evripidis Δημοσιεύτηκε June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2004 Παιδες βοήθεια!!! Θέλω τα μηνύματα που μου έρχονται στο βονταφον μειλ συγκεκριμένα, το οποιο κολαει και αργει, να μπορώ να τα διαβάζω απο το κυριο μειλ μου που εχω στο μειλμποξ. 1.Γινεται αυτο? 2.Πως να το ρυθμίσω? (Λεπτομέριες..) 3.Θα μπορώ να τα διαχειρίζομαι πλήρως ακομα και να τα κανω ντιλιτ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 δεν ξέρω αν έχει το vf mail τέτοια δυνατότητα... κοίτα στις επιλογές του και ψάξε αν έχει πουθένα επιλογή για να κάνει προώθηση αυτόματα σε κάποια άλλη διεύθυνση. Νομίζω πρέπει να έχει χωρίς να είμαι σίγουρος... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Ναι έχει προώθηση αλλα χανεται η ειδοποίηση στο κινητό. Αναπόφευκτο? Αν το ρύθμιζα απο το μειλμποξ εκει με τους εξωτερικους λογαριασμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 to vodafone mail einai dwrean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (11 Ιούν. 2004 , 16:28) to vodafone mail einai dwrean? Yeap! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts