rebel21 Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2004 Καλησπέρα, Θέλω με τον γειτονά μου να μοιραστούμε το ADSL και σκέφτηκα τό εξης: Linksys WAG54G με δυνατότητα σύνδεσης ISDN και 2 Linksys wireless PCI κάρτες. H απόσταση είναι λιγότερη των 20m αλλά παρεμβάλλονται 3 τοίχοι. Τι προβλήματα μπορεί να έχουμε; Αξίζει να το κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Μάλλον θα παίξει με τους 3 τοίχους, ελπίζω τουλάχιστον να τους περνάς κάθετα και όχι διαγώνια. Εάν δεν παίξει, πάρτε κεραίες εσωτερικού χώρου για να κερδίσετε λίγο εμβέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αξίζει, αξίζει και να συνδεθείτε με την υπόλοιπη Αθήνα. δες το http://www.awmn.gr για περισσότερες πληροφορίες. Τώρα, αν δεν έχετε οπτική επαφή, δηλαδή η κεραία του ενός να βλέπει την κεραία του άλλου, δυσκολεύουν τα πράματα, αλλά ρώτησε στο awmn. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts