Jump to content

Τυπώνει... στραβά!

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hewlett Packard inkjet (δε θυμάμαι μοντέλο και δεν τον έχω μπροστά μου)

Win98, σωστά εγκατεστημένοι drivers, σωστές οι ρυθμίσεις, σωστά τοποθετημένο χαρτί, αλλά... επιμένει να τυπώνει τα πάντα στραβά :mad:

Τα φώτα σας... Μήπως μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση;

same here με canon BJC-5100...ανά κάτι γραμμές παρατηρείται μια γραμμή πάνω στα γράμματα της ίδιας σειράς (λευκή γραμμή..κοινώς τα γράμματα είναι κομμένα στην μέση..)...:worry:

Δε φταίει πάντα ο εκτυπωτής.

Δοκίμασες να τυπώσεις από διαφορετικά προγράμματα π.χ Word-Excel-Acrobat κτλ;

Τι εννοείς όταν λες στραβά (π.χ 5μοίρες αλλά να διαβάζει κανονικά ή το ένα γράμμα πάνω και το άλλο κάτω) ;

Η λευκή γραμμή οφείλεται σε βουλλωμένο nozzle δηλαδή θέλει καθάρισμα απο ξεραμένα μελάνια που έκλεισαν κάποιο από τα nozles. To τύπωμα ίσως να οφείλεται σε κάποιο σκουπιδάκι στον μηχανισμό που έχει ο εκτυπωτής για να παίρνει το χαρτί οπότε πάντα τ παίρνει στραβά όσο καλά και να το τοποθετήσεις...

Πισω από την κεφαλη, βρισκεται μια ταινια διαφανη με πολλες καθετες γραμμουλες που πάει απο τη μια ακρη του εκτυπωτη στην αλλη. Αυτες τις διαβαζει ενα φωτοκυτταρο και ετσι τυπωνει ο εκτυπωτης ισια. Με ενα πανακι λιγο βρεγμενο καθαρισε την ταινια και ολα θα ειναι ΟΚ. Το ειχα παθει και εγω. Μην αγχωνεσαι

• 4 years later...
Πισω από την κεφαλη, βρισκεται μια ταινια διαφανη με πολλες καθετες γραμμουλες που πάει απο τη μια ακρη του εκτυπωτη στην αλλη. Αυτες τις διαβαζει ενα φωτοκυτταρο και ετσι τυπωνει ο εκτυπωτης ισια. Με ενα πανακι λιγο βρεγμενο καθαρισε την ταινια και ολα θα ειναι ΟΚ. Το ειχα παθει και εγω. Μην αγχωνεσαι

Βρέθηκα εδώ απο Google Search αλλά πρέπει να πω ενα tnx με έσωσες.