Aristeides Latou Δημοσιεύτηκε September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2012 Βιώσατε κι εσείς την εμπειρία του downtime του ελληνικού ίντερνετ; Επί μισή ώρα, από τις 4 μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα σήμερα (13/9), δεν υπήρχψε πρόσβαση σε καμία ελληνική σελίδα, και σε πολλές δημοφιλείς ξένες επίσης (twitter πχ). Με έπιασε με την σύνδεσή μου στη forthnet, δε με έπιασε με τη HOL μου, ούτε με το κινητό μου (cosmote). Παρότι δε μπορούσα να μπω σε καμία από τις 3 σελίδες :) Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό; το εντόπισε κανένας; Κι αν ναι, έμαθε τίποτα για το πώς προέκυψε το θέμα; Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Βιώσατε κι εσείς την εμπειρία του downtime του ελληνικού ίντερνετ; Επί μισή ώρα, από τις 4 μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα σήμερα (13/9), δεν υπήρχψε πρόσβαση σε καμία ελληνική σελίδα, και σε πολλές δημοφιλείς ξένες επίσης (twitter πχ). Με έπιασε με την σύνδεσή μου στη forthnet, δε με έπιασε με τη HOL μου, ούτε με το κινητό μου (cosmote). Παρότι δε μπορούσα να μπω σε καμία από τις 3 σελίδες :) Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό; το εντόπισε κανένας; Κι αν ναι, έμαθε τίποτα για το πώς προέκυψε το θέμα; Μα λέω και εγώ τι έγινε; Εκτός από την Ευρώπη θα μας διώξουν και από το internet τώρα? :p Εμένα έμπαινε κανονικά σχεδόν σε όλες τις ελληνικές και ξένες σελίδες πάντως. Αυτές που δεν έμπαινε ήταν το twitter, το facebook, το yahoo και οτιδήποτε είχε να κάνει με το google (τη search engine, το gmail, το youtube κτλ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts