alfa 156 Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Ζητώ την βοήθεια των ειδικών για αυτό το προβληματάκι που έχω. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο παραστατικός γίνεται. Εχουμε 2 PC A και Β. Τα Α και Β συνδέονται με Wi-Fi PCI καρτούλες (Siemens Gigaset) ad-hoc, το Α έχει DSL και κάνουμε share την σύνδεση (οριακά μεν -72 έως -76 αλλά ανεκτά δε). Προσθέτουμε PC Γ. Το Γ είναι σε wifi επαφη με το B αλλά όχι με το Α. Θέλουμε το Β να αποκτήσει πρόσβαση στο νετ (απλο web, οχι emule που χρειάζεται ports και ιστορίες), ταυτόχρονα με τα άλλα, όσο γίνεται πιο οικονομικά. Εψαξα λίγο αλλά δεν μπορώ να βρώ άκρη. Μου είπαν οτι ad hoc δεν γίνεται, και για να γίνει wireless πρέπει να μπούμε σε mode infrastructure, πράγμα που προυποθέτει wireless router (=$$$). Εαν τα Β και Γ συνδεθούν με LAN (καλώδιο) θα μπορεί να γίνει η δουλεία? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Με infastructure θα παίξεις αλλά δεν χρειάζεσαι router. Φυσικά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να υλοποιήσεις την δεύτερη επιλογή σου με το καλώδιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια εντολή route ανάμεσα στα 2 interfaces του ενός PC (το wireless και το ενσύρματο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_aris (15 Ιούν. 2004 , 20:59) Με infastructure θα παίξεις αλλά δεν χρειάζεσαι router. Φυσικά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να υλοποιήσεις την δεύτερη επιλογή σου με το καλώδιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια εντολή route ανάμεσα στα 2 interfaces του ενός PC (το wireless και το ενσύρματο). λίγο πιο συγκεκριμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts