SlRator Δημοσιεύτηκε June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2004 υπαρχει ρε παιδια χρεωση στο paltalk?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 oxi.. to Paltalk ine opos to ICQ kai MSN Messenger.. freeware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. June 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Μπικα χθες και μιλουσα μαι καπια ατομα μεσο καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Οχι δεν χρεωνεσαι φιλε μου μην ανυσυχεις! Και εγω μιλαω με καμερα με τον κολλητο μου στην Αγγλια με το Msn Messenger!Κατι παρομοιο ειναι και αυτο! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts