Pitsi Δημοσιεύτηκε June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2004 Έχω μια κάρτα sd για την ψηφιακή φωτογραφική μου μηχανή. Εχτές και ενώ είχα βγάλει πολλές φωτογραφίες μου έγραψε ξαφνικά ότι δεν περιέχει καμία φωτογραφία αλλά μου έδινε περιορισμένο χώρο για να βγάλω καινούργιες. Όταν την συνέδεσα στον υπολογιστή είδα ότι έχει κατειλημένα 75ΜΒ από τα συνολικά 128 ενώ δεν εχει κανένα αρχείο μέσα. Το ίδιο φάνηκε και όταν την έβαλα στον αναγνώστη του εκτυπωτή. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Δοκιμασε μηπως περιεχει τιποτα κρυφα αρχεια. Στις επιλογες φακελων επελεξε εμφανιση ολων των αρχειων και θα δεις αν περιεχει τιποτα. Κανε δηλαδη ενα format στην καρτουλα και λογικα θα εισαι οκ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (14 Ιούν. 2004 , 03:12) Δοκιμασε μηπως περιεχει τιποτα κρυφα αρχεια. Στις επιλογες φακελων επελεξε εμφανιση ολων των αρχειων και θα δεις αν περιεχει τιποτα. Κανε δηλαδη ενα format στην καρτουλα και λογικα θα εισαι οκ! η επιλογή για την εμφάνιση κρυφών αρχείων ειναι ήδη επιλεγμένη. Δεν θέλω να χάσω τις φωτογραφίες, αν γίνεται, ειναι απο τα γενέθλια μου. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Hmm.. Έξαλλο. Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα για lost/damaged data recovery. άμα δεν βρεις ξαναπόσταρε για να σου βρώ ένα καλό. H Μνήμη σου πρέπει να είναι FAT12 λογικά. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cybersledge (14 Ιούν. 2004 , 07:38) Hmm.. Έξαλλο. Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα για lost/damaged data recovery. άμα δεν βρεις ξαναπόσταρε για να σου βρώ ένα καλό. H Μνήμη σου πρέπει να είναι FAT12 λογικά. einai FAT16. Mporeis na mou peis to programma pou les? Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 antimetopizo to eksis problima. Exo mia sd card 1gb tin opoia xrisimopoio stin photografiki mixani mou. Eno tin eixa sto card reader kati kolise kai anagastika na to bgalo kai na to ksanabalo. Meta edeixne kanonika ti mnimi mesa sto card reader alla otan ti bazo sti photgrafiki mou leei xreiazetai format. Patao gia na kanei format kai meta mou ksanabgazei to idio minima. Tin ekana format kai ston ypologisti alla meta tin ksanabazo stin photgrafiki kai mou leei xreiazetai format. Me to card reader douleuei mia zara pantos. Boreite na me boithisete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Kanenas??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts