε CWM Recovery ουτε με usb ουτε μονο του... ειναι σαν να κολλαει και να μην ανταποκρινονται τα τρια κουμπια... τι να κανω? :( θέλω αμεση απαντηση αν ειναι να εχει χαλασει να παω να παρω αλλο κινητο.. μην το παλεβω... Ανοιγει? ? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 καλήσπέρα έκανα αυτό που γράφει και μόλις ολοκλήρωσε επιτυχώς το odin έκανε επανεκκίνηση και μένει στα γράμματα samsung galaxy ace 2.....το έκλεισα,το άνοιξα σε recovery δε μπαίνει,μόνο σε download mode...Τι γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts